Pehea e hoʻoholo ai i ka hōʻoia o ka Microsoft .NET Framework?

I ka hoʻoukaʻana i nā pāʻani likeʻole a me nā polokalamu, nā kuhikuhi e hoʻokolohua i ka mana o ka pūnaewele Microsoft .NET Framework. Ināʻaʻohe e ola a iʻole ka pono o ka polokalamu, ponoʻole nā ​​hana e hana pono aʻikeʻia nā kuhi hewa. No ka paleʻana i kēia, ma mua o ka hoʻokomoʻana i kahi polokalamu hou, ponoʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me kaʻike e pili ana i ka'ōlelo NET Framework ma kāu kamepiula.

E kiʻi i ka polokalamu hou o ka Microsoft .NET Framework

Pehea eʻike ai i ka hōʻoia o Microsoft .NET Framework?

Ka Papa Panana

Hiki iāʻoe ke nānā i ka mana o ka Microsoft .NET Framework i hoʻokomoʻia ma kāu kamepiula "Pae Mana Mana". E hele i ka mahele "Wehe i kahi papahana"ʻike mākou i ka Microsoft .NET Framework ma laila aʻike i nā huahelu e kū ana ma ka hope o ka inoa. ʻO ka hemahema o kēiaʻano,ʻo ia ka hōʻikeʻana o ka papa inoa ma ka pololeiʻole aʻaʻole iʻikeʻia nāʻano o kaʻikeʻia.

E hoʻohana ana i ASoft .NET Pūnaewele Hōʻaia

No kaʻikeʻana i nāʻano likeʻole, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka ASoft .NET Version Detector pono kūikawā. Hiki iāʻoe ke loaʻa a kiʻi iā ia ma ka pūnaewele. Ma ke kāʻeiʻana i ka mea hana, ua'ānaiʻia ke kikowaena i kahi mea hoʻohana. Ma hope o ka pauʻana o ke kaha kiʻi, ma kaʻaoʻao o ka puka makani eʻike mākou i nāʻano likeʻole o ka Microsoft .NET Framework i hoʻonohonohoʻia a me nāʻike piha. Ma keʻano haʻahaʻa,ʻoi aku ka leo o ka'enekeneke i nāʻano likeʻole iʻole i loko o ka kamepiula, a ua hoʻokomoʻia nā mea mua.

Kakau inoa

Ināʻaʻoleʻoe e makemake e kiʻi i kekahi mea, hiki iā mākou ke nānā pono me ia ma o ka waihona pūnaewele. Ma ka pā huli e hoʻokomo i ke kauoha "Regedit". E weheʻia kahi puka. Maʻaneʻi, ma o ka huliʻana, pono mākou eʻike i ke laina (lālā) o kā mākou pūnaewele - "HKEY_LOCAL_MACHINE 'SOFTWARE' o Microsoft NET Framework Setup NDP". Ke kāomi nei ma luna o ka lāʻau e wehe ana i ka papa inoa o nā waihona,ʻo ka inoa o ia mea e hōʻike i ka huahana o ka huahana. Hiki keʻikeʻia aku nāʻike hou ma ka weheʻana i kekahi o lākou. Ma kaʻaoʻao'ākau o ka puka iʻike mākou i ka papa inoa. Eia kahi māla "E hoʻokomo" me ka waiwai «1», ke'ōlelo nei ua hoʻokomoʻia ka polokalamu. A ma ke kula "Hōʻike" ʻike piha piha.

E like me kouʻike, ua maʻalahi ka hana a hiki ke hanaʻia e kekahi mea hoʻohana. ʻOiai, me kaʻikeʻole o kaʻike kūikawā e hoʻohana i ke kelepona,ʻaʻole ia e'ōleloʻia.