No ke aha i hoʻokomoʻoleʻia ai Kaspersky?

ʻAʻole ia he mea hūnā kekahi o nā antiviruses kaulana loa i kēia mau lāʻo Kaspersky antivirus. Ma ke ala, ua haʻi mua wau i kēia i ka wā i hoʻonoho ai wau iā ia ma ka papa inoa o nāʻoihana maikaʻi loa o ka makahiki 2014.

Ua nīnau pinepineʻia no ke kumu i hoʻokomoʻoleʻia aiʻo Kaspersky, nā hanana i hanaʻia, no laila e koho aiʻoe i kahi polokalamu'ē aʻe. E makemake ana ka mea makemake e hele no nā kumu kumu a me kā lākou hoʻoholo ...

1) Ua holoiʻia kahi wili Kaspersky mua loa

ʻO kēia ke kuhi hewaʻole. ʻO kekahiʻaʻole e wehe i nā antivirus mua loa, e ho'āʻo ana e hoʻokomo i kahi mea hou. ʻO ka hopena, paʻi ka polokalamu me ka hewa. Akā, ma ke ala, i kēia hihia, he hana maʻamau ia i ka hōʻikeʻiaʻaʻoleʻoe i wehe i kahi antivirus mua. Ke hāpai mua wau e hele i ka papa hoʻonohonoho, a laila wehe i kaʻaoʻao no ka weheʻana i nā polokalamu. Hoʻokaʻinaʻia i ka pī'āpā aʻike i kahi mau kamepiula i hoʻonohonohoʻia, a me Kaspersky ma waena o lākou. Ma ke ala, ponoʻoe e nānā i ka inoa Russian wale nō, akā, i ka'ōlelo Pelekānia hoʻi.

Ināʻaʻohe polokalamu i hoʻonohonohoʻia, aʻo Kasperskyʻaʻole i hoʻokomoʻia, hiki hiki keʻikeʻia nāʻikepiliʻino i kāu kākau. No ka hoʻopau loaʻana ia mau mea - ponoʻoe e kiʻi i kahi pono kūikawā loa e wehe i ka polokalamuʻokoʻa mai kāu PC. No ka hanaʻana i kēia, e hele maʻaneʻi i kēia loulou.

ʻO ka lā aʻe, e wehe i ka pono, ma ka lā paʻamau, e hoʻoholo i ka'ōnaehana o ka'āpikopii i hoʻokomo muaʻia e koe -ʻo ka mea wale nō āu e hana ai,ʻo ke kaomiʻana i ka pihi holoi (ʻAʻole wau e noʻonoʻo e komo i nā huahana he nui).

Ma ke ala, pono paha ka hoʻomakaʻana o ka pono i keʻano palekana inā hōʻoleʻo ia e hana i keʻano maʻamau aʻole hikiʻole ke hoʻomaʻemaʻe i ke kikowaena.

2) Ua paʻa ka'ōnaehana i kēia polokalamu

ʻO kēia ke kumu kumu lua. Hoʻolālā nā mea hana i nā antiviruses e pāpā i nā mea hoʻohana e hoʻokomoʻelua mau kamepiula - no ka mea i kēia hihia, hikiʻole ke hōʻoleʻia nā hewa a me nā laikini. Ināʻoe e hana i kēia mau mea a pau - e hoʻomaka ke kamepika e mālie i ka ikaika, a hiki keʻikeʻia ka nānāʻana i kahi pale polū.

No ka hōʻoiaʻana i kēia kuhi, hoʻopau wale i nā polokalamu palekana holoʻokoʻa holoʻokoʻa a pau i komo i kēia papahana o nā papahana.

3) Ua hoʻokuʻuʻia e hoʻihoʻi hou ...

Inā ua poina iāʻoe e hoʻouka hou i kāu kamepiula ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe a me ka holoʻana o ka pono e wehe i ka polokalamu uila, a laila,ʻaʻole ia he mea e kahaha aiʻaʻole hoʻokomoʻia.

ʻO ka hopena maanei he mea maʻalahi - e kaomi i ke pihi Reset ma ka pūnaewele.

4) Haʻewa i ke keʻena hoʻolālā (pūnaewele hoʻonohonoho).

Kuhi a pēlā. Hiki hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka faila mai kahi punaʻo iʻikeʻoleʻia,ʻo ia hoʻi,ʻaʻoleʻikeʻia inā hana. Inā paha ua'ānaiʻia e nā meaʻino.

Ke hāpai nei au e kiʻi i nā polokalamu uila mai ka pūnaewele official: //www.kaspersky.ru/

5) Incompatibility me ka pūnaewele.

Hanaʻia kēia hemahema ināʻoe e hōʻano hou i nā polokalamuʻokoʻa hou ma luna o nā pūnaewele kahiko, aʻoi aku paha ma kahi o ka polokalamu hou. E nānā pono i nā koi o ka pūnaewele hoʻonohonoho e pale i ka paio.

6) Ke 'ano hou aʻe.

Ināʻaʻohe mea e kōkua mai nā mea i luna, makemake wau e hāpai i kahi pane hou - e ho'āʻo e hana i kekahi helu'ē aʻe ma Windows.

A ke hoʻomaka hou nei i ka lolouila, eʻoki ana i lalo o kahi moʻokāki hou - e kau i kahi polokalamu uila. I kekahi manawa ua kōkua,ʻaʻole wale wale nō me ka polokalamu uila, akā me nā papahana'ē aʻe.

PS

Hiki paha iāʻoe ke noʻonoʻo e pili ana i kekahi pāʻani-kino?