Pehea e lawe ai i nā kiʻi mai kahi PDF file

ʻO ke kaʻina hana no ka hūnāʻana i kaʻaoʻao he hana maʻamau i ka hapanui o nā pūnaewele kaiaulu, me Facebook. Ma loko o kēia haʻawina, hiki ke hoʻohanaʻia kēia ma ka hoʻohanaʻana i nā kūlana pilikino ma ka pūnaewele a ma ka pūnaewele pūnaewele. Aia mākou i loko o kēia manual e haʻi i nā mea a pau e pili ana i ka pauʻana o kaʻike.

Paʻi Paʻi Facebook Facebook

ʻO keʻano maʻalahi loa e pani ai i kahiʻike Facebook kahi e holoiʻia e like me nā kuhikuhi i ho'ākākaʻia ma kekahiʻatikala'ē aʻe. Eia kekahi, e uku waleʻia nā kikowaena pilikino wale nō, eʻae ai i ka hoʻokaʻawaleʻana o ka palapala noi a e hoʻonele i ka pilina o nā mea hoʻohana'ē aʻe me kāuʻaoʻao.

Heluhelu hou: Holo i kahi moʻokāki ma Facebook

Kō koho 1: Pūnaewele

ʻAʻole i loaʻa i nā pūnaewele luna aupuni ka nui o nā koho pilikino e like me nā hapanui'ē aʻe. Ma ka manawa like, hiki iāʻoe ke hoʻoneʻeneʻe loa i ka nīnau mai nā mea hoʻohana'ē aʻe o kāu kumuhana me ka hapa iki o nā hana.

  1. Ma o ka papa kuhikuhi nui ma kaʻaoʻao'ākau kiʻekiʻe o ka pūnaewele, e hele i "Papa".
  2. Maanei, ponoʻoe e hoʻololi i kaʻaoʻao "Kūʻiʻo". Ma kaʻaoʻao i hōʻikeʻia,ʻo ia nā māhele maʻamau o ka pilikino.

    E heluhelu hou: Pehea e hūnā ai nā hoa ma Facebook

    E pili ana i ka mea "ʻO wai eʻike i kāu mau pou" e hoʻonoho i ke kumukūʻai "Kawai iaʻu". Loaʻa ka kohoʻana ma hope o ke kaomiʻana i ka loulou. "Hoʻoponopono".

    E like me ka mea e pono ai i ka poho "ʻO kāu hana" e hoʻohana i ka loulou "E hoʻokuʻu i kaʻike i nā puke kahiko". Mālama kēia i nā moʻolelo kahiko mai ka moʻolelo.

    Ma ka papa aʻe ma kēlā me kēia laina e hoʻonoho i kahi koho "Kawai iaʻu", "Nā Hoa o nā Hoa" aiʻole "Hoa". I kēia hihia, hiki iāʻoe ke pāpā i ka huli no kāuʻikepili ma waho o Facebook.

  3. Ma hope, wehe i kaʻaoʻao "Chronicle a me nā huapalapala". E like me nā helu mua i kēlā me kēia lālani "Nā Mō'ī" hoʻonohoʻia "Kawai iaʻu" ole kekahi koho i pani nuiʻia.

    No ka hūnāʻana i kekahi mau hōʻailona me kāu'ōlelo mai nā poʻe'ē aʻe, ma ka māhele "Tags" E hana hou i nā kuhi i'ōlelo muaʻia. Inā makemake, hiki iāʻoe ke hoʻokaʻawale i kekahi mau mea.

    No ka pono nui aku, hiki iāʻoe ke hōʻoiaʻiʻo i nā puke me nā kuhikuhi i kāu moʻokāki.

  4. Hōʻikeʻia kaʻaoʻao nui hope "Palapala Public Publications". Aia nā mea hana no ka hōʻemiʻana i nā mea Facebook e kākau i kāuʻikepili a iʻole mau manaʻo.

    Ma ka hoʻohanaʻana i nā koho o kēlā me kēia koho, e hoʻonoho i nā palena iʻoi loa. ʻAʻole hiki ke kūpono i kēlā me kēia mea kūikawā, no ka mea ua'ōlelo hou kekahi i kekahi ma keʻano o nā palena.

  5. Hiki ke hoʻopaʻa iā mākou iho i ka hūnāʻana i nāʻike nui a pau no nā poʻe hoʻohanaʻole "Hoa". Hiki ke holoiʻia ka papa inoa likeʻole e like me nā kuhikuhi i lalo.

    E heluhelu hou: Pehea e hoʻopau ai i nā hoaaloha ma Facebook

    Inā ponoʻoe e hūnā i kahiʻaoʻao mai nā kānakaʻuʻuku wale nō,ʻo kaʻoi aku o ka maʻalahi ka huliʻana i ka pale.

    E heluhelu hou: Pehea e pale ai i kahi kanaka ma Facebook

Ma keʻano he mea'ē aʻe, ponoʻoe e hoʻopau i ka loaʻaʻana o nāʻike e pili ana i nā hana a nā poʻe'ē aʻe e pili ana i kāu moʻokāki. I kēia manawa, hiki ke hoʻopau i ka hana hana hōʻailona.

E nānā hoʻi: pehea e hoʻopau ai i nā leka uila ma Facebook

Kōkua 2: Mea hoʻohana Mobile

ʻO ke kaʻina hana no ka hoʻololiʻana i nā mea pilikino i loko o ka hoʻolākiʻanaʻaʻole ia heʻokoʻa loa mai ka polokalamu PC. E like me ka nui o nā nīnau'ē aʻe, ua hoʻokaʻawaleʻia nā kumuhana nui i kahi papa likeʻole o nā māhele a me ke alo o nāʻano hoʻonāhui hou.

  1. E kaomi i ka poʻomanaʻo menu ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka maka a e kaomi ma ka papa inoa o nā māhele i "Nānā a me ke kūlohelohe". Mai laila, e hele i kaʻaoʻao "Papa".
  2. Eʻike i ka papa "Kūʻiʻo" ae kaomi "Nānā pilikino". ʻAʻole kēia ka paukū wale nō me nā koho koho.

    Ma ka māhele "ʻO kāu hana" no kēlā me kēia mea, e hoʻonohonoho i ka waiwai "Kawai iaʻu". ʻAʻole i loaʻa kēia no nā koho.

    Hana pēlā i ka poʻomanaʻo. "Pehea wau e loaʻa ai iāʻoe a hoʻohui aku iāʻoe". Ma ka hoʻohālikelike me ka pūnaewele, hiki iāʻoe ke hōʻole i ka huli i kaʻike ma nā pūnaewele hulina.

  3. A laila e hoʻi i ka papa inoa piha me nā palena a wehe i kaʻaoʻao "Chronicle a me nā huapalapala". E hōʻike i nā koho "Kawai iaʻu" aiʻole "ʻAʻohe mea". Ma ke koho, hiki iāʻoe ke hoʻoikaika i ka hōʻoia o nā moʻolelo e hōʻike ana i kāuʻaoʻao.
  4. Māhele "Palapala Public Publications" ka hopena hope e pani i kaʻike. Maanei, heʻanoʻokoʻa loa nā pākuʻina mai nā mea i hala. No laila, i loko o nā paukūʻekolu, hiki mai ka palenaʻoi loa i ka kohoʻana i ka koho "Hoa".
  5. Eia hou, hiki iāʻoe ke hele i kahiʻaoʻao hoʻonā kūlana. "Online" a hoʻopau iā ia. Mālama kēia i kāu mau kipa i ka pūnaewele inoaʻole i nā mea hoʻohana'ē aʻe.

Ma waho o ke ala i kohoʻia, nā hana a pau ma ka holoiʻana a me ka paleʻana i nā kānaka, ka hūnāʻana i kaʻike a me ka holoiʻana i kahi hiʻona. Hiki ke loaʻa nāʻike e pili ana i kēia mau kumuhana ma kā mākou pūnaewele ma ka māhele kūpono.