Hoʻouka a hoʻokomo i kahi polokalamu uila no AMD Radeon HD 6620G


Huli i kaʻu Pūnaewele - he polokalamu puʻupuʻu ikaika no ka hanaʻana me ka pūnaewele pūnaewele. Hāʻawi iāʻoe e huli i nā ki'ī a me nā palapala, ua kūkuluʻia nā mea hana no ka hoʻohālikeʻana, hoʻohuli inoa a me kaʻokiʻana i nā pūnaewele, a me ka hoʻoponopono hoʻopuka helu HEX.

Huli i ka inoa a me ka lōʻihi

Huli ka polokalamu i nā waihona a me nā waihona ma nā disks ma ka inoa a me ka hōʻailona i hōʻikeʻia i loko o nā pūnaewele. Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i kahi hulina e nā masks a iʻole nā'ōlelo maʻamau, a me nā kānana o nā palapala.

Hoʻohanaʻia kekahi puka kaʻawale e hōʻike i nā hualoaʻa.

Loaʻa hulina

Mālama kēia hiʻohiʻona iāʻoe e huli i nā kiko'ī likeʻole ma kāu kōpiko ma ka heluʻana i nā Hash sums.

Kōnaeʻike

Ma nā wae hulina, hiki iāʻoe ke koho i nā kikowaena pūnaewele e hōʻikeʻia ma ka pukaʻike. He mauʻano likeʻole,ʻano nui, kālā nui, a pēlā aku (76 mau mea a pau).

Nā hoʻopili

Hiki i nā kānana, loaʻa i ka papahana, eʻae iāʻoe e kaohi i ka huli ma ka lā o ka hanaʻana, ka hoʻololi, ka mua a me ka wehe hopeʻana o ka palapala, a me ka nui a me nāʻano.

ʻO nā pūnaewele pūnaewele

Mālama ka polokalamu iāʻoe e huli i nā faila ma kaʻaoʻao wale nō, akā, ma nā pūnaewele pūnaewele hoʻi i pili i ka pūnaewele i mau waihona.

Holoi i nā pūnaewele

Inā hoʻopauʻia nā waihona i kohoʻia mai ka pukaʻike, hoʻopauʻia lākou me ke kōkua oʻelua mau mea algorithms - hoʻokahi-pass (piha i nā zeros) aiʻoleʻekolu mau holo (piha i nāʻaeʻikepili'ikepō).

Pūnaewele

Huli i kaʻu Pūnaewele hoʻokomo i nā hualoaʻa huli i loko o ka waihonaʻikepili no ka wikiwikiʻana i ka hoʻopili nīnau, me ka hoʻohanaʻana i ka waihona SQLite. Hoʻokumuʻia ka pūnaewele i loko o kahi waihona waihona. "'Ikepili"i loko o ka papa kuhikuhi me ka polokalamu i hoʻonohonohoʻia.

Nā hualoaʻa hua waho

Hiki ke hoʻoiliʻia nā hualoaʻa o nā hualoaʻa i nā CSV, HTML a me nā kōnae XML. ʻO ka hopena hopena e loaʻa i nā hōʻike a pau i hōʻikeʻia i loko o ka hoʻonohonoho mua.

Nā pāhana hou

Aia pū me Search Search My Kōnae he mau pono no ka hanaʻana me ka pūnaewele pūnaewele.

  • Penei ka hoʻohanaʻana i nāʻano o nā kōnae file, e hoʻololi i ka hiʻona, e hoʻouka i nā mea maʻamau i ka papahana o ka pōʻaiapili.

  • HEXEdit eʻae iāʻoe e hoʻoponopono i ka helu HEX o nā leka.

  • HJ-Split kahi waiwai no ka māheleʻana i nā mea nui i loko o nā'āpana, e hoʻohui i nā'āpana i loaʻa i loko o kahi pūnaewele holoʻokoʻa, a no ka hōʻailonaʻana i nā palapala me ka inoa hoʻokahi e kuhikuhi i nā kope. Eia hou, hiki i ka HJSplit ke helu i nā huina kālā.

  • ʻO RenameFiles ke komo nei i ka hoʻololiʻana i nā inoa o nā pūnaeweleʻelua a me nā pūʻulu a pau i loko o ka pūnaewele pahuhopu.

ʻO ka menu papahana

Ma kahi o ka hoʻoukaʻana, hoʻomoʻi ka polokalamu i ka mea maʻalahi a me nā mea huli pono i ka papa helu o ka meaʻike.

ʻO ka mea pono

Ma mua o ka hoʻomakaʻana i kahi hoʻomohala, hāʻawi ka polokalamu e koho i keʻano o ka hoʻokomoʻana, kahi e wehe wale nei i nā waihona i loko o ka waihona me ka mea hoʻokomo. No ka mea, he "liʻiliʻi" ka pahu helu hoʻolaha, hiki ke hoʻololiʻia i ka mea lawe kī liʻiliʻi.

Nā Virus

  • Nā hoʻonohonoho hoʻololi;
  • Kelepona lua;
  • Hoʻopau piha i nā faila mai ka'ōpae;
  • Huli i nā pūnaewele pūnaewele;
  • ʻO kaʻike o nā lakohana'ē aʻe;
  • Hiki ke hoʻokomoʻia ma nā'ōkuhi i laweʻia;
  • Wāwili kūʻai.

Nā mea kūponoʻole

  • Ke hele me ka'ōlelo Pelekane wale nō;
  • ʻAʻoheʻikeʻikeʻike.
  • Huli i kaʻu Pūnaewele - kekahi o nā polokalamuʻoihana ikaika a wikiwiki hoʻi i kūkala i ka huliʻana i nā leka. ʻO nā pūnaewele pono i loko o ka māhele e hāʻawi iāʻoe e hana pili pū me ka pūnaewele pūnaewele o ka'ōnaehana, a hoʻopau i nā pepa e hoʻonui i ka palekana pūnaewele.

    E huli i kaʻuʻike punaewele

    E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

    Ka Huli Kōnae Hana Ka Huli Paena Google Hōʻike i kaʻu Kōnae HuliMyFiles

    E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
    Huli i kaʻu Pūnaewele he polokalamu liʻiliʻi me nā hana ikaika i hanaʻia no ka huliʻana i nā palapala, a no ka huliʻana i nā kope i nā pūnaewele a me nā pūnaewele.
    Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Kāleka: Polokalamu Polokalamu
    Developer: Karsten Funk
    Kuhi: Free
    Nui: 8 MB
    'Ōlelo: English
    Hōʻoia: 11