ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo

I kaʻikeʻana i kēia lā, ua lōʻihi kēlā me kēia mea hoʻohana mai kahi helu ma nā pūnaewele kaiaulu likeʻole, nāʻelele wikiwiki a me nā pūnaewele pūnaewele, a no ka pono i nā lā hou, no nā kumu palekana, he mea pono e hoʻohana i nā hua'ōlelo palauale e likeʻole ai kēlā me kēia i kēlā lawelawe (no kaʻike hou aku e pili ana i ka Puhi Kupu Kupu),ʻo ka nīnau o ka hūnā palekana o nāʻike (logins and passwords) he mea pili loa.

Ma kēia hoʻolālā - 7 mau papahana no ka mālamaʻana a me ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo, me ka ukuʻole. ʻO nā kumu nui i koho ai wau i kēia mau'ōlelo hōʻoia i multiplatform (kākoʻo no Windows, MacOS a me nā polokalamu kelepona, no kaʻae hiki ke komo i nā hua'ōlelo i hoʻopaʻaʻia mai nā wahi a pau), ke ola o ka papahana ma ka mahele (hāʻawiʻia nā huahana i hala aʻoi aku i hoʻokahi makahiki) ʻO ka'ōleloʻilima Lūkia, ka hilinaʻi no ka palekana -ʻoiai, he meaʻuʻuku kēia papahana:ʻo lākou a pau i ka hoʻohanaʻana i kēlā me kēia lā mālama pono i nāʻike i mālamaʻia.

Nānā: ināʻoe wale nō kahi mea hoʻohana i ka hua'ōlelo e mālama i nāʻikepili mai nā pae pūnaewele, hikiʻole iāʻoe ke hoʻokomo i kekahi mau papahana'ē aʻe - ua loaʻa i nā pūnaewele hou ka mea hoʻohana i ka mea kākau i loko o ka pūnaewele, pono lākou e mālama a synchronize ma waena o nā pūnaewele inā hoʻohanaʻoe. pūʻai ma ka polokalamu kele pūnaewele. Ma waho aʻe o ka hoʻolālāʻana i ka hua'ōlelo, loaʻa i kahi Google Chrome kekahi pūnaewele hōʻano hou.

E mālama

Malia paha wau i kahi kahiko, akā, no ka mālamaʻana i nāʻike nui e like me nā hua'ōlelo, makemake wau e mālamaʻia ma kahi o ka'āina, i loko o kahi pūnaewele i hoʻopunipuniʻia (me ka hiki ke hoʻololiʻia i nā mea'ē aʻe), me kaʻole o nā hōʻailona pūnaewele. i kēia manawa a i kēia manawa he mauʻano laulā). ʻO KeePass Pūnaewele kekahi o nā polokalamu manuahi kaulana loa me ka pūnaewele hōʻiliʻili aʻo ia ka ala e hiki ai i ka'ōlelo Lūkini.

  1. Hiki iāʻoe ke hoʻoiho iā KeePass mai ka papa hana pūnaewele //keepass.info/ (ke kahua pūnaewele he mea hoʻolālā a me ka hua'ōlelo paakikiʻole i makemakeʻia e hoʻomohuʻia ma kahi kamepiula).
  2. Ma kahi pūnaewele pūnaewele, ma ka māhele unuhiʻana, e hoʻouna i ka palapala unuhi Russian, e wehe a kāpiliʻia i ka papa'ōlelo Hawaiʻi o ka papahana. E ho'āla i KeePass a koho i ka'ōleloʻokoʻa Lūkini ma ka View - Change Language menu.
  3. Ma hope o ka hoʻomakaʻana i ka papahana, ponoʻoe e hoʻokumu i kahi leka uila hou (kahiʻikepili i hoʻopukaʻia me kāu mau hua'ōlelo) a hoʻonoho i ka "Master Password" i kēia waihona pūnaewele. Ua mālamaʻia nā hua'ōlelo i loko o kahiʻikepili i hoʻopiliʻia (hiki iāʻoe ke hana me nā pūnaeweleʻikepili), hiki iāʻoe ke hoʻololi i kekahiʻano'ē aʻe me KeePass. Hoʻonohonohoʻia ka papawaina o nā hua'ōlelo i kahi mea lāʻau (hiki ke hoʻololiʻia nā māhele), a ma ka hoʻopaʻaʻana o ka hua'ōlelo i loaʻa kahi inoa o ka inoa, Password, Link a me Comment, kahi e hiki ai ke wehewehe i keʻano o ka'ōlelo a kēia hua'ōlelo - ua lawa nā mea a pau maikaʻi a maʻalahi.

Inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka mea hoʻohana pūnaewele ma ka polokalamu pono'ī, a, eia hoʻi, ke kākoʻo neiʻo KeePass i nā plug-ins, aʻo ia paha, e like paha, hiki iāʻoe ke hana pūnaewele ma o Google Drive a Dropbox, e hana kope kope i ka pūnaewele aʻoi aku.

LastPass

ʻO LastPass ka mea hoʻohana punaewele i kaulana loa no Windows, MacOS, Android a me iOS. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo kēia ka hūnā kālā o kāu mauʻike a ma Windows e hana neiʻo ia e like me kahi hoʻolālā pūnaewele. ʻO ka palena o ka version free o LastPass ka hemahema o ka laulimaʻana ma waena o nā pūnaewele.

Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka hōʻailona LastPass a me ka loiloi pūnaewele a me ke kākau inoaʻana, hiki iāʻoe ke komo i kahi waiho o nā hua'ōlelo, e hoʻopihapihaʻia ka polokalamu kelepona i kaʻikepili i mālamaʻia i LastPass, ka hanauna o nā hua'ōlelo (ua hoʻokomoʻia kēia mea i ka papahana hoʻomanaʻo pūnaewele) Loaʻa ka polokalamu ma ka'ōlelo Lūkini.

Hiki iāʻoe ke hoʻoiho a hoʻohui i LastPass mai nā hale kūʻaiʻoihana o nā polokalamu Android a me iOS, a mai ka hale kūʻai hoʻolaha Chrome. ʻOihana pae pūnaewele - //www.lastpass.com/ru

ʻO Roboform

ʻO RoboForm kahi papahana'ē aʻe i ka Russian no ka mālamaʻana a me ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo me ka hiki ke hoʻohanaʻia. ʻO ka palena nui o ka mana kūʻokoʻa,ʻo ia ka nele o ka laulima ma waena o nā pūʻokoʻa likeʻole.

Ma hope o ka hoʻoukaʻana ma kahi kamepiula me Windows 10, 8 aiʻole Windows 7, Hoʻokomo ka Roboform i ka hōʻano houʻana ma ka polokalamu kele pūnaewele (ma ka hoʻolālā ma luna aʻe he hōʻailona mai Google Chrome) a me ka papahana ma kahi kamepiula e hiki ai iāʻoe ke mālama i nā'ōlelo hūnā i hoʻopaʻaʻia a me nāʻike'ē aʻe nā memo, nā pilina, nāʻike noi noi). Eia nō hoʻi,ʻo ka RoboForm palapala papahana ma luna o kahi kamepiula e hoʻoholo i ka wā e kākau aiʻoe i nā hua'ōlelo iʻole i nā polokalamu kelepona, akā ma nā papahana a hāʻawi pū hoʻi e mālama iā lākou.

E like me nā papahana'ē aʻe like, hiki ke kōkuaʻia nāʻoihana'ē aʻe ma RoboForm, e like me ke generator password, hōʻike (check security), a me ka hōʻuluʻuluʻike waihona. Hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka Roboform no ka meaʻokoʻa mai ka pūnaewele luna pūnaewele //www.roboform.com/ru

Ka Manawa Pūnaewele Kaspersky

ʻO ka papahana no ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo o ka Kaspersky Password Manager e komo pū i loko oʻelua mau'āpana: kahi mea paʻa ma kahi kamepiula a me kahi hoʻolālā pūnaewele e lawe i kaʻikepili mai kahiʻikepili i hoʻopiliʻia i kāu disk. Hiki iāʻoe ke hoʻohana ia mea me ka ukuʻole, akā,ʻoi aku ka nui o ka palena ma mua o nā hua'ē aʻe: hiki iāʻoe ke mālama i 15 mau hua'ōlelo.

ʻO ke kumu nui i loko o koʻu manaʻo pono'ī ka pūnaewele pūnaewele o nāʻikepili a pau a me kahiʻoluʻolu kūpono a mālamalama o ka papahana, a he mea hoʻohana pū kekahi novice.

Nā papahana papahana:

  • E hana i nā hua'ōlelo ikaika
  • ʻO ka hiki ke hoʻohana i nāʻano likeʻole o ka hōʻoiaʻana e komo i kaʻikepili: e hoʻohana i ka'ōlelo kākau koʻikoʻi, ke kī kī USB a iʻole nāʻano'ē aʻe
  • ʻO ka hiki ke hoʻohana i ka polokalamu kelepona o ka papahana (ma ka lemu uila a iʻole ka makani'ē aʻe) i waihoʻole i kahi huli ma nā PC'ē aʻe
  • E kūʻai i kaʻikepili e pili ana i nā lawelawe loli, nā kiʻi i paleʻia, nā memo a me nā leka.
  • Ke kākoʻo kūʻokoʻa

Ma keʻano laulā, he lālā kūʻokoʻa o kēia papa o nā papahana, akā: hoʻokahi wale nō kahua i kākoʻoʻia - Windows. Hoʻoiho i ka mea hoʻopuka Kalikoa i kahi o ka papahana /www.kaspersky.ru/password-manager

Nā mana mana hoʻolālā kaulana'ē aʻe

Aia ma lalo iho kekahi mau polokalamu maikaʻi no ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo, akā me nā hanana hou:ʻo ka nele paha o ka'ōlelo Kelekānia, aiʻole ka hikiʻole o ka hoʻohana kūʻokoʻa ma mua o ka wā hoʻokolokolo.

  • 1Password - he loea'ōlelo maʻalahi o nā hua'ōlelo nui loa, me ka'ōlelo Lūkini, akāʻo ka hikiʻole ke hoʻohana no ka noaʻana ma hope o ka hola hoʻokolokolo. Paena pūnaewele -//1password.com
  • ʻO Dashlane -ʻO kekahi kumu hana kūmole no ke komoʻana i nā pūnaewele, nā kūʻai, nā memo palekana a me nā launa pū me ka laulimaʻana ma nā pūnaewele. Hanaʻia e like me ka hoʻonuiʻana ma ka polokalamu kele pūnaewele a ma keʻano he palapala kaʻawale. ʻO kaʻenehana free eʻae iāʻoe e mālama i 50 mau hua'ōlelo a me ka launa pūʻana. Paena pūnaewele -@www.awaiwai.com
  • Hoʻomanaʻo - He huahana nui no ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo a me nāʻike nui'ē aʻe, hoʻopihapiha i nā puka ma nā pūnaewele a me nā hana like. ʻAʻole hiki ke loaʻa ka'ōleloʻilima Russian, akāʻo ka polokalamu pono'ī he mea maʻalahi ia. ʻO ka palena o ka mana kūʻokoʻa,ʻo ka nele o ka synchronization a me ka kākoʻo. Paena pūnaewele -//www.remembear.com/

I ka hopena

Ma keʻano kūpono loa, koho wau i nā haʻina i lalo:

  1. Ke mālama ponoʻo KeePass, inā ponoʻoe e mālama pono i nāʻike nui, aʻo nā mea e hoʻopihapiha ana i nā puka a iʻole mālama i nā hua'ōlelo mai ka polokalamu kele pūnaewele. ʻAe,ʻaʻole kahi hoʻonohonoho pūnaewele (akā, hiki iāʻoe ke hoʻololi i kaʻikepili pūnaewele), akā ua kākoʻoʻia nā pūnaeweleʻoihana nui a pau,ʻo ka waihona me nā hua'ōlelo me ka mea hikiʻole ke haʻi, mālama pono iā ia. Aʻo kēia mau mea me ka ukuʻole a me ke kākauʻole.
  2. LastPass, 1Password a iʻole RoboForm (a,ʻoiaiʻoiaʻiʻo ua kaulana loaʻo LastPass, makemake wau iā RoboForm a me 1Password hou aku), inā ponoʻoe e hoʻolālā a ua makaukauʻoe e uku no ia.

Ke hoʻohana neiʻoe i nā mana o nā'ōleloʻoni? A inā pēlā,ʻo ia mau mea hea?