Eassos PartitionGuru 4.9.5.508


ʻO ka hanaʻana me nā disks koʻikoʻi,ʻo ia hoʻi ka hanaʻana i nā hana hou o kaʻikepili, hoʻokaʻawaleʻana i nā haʻalulu mele, ka huiʻana, a me nā hana'ē aʻe. ʻO ka papahanaʻo Eassos PartitionGuru kahi mea kūikawā wale nō i ka hoʻolakoʻana i nā mea hoʻohana i iaʻano hana. Hāʻawiʻia ka hanaʻana i nā hana maʻamau a pau, hiki i ka pūnaewele ke hiki i ka hoʻopiʻiʻana i nā'ōpili huna o nāʻano a pau. Me kēia polokalamu, hiki iāʻoe ke hana i nā kākoʻo a hoʻihoʻi i nā kiko o Windows.

Hoʻokumuʻia ka papahana i ka hanaʻana i nā disks māmā a me nā kiʻi RAID hoʻi, a ma ka huli pū kekahi. Inā makemakeʻia, hiki iāʻoe ke holoi i nā faila me ka hikiʻole ke ho'ōla.

Kaulike

Ua hoʻoholo nā mea hoʻolālāʻaʻole e kau i nā meaʻokoʻa paʻakikī a kau palena iā lākou iho i kahi hoʻolālā maikaʻi. Loaʻa nā'ōuli a pau ma luna o ka papa luna i nā'ōuli pololei i hōʻailona houʻia me nā inoa o nā hana. Hōʻike ka polokalamu i ka pūʻulu o nā māhele i loaʻa ma ka PC o ka mea hoʻohana.

ʻO ka papa luna luna heʻekolu mau pūʻulu nui. ʻO ka mea mua e komo i nā hana a pau me ka'ōpala paʻakikī. ʻO ka huiʻelua,ʻo ia ka hoʻokōʻana o nāʻoihana likeʻole me nā paukū. ʻO ke kolu o nā hui e hōʻike i nā hana no ka hanaʻana me nā disks māmā a me ka hoʻokumuʻana i kahi USB kākoʻo.

ʻIkeʻikepili

ʻO kahi hiʻohiʻonaʻoluʻolu o kēia pane wikiōʻo ia ka puka hōʻike nui e hōʻike i nāʻikepili piha e pili ana i nā disks. ʻAʻole hōʻikeʻo Eassos PartitionGuru i nāʻikepili wale nō i nā nui o ka lālā, akā hōʻike i nāʻike e pili ana i ka helu o nā pūnaewele hoʻohana a me nā māhele o ka pūnaewele i hoʻonohonohoʻia ai ka OS. Uaʻikeʻia ka helu serial o SSD a iʻole HDD ma kēia māhele.

Ka hoʻokeleʻo Dr

Pākuʻi "Analyze" Hāʻawi iāʻoe i ka manawa eʻike ai i kaʻike e pili ana i ka disk ma ke kele. Hōʻike 'ia me ka hoʻohana' ole i kahi mokumoko, a me kahi i mālamaʻia e ka pūnaehana hana. Ma waena o nā mea'ē aʻe, hōʻikeʻia ka paʻi kiʻi likeʻole no ka hoʻohanaʻana i ka pūnaewele kōnae HDD a SSD paha FAT1 a me FAT2. Ke hōʻokiʻoe i ka'ā'ī kume ma kekahi wahi o ka pakuhi, eʻikeʻia he kōkua ho'ōla, kahi e komo ai kaʻike e pili ana i kahi helu kiko'ī, ka pūhui, a me ka helu hōkūʻikepili. Hōʻike kaʻike i hōʻikeʻia i ka'ōpile a pau,ʻaʻole ka pāhele.

Luna Hoʻolaha

Kaomi ma ka puka makani i heaʻia "Luna Hoʻomalu" Hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka lālā i ka papa. ʻO nā mea hana i hōʻikeʻia ma ka papa luna o ka papa eʻae iāʻoe e hana i nāʻoihana'ē aʻe me nā lālā. Hiki ke kope 'ia, paʻi, hoʻoholo i kahi hana, a loaʻa pū i ka' ōlelo.

No ka hoʻohaʻahaʻaʻana i ka hana ma ka hoʻoponopono hoʻoponopono, ua hoʻonui nā mea hoʻomohala i ka hana o ka hoʻololi i ka hope loa a me nā lālā'ē aʻe. ʻIe i Built-in Explorer nā'ōnae a me nā waihona ma ka diski. Ke kohoʻana i kekahi o nā mea hōʻike e hōʻike ana i nāʻike hexadecimal i ka papahana papahana nui. Aia ma ka'āpana ma ka'ākau he mauʻike e pili ana i kahi kikowaena pūnaewele,ʻo ia ka mea i unuhiʻia ma nāʻano mai 8 a 64 mau paʻi.

E hui i nā haʻuki

Ka Hana Hanana "Hoʻonui i ka Paʻi" E kōkua iāʻoe i ka hoʻohuiʻana i nā kōpena i makemakeʻia me kaʻoleʻana o nāʻikepili. Eia naʻe, ua'ōleloʻia e hana i kahi kākoʻo. Loaʻa kēia ma kaʻoiaʻiʻo i ka wā o ka hana e hoʻomohala ka pūnaewele i kahi hewa a iʻole ka mana o ka mana e kāpae i kēia hana. Ma mua o ka hoʻohuiʻana i nā partitions, e hoʻopau i nā polokalamu a me nā noi a pau'ē aʻeʻo Eassos PartitionGuru.

Ke hoʻopili houʻana i kahi pāhele

Māheleʻike "Hoʻolilo i ka Paʻi" - Eia kekahi manawa kūpono e hoʻolakoʻia ai i loko o ka hōʻoia polokalamu i kaʻike. I kēia hihia, aia nā manaʻo'ōlelo no ka hanaʻana i kope o nāʻike i mālamaʻia ma ka māhele. E hōʻike ka polokalamu i ka puka makani me kaʻike e pili ana i nā pilikia a me ka pono e hana i kahi kope. ʻO kahi hana pōkole o ka hana i ka hana i nā manawa a pau me nā hua'ōlelo a me nā'ōlelo paipai.

ʻO ka hōʻailonaʻike

Hiki ke hoʻohana 'ia kēia hiʻohiʻona i mea pani no nā hana RAID maʻamau. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hoʻohui i nā disks i ka PC. Aia i kahi mea hanaʻoihana kahi hoʻonohonoho "Kūkulu RAID Manaʻo", ka mea e 'ae iāʻoe e hana i kahi hui pilikino o nā leka hoʻohui. "Wizard Pūnaewele" kōkua iāʻoe e hana i nā kūpono e pono ai, a ma laila e hiki ai iāʻoe ke komo i ka nui o ka'āpana a hoʻololi i ka papa o nā diski. Hāʻawiʻo Eassos PartitionGuru iāʻoe e hoʻololi i nā RAID manaʻo i hanaʻia me ka hoʻohanaʻana "Hoʻohou i ka RAID maikaʻi".

Hoʻopukaʻia nā pūnaewele

Ke hoʻouluʻana i kahi USB hoʻoiliʻia e pili ana i nā leka e hoʻohana ana i kēia kelepona. I kekahi manawa, hoʻonohonoho i kahi PC e pono ai e hoʻohemo i kahi'ōnaehana flash i kākauʻia ai ka OS Live. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e hoʻopaʻa i ka loliʻo USB wale nōʻo OS, akā me ka pūnaewele hoʻi e kāohi ana i ka computer o ka mea hoʻohana.

Hiki ke hoʻohana pūʻia kēiaʻike hana no nā'ōkuhi me kahi pūnaewele kiʻi hou. I ka hoʻopaʻaʻana i kahi mea hoʻohana, hiki iāʻoe ke hōʻano i kēlā me kēia o nā pūnaewele pūnaewele, a hiki nō hoʻi iāʻoe ke hoʻololi i ka nui o ka pūnaewele.

Kōnae kope

ʻO keʻano hana hou he mea maʻalahi a he nui nāʻano. Aia kahi koho e koho i kahi ma kahiʻikepili,ʻo ia hoʻi ka nānāʻana i ka māhele a pau a iʻole ka helu iʻikeʻia.

Nā Virus

  • ʻIke i nāʻikepiliʻikepili;
  • Hoʻoponopono Kūlana Kūlana Kiʻekiʻe;
  • Hana ikaika;
  • ʻO ke kikowaena pale.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻO ka pukaʻole o ka hua Lūkini o ka papahana;
  • Aia ka palapala laikini (ʻaʻole loaʻa kekahi mau hiʻohiʻona).

Mahalo i kēia polokalamu, ua hoʻokōʻia i ka hōʻoia nui o kaʻikeʻana i nāʻike. A me ke kōkua o ka luna hoʻoponopono o ka māhele, hiki iāʻoe ke hoʻokumu i ko lākou mau kūlana kūʻokoʻa me nā mea hanahana. Mālama a hoʻokaʻawaleʻana i ka māheleʻana i nā māheleʻana, aʻo ka hana i kūkuluʻia o kahi kope kope o nāʻikepili e kōkua iā ia e pale i nā hiʻohiʻonaʻikeʻole.

Hoʻopiʻi iā Eassos PartitionGuru no ke kaʻawale

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

R-STUDIO Nā pāʻoihana no ka hanaʻana me ka māhele puʻupuʻu disk Hoʻoponopono kopeʻole Hoʻonā Aʻoʻo Acronis Deluxe

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO'Aassos PartitionGuru he polokalamu multifunctional no ka hanaʻana me nā diski koʻikoʻi. Me ia, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā pakuhi, e hoʻihoʻi i nāʻike i holoiʻia a me ka hanaʻana i ka flash bootable.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Eassos
Kuhi: Free
Nui: 37 MB
'Ōlelo: English
Penei: 4.9.5.508