Eʻike i ka inoa o ka kamepiula ma ka pūnaewele


ʻO kahi pūnaewele punaewele e mālamaʻia ana e kekahi mea hale a mea hoʻonohonoho pūnaewele paha ma ka wahi hana he wahi maʻamau a maikaʻi loa. Eia naʻe, ināʻaʻoleʻoe e makemake e pale i keʻano o ke kīʻana, hiki i nā polokalamu VPN kūikawā no ka polokalamu Mozilla Firefox e kōkua iāʻoe.

Ma kēia lā, e kamaʻilio mākou e pili ana i kahi mau loiloi kaulana no Mozilla Firefox, ka mea e hiki iāʻoe ke wehe i kahi punawai, hiki i kahi, no ka mea, ua kauʻia ma kahi hana e kekahi luna hoʻomalu pūnaewele a iʻole nā ​​mea hoʻolale pūnaewele ma ka'āina.

KĀKUA

E hoʻomaka paha mākou me ke kākoʻo VPN i kaulana loa no Mozilla Firefox, ka mea e hiki ai iāʻoe ke komo maikaʻi i nā wahi i kāohiʻia.

Ma waena o nā pōmaikaʻi o ka hoʻokomoʻana, hiki i ka kohoʻana i kahi IP'āina, a me kahi mākauʻikepili, ka mea e hiki ai iāʻoe ke hoʻoholo i ka loaʻa o ka pūnaewele a ma muli wale nō o kēiaʻike e hiki ai iāʻoe ke hoʻoholo inā e hiki ai i ke kohoʻana aʻaʻoleʻole.

Hoʻoiho i ka friGate hou

ʻO Browsec VPN

Inā he mau helu no ka friGate, a lailaʻo Browsec VPN no Firefox he mea hoʻopuka piha loa no ke komoʻana i nā pae i kāohiʻia iʻole kahi hoʻonohonoho.

No ka hoʻouka i ka mea koho, pono waleʻoe e kaomi i ka aniani add-on, a laila e hoʻoweliweli ana i ka VPN Bsecsec. No laila, no ka hoʻopau i ka hōʻailona add-on, e ponoʻoe e kaomi hou, a laila e loaʻa iāʻoe kāu IP i hala mua.

E hoʻopili hou i ka VPN Browsec

Hola

He hōʻailona koʻikoʻiʻo Hola i ka polokalamu Mozilla Firefox, a heʻoi aku ka maikaʻi, kahi kiʻekiʻe, a me ka hiki ke koho i ka IP address o kahi'āina.

Loaʻa i ka waihona he Premium version, ka mea e hiki ai iāʻoe ke hoʻonui i ka papa inoa o nā'āina.

Hoʻololi i ka hola

Zenmate

ʻO kekahi mea add-addake e hoʻohana nei i mea panihakahaka no Firefox.

E like me ka mea e pili ana iā Hola, he koina maikaʻi loa ka hoʻoukaʻana, he koho'āina maikaʻi loa iāʻoe, kahi kiʻekiʻe o ka palekana a me ka paʻa. Inā makemakeʻoe e hoʻonui i ka papa inoa o nā pule IP i loaʻa i nā'āina, ponoʻoe e kūʻai i kahi palapala Premium.

Hoʻololi i ka waihona ZenMate

ʻO Anticenz

ʻO AntCenz kahi mea hoʻonui kūpono no Firefox e kāpae ai i ka laka.

Hoʻohuiʻia, e like me keʻano me Browsec VPN,ʻaʻohe hoʻonohonoho,ʻo ia hoʻi. ʻO ka mana a pau e hoʻopau a hoʻololi paha i ka hana o ke koho.

Hoʻoiʻia keʻanoʻo AntiCenz

anonymoX

Hoʻopuka piha i nā mea hoʻokomo i nā wahi i kāpaeʻia.

Loaʻa i kahi kōkuhi o kahi hoʻonohonoho e hāʻawi iāʻoe e koho i kahi kikowaena hoʻopuka e like meʻoe eʻike ai, a hiki iāʻoe keʻike i ka papa inoa o nā pūkawele wikiwiki loa e makemake ai me kahi loli kaʻinaʻikepili kiʻekiʻe.

Hoʻoili i ka inoa anonymoX

ʻO ka hoʻokomo houʻana o VPN i hoʻokahi mea - hiki i nā wahi i kāohiʻia me ka liʻiliʻi o nā wikiwiki hoʻololi. Ināʻole, ponoʻoe e nānā pono i kāu mau makemake: inā makemakeʻoe i kahi kōkua hana aʻaʻoleʻole makemake e noʻonoʻo e pili ana i kāu mea e hoʻoponopono ai.