Pehea e nānā ai i ka hua'ōlelo Wi-Fi ma Android

Loaʻa nā laina kaʻa pūnaewele me kahi hua'ōlelo e pale nei i nā mea i makemakeʻoleʻia. Ināʻaʻole hoʻohana pinepineʻia ka hua'ōlelo, hiki iāʻoe ke hoʻopoina iā ia ma mua a ma hope paha. He aha kāu e hana ai inā makemakeʻoe a iʻole paha i kāu hoaaloha e pilina i Wi-Fi, akāʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻomanaʻo i ka hua'ōlelo mai ka pūnaewele Alaiwi hiki i kēia manawa?

Nā ala e nānā i ka hua'ōlelo mai Wi-Fi ma ka'ōkuhi

ʻO ka pinepine,ʻo ka pono eʻike i ka hua'ōlelo e puka mai ana mai nā mea hoʻohana o ka pūnaewele home,ʻaʻole e hiki ke hoʻomanaʻo i kahi hui o nā hua'ōlelo a lākou i hoʻonoho ai e pale. ʻAʻole maʻalahi ka aʻoʻana,ʻoiai ināʻaʻoheʻike kūikawā no kēia. Eia naʻe, e hoʻomaopopoʻoe i kekahi mau kumu e pono aiʻoe i nā kuleana pakiaka.

Eʻoi aʻe ka paʻakikī i ka wā e hiki mai ai i ka pūnaewele. Ponoʻoe e hoʻohana i nā polokalamu kūikawā ponoʻole e pono e hoʻokomoʻia ma kāu'ōpona aiʻole ka papa ma mua.

Nānā 1: Pule Pūnaewele

Mālama kēia hana e hōʻoia iāʻoe no kaʻikeʻana i ka hua'ōlelo aʻaʻole wale no kāu kikowaena home, akā, no nā mea āu i pili ai i ka launa a me ka mālamaʻia (e like me ka lā, ma kahi kula hoʻonaʻauao, cafe, gym, friends, etc.).

Inā piliʻoe iā Wi-Fi a iʻole kēia pūnaewele i loko o ka papa inoa o nā mea i mālamaʻia (ua pili ka pūnaewele i mua), hiki iāʻoe keʻike i ka hua'ōlelo me ka hoʻohana pūnaewele hoʻonohonoho pūnaewele.

ʻO kēiaʻano hana e loaʻa ai kahi aʻa.

E hoʻouka i kahi mea hoʻokolohua punaha. ʻO ka mea kaulana loaʻo ES Explorer, kahi i hoʻonohonohoʻiaʻo ia ma keʻano o ka mea hoʻopuka paʻamau i nā mana likeʻole o nā lakohana Android. Hiki iāʻoe ke hoʻohana iā RootBrowser, ka mea eʻae iāʻoe e nānā i nā waihona huna a me nā papa kuhikuhi, a me nā mea'ē aʻe paha. E noʻonoʻo mākou i ke kaʻina hana o ka polokalamu polokalamu hou loa.

E kiʻi iā RootBrowser mai PlayMarket

  1. E kiʻi i ka noi, e holo.
  2. E hoʻolako i nā kuleana kumu.
  3. E hahai i ke ala/ data / misc / wifiae wehe i ka pūnaewele wpa_supplicant.conf.
  4. E hāʻawi anaʻo Explorer i nā koho, koho "RB Editor Nūhou".
  5. Hoʻopili nā laina kelepona i mālamaʻia ma hope o ke laina pūnaewele.

    ssid - inoa inoa pūnaewele, a psk - hua'ōlelo mai ia mea. A laila, hiki iāʻoe keʻike i ka helu palekana kūpono e ka inoa o ka pūnaewele Wi-Fi.

Hanana 2: Ka hana no ka nānāʻana i nā hua'ōlelo mai Wi-Fi

Ma kahi 'ē aʻe, hiki i ka mea hoʻokele ke nānā' ana a hōʻike i nā 'ikepili ma luna o nā kaʻana Wi-Fi. He wānana kēia inā ponoʻoe e nānā i nā hua'ōlelo i ka wā maʻamau, aʻaʻohe mea e pono ai kahi luna hoʻopukaʻoi aku. Hōʻike hoʻi ia i nā hua'ōlelo mai nā hono a pau,ʻaʻole wale mai ka pūnaewele home.

E hoʻolālā mākou i keʻano o ka nānāʻana i ka hua'ōlelo me ka hoʻohanaʻana i keʻano o ka hoʻohanaʻana i nā hua'ōleloʻo WiFi, akā, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kāna mau analogs inā he mea e pono ai, e like me ka laʻana, WiFi Key Recovery. E hoʻomaopopo i ka pono o nā kuleana nui nui, no ka halaʻole, ua hūnāʻia ka pūnaewele hōʻailona ma ka pūnaewele.

Pono e hoʻohana ka mea hoʻohana i nā kuleana kumu.

Hoʻoi iā Wifi mau hua'ōlelo mai ka Pāʻani Market

  1. E kiʻi i ka polokalamu mai ka Google Play Market a weheʻia.
  2. Hāʻawi nā kuleana nui.
  3. E hōʻikeʻia kahi papa inoa o nā loulou, kahi e pono aiʻoe eʻimi i ka mea pono a mālama i ka'ōkuhi i hōʻikeʻia.

Nānā 3: E nānā i ka hua'ōlelo ma ka PC

I kekahi wā e pono aiʻoe eʻike i ka hua'ōlelo e pili i kahi'ōnaehana Wi-Fi a iʻole ka papa, e hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka hana o kahi pona. ʻAʻole hiki ke kūlahi kēia, no ka mea hiki iāʻoe keʻike i ka code security wale nō kahi network network. No kaʻikeʻana i ka hua'ōlelo no nā mea'ē aʻeʻole i kelepona, ponoʻoe e hoʻohana i nā mea i luna.

Akā ua loaʻa kēia koho. Ināʻaʻoleʻoe i hoʻohui pū i ka Android i kāu kikowaena home ma mua ((ma ka laʻana, ke kipaʻoe aʻaʻoleʻole he pono no kēia ma mua), hiki iāʻoe keʻike i ka hua'ōlelo. Hōʻike nāʻaoʻao mua i kēlā mau loulou i mālamaʻia i loko o ka hoʻomanaʻo o ka'ōnaehana pūnaewele.

Loaʻa iā mākou kahiʻatikala e wehewehe ana iʻekolu mauʻaoʻao e nānā i ka'ōlelo'ōlelo Wi-Fi ma kahi kamepiula. Hiki iāʻoe keʻike iā lākou a pau ma ka loulou ma lalo nei.

E heluhelu hou: Pehea eʻike ai i ka hua'ōlelo mai ka Wi-Fi ma kāu kamepiula

Māhele 4: E nānā i nā hua'ōlelo Wi-Fi

E hoʻonui kēia hana i nā mea i hala. Hiki i nā mea hoʻohana o nā'ōnaehana Android ke nānā i nā hua'ōlelo mai nā pūnaewele pūnaewele lehulehu e hoʻohana ana i kā lākou mau polokalamu pūnaewele.

E nānā! ʻAʻole hiki ke pale i nā pūnaewele Wi-Fi i ka loulou! E noʻonoʻo e hoʻohana i kēia ala e hiki ai i ka pūnaewele.

Ke hoʻohana nei kēia mau mea hoʻohana i kahi kūlana like, akā, pono e hoʻonohoʻia kekahi o lākou, ma mua, ma ka home a ma o ka pūnaewele pūnaewele paha. Hōʻike mākou i keʻano o ka hana ma ka hiʻohiʻona o WiFi Map.

Hoʻoiho i ka WiW'āina ma kahi kūʻai pāʻoihana

  1. E hoʻopili i ka noi a holo.
  2. Eʻae i nā'ōlelo hoʻohana e kaomiʻana "KE AKU".
  3. E hoʻohuli i ka Pūnaewele i hiki i ka palapala noi ke kiʻi i nā palapala 'āina. I ka wā e hiki mai ana, e like me ka mea i kākauʻia ma ka maka, e hanaʻo ia me kaʻole e piliʻana i ka pūnaewele (offline). ʻO keʻano kēia i loko o ke kūlanakauhale, hiki iāʻoe keʻike i nā hua'ōlelo Wi-Fi a me nā hua'ōlelo no lākou.

    Eia naʻe, hiki ke kuhihewa kēiaʻike, no ka mea, i kēlā me kēia manawa, hiki ke hōʻoloʻia kahi kiko'ī a iʻole he hua'ōlelo hou. No laila, ua'ōleloʻia e komo i kekahi manawa i loko o ka noi me kaʻili pūnaewele i hoʻohuiʻia e hoʻololi i kaʻikepili.

  4. E huli i nā wahi a loaʻa kahi helu ma ka palapala'āina eʻoluʻolu ana iāʻoe.
  5. Kaomi ma luna a nānā i ka hua'ōlelo.
  6. A laila, inā e noho anaʻoe ma kēia wahi, e hoʻololi i Wi-Fi, eʻike i ka pūnaewele o ka hoihoi a hoʻohui iā ia ma ke komoʻana i ka hua'ōlelo i loaʻa ma mua.

E makaʻala - i kekahi manawaʻaʻole hiki ke hoʻohana i ka hua'ōlelo, no ka mea,ʻaʻole i pili pono nāʻike i hāʻawiʻia. No laila, inā hiki, e kākau i nā hua'ōlelo a me ka ho'āʻo e hoʻohui i nā kumu kokoke e pili ana.

Ua nānā mākou i nā hana a me nā hana a pau e lawe mai i kahi hua'ōlelo mai ka home a iʻole ka pūnaewele'ē aʻe i pili aiʻoe, akā ua poina ka'ōlelo. ʻO ka mea pōʻino, hikiʻole ke nānā i ka hua'ōlelo Wi-Fi ma kahi polokalamu kelepona / papapala me nā kumu kīʻole-ʻo ia ke kumu o ka palekana a me ka pilikino o ka pūnaewele. Eia naʻe, hiki ke maʻalahi ka hoʻololi i nā palena o kēia palena.

E nānā pū: pehea e loaʻa ai nā kumu pakiaka ma Android