E nānā i kāu moʻomanaʻo pūnaewele ma luna o kahi kamepiula Windows

I ka hoʻohanaʻana i kahi kamepiula, ua kākauʻia kekahi o kāu mau hana e pili ana i nā kipa ma nā māhele o ka pūnaewele a me nā papahana. Ma ka papahana o kēiaʻatikala, e hōʻike ana mākou i kahi eʻike aiʻoe i ka loiloi o nā kipa.

Ke nānā nei mākou i ka loiloi o nā kipa ma ka PC

Ma ka hihia o kahi kamepiula,ʻaʻole helu helu pūnaewele,ʻo ka moʻolelo o nā kipa like me ka log log. Eia hou, hiki iāʻoe keʻike i nā kiko'ī kiko'ī hou i nā lā o ka hoʻololiʻana i ka PC mai nā kuhikuhi ma ka loulou ma lalo nei.

Eʻike hou i ka manawa i hoʻololiʻia ai ke kamepiula

Kō koho 1: History history

ʻO ka mea pūnaewele Pūnaewele ma kahi kamepiula kekahi o nā papahana hoʻohana pinepineʻia, a no laila, inā e nānāʻoe i ka moʻaukala pūnaewele, e hoʻomau pinepineʻia ka moʻaukala pūnaewele i. Hiki iāʻoe ke nānā iā ia, i alakaʻiʻia e kekahi o nā mea i kā mākou pūnaewele, ma muli o ka pūnaewele pūnaewele hoʻohana.

E heluhelu hou: Keʻike i ka log i Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Yandex Pūnaewele, Internet Explorer

Kōkua 2: Nā hana hou i ka PC

Ma waho o ke kikowaena pūnaewele i hoʻonohonohoʻia, hiki ke hoʻopaʻa i kāu mau hana, inā paha e wehe a hoʻololi paha i nā waihona. Ua nānā mākou i nā koho kūpono loa no ka nānāʻana i nā hana i hala iho nei ma kekahi o nā moʻolelo i kākau muaʻia.

E heluhelu hou: Pehea eʻike ai i nā hana hou loa ma ka PC

Hiki ke kiʻi i nā hiʻohiʻona maʻamau o Windows a hoʻomaikaʻi aku i ka pauku "Nā Palapala Hou" e aʻo e pili ana i nā māhele a pau e wehe a hoʻololi paha i nā faila. Eia naʻe, e hoʻomaopopo paha i ka holoiʻana o nāʻikepili ma kēia māhele i ka lima a iʻoleʻo ia i ka wā e holoi ai i ka pūnaewele.

Nānā: E hoʻopau loaʻia ka paʻaʻana o nāʻike.

E heluhelu hou: Pehea e nānā i nā palapala Windows hou

Kōkua 3: Hōʻoia Wili o Windows

ʻO kekahiʻaoʻao'ē aʻe e nānā i kāu moʻolelo moʻaukala ma PC he hoʻohana i ka log in event Windows, kahi i loaʻa i kēlā me kēiaʻano o ka māhele. Mālama kēia mahele i kaʻike e pili ana i nā hana a pau, eʻoluʻolu iāʻoe eʻike i ka inoa o ka hoʻopiʻi a me ka manawa i hoʻouka hopeʻia ai.

Nānā: Ua laweʻiaʻo Windows 7 ma keʻano he hiʻohiʻona, akāʻo ka puke pai i nā mana hope loa o ka'ōnaehana loaʻa ka liʻiliʻi loa.

E heluhelu hou: Pehea e wehe ai i ka loiloi o ka pahuhana Windows 7

Ka Hopena

Ma waho o nāʻano i manaʻoʻia, hikiʻoe i ka moʻolelo o nā kipa ma kekahi mau papahana likeʻole a iʻole ma kahi pūnaewele. Ma kēia hihia, waiho i kahi manaʻo, e wehewehe ana i ka pilikia o ka wā. Mālama mākou i kēiaʻatikala.