Hōʻikeʻike hōʻikeʻike PowerPoint


Hoʻomaopopoʻiaʻo ZTE e nā mea hoʻohana e like me nā mea akamai i nā smartphones, akā e like me nā hui'ē aʻe o Kina,ʻo ia pū kekahi mea hana pūnaewele, aʻo ka papahana e komo pū ana me ka pūnaewele ZXHN H208N. Ma muli o ka hana kūpono o ka modem ma mua o ka meaʻilihune a makemake i kaʻoi aʻe o nāʻoihanaʻoi aʻe ma mua o nā pūnaewele hou. Makemake mākou e hoʻolilo i kēiaʻatikala i nā kiko'ī o ke kaʻina hoʻonohonoho o ka mea hoʻopuka i nīnauʻia.

Hoʻomaka ka hoʻomakaʻana i ke alalai

ʻO ka papa mua o kēia kaʻina hana he mea hoʻomākaukau. E hahai i nā hanana i lalo nei.

  1. E kau i ka mea kelepona ma kahi kūpono. Ponoʻoe e alakaʻiʻia e nā kumuhana i lalo:
    • Hōʻikeʻiaʻo Coverage. Pono e hoʻonohonoho pono i ke kikowaena i kahi kikowaena kokoke o kahi aʻoukou e noʻonoʻo ai e hoʻohana i kaʻenehana pūnaewele;
    • Hoʻokomo kokeʻia e kelepona i ka leka uila a hoʻohui i ka lolouila;
    • ʻAʻohe kumu o ka hoʻopiliʻana i keʻano o nā pale paʻopaʻu, nā polokalamu Bluetooth a iʻole ke kele uila uila.
  2. E hoʻohui i ke alalai i ka WAN-kelepona mai ka mea hoʻokomo pūnaewele, a laila e hoʻohui i ke device i ka kamepiula. Aia nā awa kūpono i ke kua o ka pahu hopu a ua kauʻia no ka loiloi o nā mea hoʻohana.

    Ma hope o kēlā, pono e hoʻohuiʻia ke alalai i ka mana a hoʻololiʻia.
  3. E hoʻomākaukau i ka kamepiula, no ka mea āu e makemake ai e hoʻonohonoho i ka loaʻa ponoʻana o nā kuhi o TCP / IPv4.

    Heluhelu hou: Hoʻonohonoho pūnaewele i ka Windows 7

I kŰia manawa, ua pau ke aʻo mua - hiki i kahi koho.

ZTE ZXHN H208N hoʻonohonoho

No ke kōkuaʻana i ka pono o nā pono pūnaewele, e hoʻoholo i kahi polokalamu kele pūnaewele, e hele i192.168.1.1ae komo i ka hua'ōleloLunama nā lālāʻelua o kaʻikepili'ikeʻiʻo. Heʻelemakule ka modem i nīnauʻia aʻaʻole i hana houʻia ma lalo o kēia laikini, akā, ua laikiniʻia kēia palapala ma Belarus ma lalo o ka laikini. ʻO Promsvyazno laila, ua like kaʻokoʻa pūnaewele a me keʻano hoʻolālā i ka mea i'ōleloʻia. ʻO ka'ōnaehana hoʻonohonoho kūikawā ma ka modem i nīnauʻia, aia ma kahi'ē, a no lailaʻo ia wale nō ka koho hoʻonohonoho papahana i loaʻa no ka pūnaewele pūnaewele a me ka pūnaewele ahoʻole. E noʻonoʻo i nā mea hiki ke loaʻa i nā mea kiko'ī.

ʻO ka hoʻonohonoho pūnaewele

Hoʻomaopopo pono kēia'ōkuhi i ka hui PPPoE wale nō, no laila ponoʻoe e hana i kēia mau mea:

  1. E hoʻonui i ka paukū "Pūnaewele"wahi "Kuhi WAN".
  2. Hana i kahi pilina hou: eʻike i ka papa inoa "Kapa inoa" koho "Hoʻopili i WAN Hono", laila e hoʻokomo i ka inoa i makemakeʻia ma ka laina "Inoa inoa hou".


    Menu "VPI / VCI" pono e hoʻonohoʻia i "Hana", aʻo nā pono kūpono (i hāʻawiʻia e ka mea hāʻawi) pono e kākauʻia ma ke kolamu o ka inoa hoʻokahi ma lalo o ka papa inoa.

  3. ʻO ka pūnaehanaʻoihana modem e like "Alanui" - koho i kēia koho ma ka papa inoa.
  4. Ma hope aʻe o ka pōkapika PPP, e hoʻokomo i nāʻikeʻike i loaʻa mai ka mea lawelawe pūnaewele - e hoʻokomo iā lākou i loko o nā pahu "Komo" a "Password".
  5. Ma nā IPv4 inoa, nānā i ka pahu ma kahi kokoke "Enable NAT" ae kaomi "Hoʻololi" e hoʻololi i nā loli.

Ua hoʻopauʻia ka hoʻonohonoho pūnaewele punahele, a hiki iāʻoe ke hele i ka hoʻolālā pūnaewele ahoʻole.

WI-Fi hoʻonohonoho

Ua hoʻokumuʻia ka'enela ahoʻole ma ka mea hoʻopuka i ka nīnau me ka hoʻohanaʻana i ka algorithm:

  1. Ma ka papa kuhikuhi nui o ka pūnaewele pūnaewele, wehe i ka'āpana "Pūnaewele" a hele i kahi mea "WLAN".
  2. E koho mua i kahi meahana "Nūhou SSID". Maanei, ponoʻoe e maka i kahi mea "Hoʻonā SSID" ae kau i ka inoa kikowaena ma ke kahua "Name SSID". E mālama pū i ka koho "E hūnā SSID" aiʻole nā ​​mea hana'ē aʻe,ʻaʻole hiki keʻike i ka Wi-Fi i hoʻopaʻaʻia.
  3. A laila, e hele i ka paukū "Ka maluhia". Maanei, ponoʻoe e koho i keʻano o ka pale a hoʻonoho i kahi hua'ōlelo. Aia nā koho hoʻokele i loko o ka papa koho iho. "Keʻanoʻoiaʻiʻo" - ke hāpai nei mākou e noho "WPA2-PSK".

    Ua hoʻonohonohoʻia ka hua'ōlelo no ka hoʻohuiʻana i ka Wi-Fi ma ke kahua "Kukihi WPA". ʻO ka helu liʻiliʻi o nā hua'ōlelo he 8, akā ua'ōleloʻia e hoʻohana i ka 12 mau huapalapala likeʻole mai ka huapalapala Latin. Ināʻoe e noʻonoʻo i kahi hui kūpono no ka mea paʻakikī, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi mea hoʻohana hua'ōlelo ma ko mākou pūnaewele. ʻO ka hoʻonā hoʻoneʻana e like "AES"a laila kaomi "E hoʻouna i" e hoʻopau i ka hana.

Ua hoʻopauʻia ka hōʻoia Wi-Fi a hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi pūnaewele hikiʻole.

Ke hoʻonohonoho IPTV

Hoʻokomo pinepineʻia kēia mau mea hoʻokele e hoʻohui i nā pahu i hoʻonohonohoʻia o ka Internet TV a me ka TV kelepona. No nāʻanoʻelua, ponoʻoe e hana i kahi hui likeʻole - e hahai i kēia kaʻina hana:

  1. E wehe i nāʻaoʻao "Pūnaewele" - "WAN" - "Kuhi WAN". E koho i kahi koho "Hoʻopili i WAN Hono".
  2. A laila e ponoʻoe e koho i kekahi o nā mamana - hiki "PVC1". ʻO nā hiʻohiʻona o ka mea hoʻopuka ke koi aku i ka hoʻokomoʻana o nāʻikepili VPI / VCI, a me ka koho o keʻano hana. Ma keʻano kūlana, no ka IPTV,ʻo ka helu VPI / VCI he 1/34, a ma kekahi hihia, pono e hoʻonohoʻia keʻano o ka hana "Hoʻopili Pālua". Ke pau i kēia, e kaomi "Hana".
  3. A laila, ponoʻoe e hoʻouka i ke awa e hoʻohui i ke kaulala a iʻole ka pahu hoʻonohonoho. Hele i ka pūkuhi "Ka Palapala 'Āina" mahele "Kuhi WAN". A o ka poho, hiki ke wehe i ka pilina nui ma lalo o ka inoa "PVC0" - E nānā pono i nā awa i heluʻia ma lalo nei. ʻO ka mea nui loa, hoʻokahi aʻelua paha mau mea piliʻole - e hoʻouna mākou iā lākou no ka IPTV.

    E koho i ka mahele i hana muaʻia ma ka papa inoa iho. PVC1. E kaha i kahi o nā awa kūikawā ma lalo iho a kaomi "E hoʻouna i" e hoʻohana i nā palena.

Ma hope o kēia hoʻoponopono, pono e hoʻokomoʻia ka pūnaewele pūnaewele Intaneti a iʻole kelepona i ke awa i kohoʻia - ināʻaʻoleʻo IPTV e hana.

Ka Hopena

E like me kouʻike, hoʻonohonoho pono i ka ZTE ZXHN H208N modem he mea maʻalahi. Me ka hemahema o nā hiʻohiʻona'ē aʻe, hiki ke kūpaʻa i kēiaʻoluʻolu a hiki i nā poʻe hoʻohana a pau.