He nui loa ka file no ka pūnaehana hope loa - pehea e hoʻoponopono ai?

Ma loko o kēia manual, e pili ana i ka mea e hana ai inā inā hoʻololiʻoe i kekahi faila (aiʻole waihona me nā waihona) i ka leka uila USB a iʻole ka pele,ʻikeʻoe i nā memo e "nui loa ka faila no ka pūnaewele pūnaewele." He nui nāʻano e hoʻoponopono ai i ka pilikia ma Windows 10, 8 a me Windows 7 (no kahi'ōlala lele, i ke kopeʻana o nā kiʻi a me nā'ē aʻe'ē aʻe, a me nā kumu'ē aʻe).

ʻO ka mea mua, no ke aha e hana ai kēia:ʻo ke kumuʻoʻoe e kope i kahi faila iʻoi aku ma mua o 4 GB i ka nui (aiʻole ka pane e kopeʻia eʻoe i kēia mau waihona) ma kahi pūnaewele flash USB, disk a iʻole ka leka'ē aʻe ma ka pūnaewele pūnaewele FAT32, aʻo kēia pūnaewele pūnaewele ke kaʻina ma ka nui o hoʻokahi file, no laila keʻelele i nui loa ka faila.

He aha e hana ai inā nui ka faila i ka pūnaewele hope

Ma muli o ke kūlana a me nāʻoihana e kū nei i kēia manawa, aia nāʻano likeʻole e hoʻoponopono ai i ka pilikia, e noʻonoʻo pono mākou ia mea.

Ināʻaʻoleʻoe e noʻonoʻo e pili ana i ka pūnaewele pūnaewele

Ināʻaʻole pono ka pūnaewele pūnaewele a kahi diskle paha iāʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i ka palapala i ka NTFS (eʻikeʻia nāʻikepili,ʻo keʻano me kaʻikeʻole o kaʻikepili i hōʻikeʻia ma lalo nei).

  1. I ka polokalamu Windows Explorer, e kaomi pono i ka'ōkuhi, e koho i "Hōpena."
  2. E hōʻoia i ka pūnaewele pūnaewele NTFS.
  3. Kaomi "Hoʻomaka" a kali i ka hōpiliʻana e hoʻopau.

Ma hope o ka'ōnaehana pūnaewele NTFS, e hoʻopiliʻia kāu pūnaewele.

I ka hihia inā ponoʻoe e hoʻohuli i ka huapalapala mai FAT32 a hiki i ka NTFS me kaʻole o nāʻikepili, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā polokalamu'ē aʻe (hiki i ka Aomei Partition Assistant Standard ke hana i ka'ōlelo Lūkini) a hoʻohana paha i ke kaha kauoha:

hoʻololiʻia D: / fs: ntfs (kahi o D ka leka o kaʻili e hoʻohuli)

A ma hope o ka hoʻololiʻana i ke kope o nā waihona pono.

Inā hoʻohanaʻia ka leka uila a iʻole ka pelekane no kahi TV a iʻole kekahi mea'ē aʻe iʻikeʻole i "NTFS

Ma kahi i loaʻa iāʻoe ka hewa "Ua nui ka file no ka pūnaehana hope loa" i ke kopeʻana i kahi kiʻiʻoniʻoni aiʻole kekahi'ē aʻe i kahi leki uila USB i hoʻohanaʻia ma kekahi polokalamu (TV, iPhone, etc.)ʻaʻole e hana me NTFS, aiaʻelua mauʻano e hoʻoponopono ai i ka pilikia :

  1. Inā hiki kēia (no nā kiʻiʻoniʻoni hiki ke loaʻa), e huli i kahiʻano likeʻole o ka faila hoʻokahi e emi iho ma lalo o 4 GB.
  2. E ho'āʻo i ka hōʻanoʻana i ka huakaʻi ma EXFAT, e hana paha ia ma kāu polokalamu, aʻaʻole e palena i ka nui o ka faila (eʻoi aku ka pololei, akā,ʻaʻole kekahi mea e hiki iāʻoe ke hālāwai).

Ke makemakeʻoe e hoʻokomo i kahi kālai kiʻi UEFI puʻupuʻu nui, a ma loko o kēia kiʻi nā kiʻiʻoi aku ma mua o 4 GB

I ka manawa e hoʻokumuʻia ai nā pūnaewele hōpili momona no ka pūnaewele UEFI, hoʻohanaʻia ka pūnaewele kōnae FAT32 a loaʻa pinepine iʻole hiki iāʻoe ke kākau i nā kiʻi kiʻi i kahi pūnaewele flash USB inā loaʻa i install.wim a installinsteded (for Windows) i 4 GB.

Hiki ke hoʻoholo i kēia i nāʻano penei:

  1. Hiki iā Rufus ke kākau i nā leka uilaʻo UEFI i ka NTFS (heluhelu hou aku:ʻo ka USB flash drive i Rufus 3), akā ponoʻoe e hoʻopau iā Secure Boot.
  2. Ua hiki iā WinSetupFromUSB ke hoʻokaʻawale i nā kōnae iʻoi aku ma mua o 4 GB ma ka pūnaewele pūnaewele FAT32 a "hōʻuluʻulu" iā lākou ma mua o ka hoʻoukaʻana. Ua hōʻikeʻia ka hana ma ka 1.6 1.6 beta. Inā i mālamaʻia i nāʻano hou -ʻaʻole au e'ōlelo, akā hiki iāʻoe ke kiʻi i ka mana i'ōleloʻia mai ka pūnaewele official.

Inā makemakeʻoe e hoʻopakele i ka pūnaewele kōnae FAT32, akā e kākau i kahi faila i ka'ōkuhi

I ka hihia inā hikiʻole iāʻoe ke hana i kekahi hana e hoʻololi i ka pūnaewele (pono e waiho i ka leka i FAT32), pono e hoʻopaʻa i ka faila aʻaʻole kēia wikiō e hiki keʻikeʻia ma ka liʻiliʻi liʻiliʻi, hiki iāʻoe ke puʻunaue i kēia pūnaewele me ka hoʻohanaʻana i kekahi archiver, e like me WinRAR , 7-Zip, hanaʻana i kahi waihona archivolume (ʻo ia hoʻi, e maheleʻia ka kōnae i loko o nā waihona, a ma hope o ka weheʻana e lilo hou i hoʻokahi file).

Eia kekahi, i ka 7-Zip, hiki iāʻoe ke hoʻokaʻawale i ke kele i loko o nā'āpana, me ka weheʻoleʻana i ka waihona, a ma hope aku, inā pono, e hoʻohui iā lākou i kahi pūnaewele punahele.

Manaʻo wau e hana i nāʻano i hanaʻia i kāu hihia. Ināʻaʻole - e wehewehe i ke kūlana i nā manaʻo, e ho'āʻo wau e kōkua.