Pehea e loaʻa ai kāu inoa inoa Odnoklassniki

Ināʻoe e hana ana ma MS Word, e hoʻokō i kēia a iʻole kēlā hana e like me nā koi i hāʻawiʻia e ke kumu, ka mea aiʻole ka mea kūʻai paha, no ka mea,ʻo kahi o nā kūlana he pololei loa (a piliʻole paha) i ka helu o nā hua'ōlelo i loko o ka kikokikona. Pono pahaʻoe eʻike i kēiaʻike no nā hana pilikino. I kekahi hihia,ʻaʻole ka nīnau ke kumu i makemakeʻia ai, akā pehea e hiki ai ke hanaʻia.

Ma kēiaʻatikala, e kamaʻilio mākou e pili ana i keʻano o ka hua'ōlelo a me nā hua'ōlelo i loko o ka hua'ōlelo ma ka'Ōlelo, a ma mua o ka noʻonoʻoʻana i ke kumuhana, e noʻonoʻo i ka mea i hoʻohui ponoʻia e ka papahana mai ka polokalamu Microsoft Office ma ka palapala:

Nā palapala;
Nā Māhele;
Nā laina;
Hōʻailona (me a me wahoʻole).

Ke nānā nei i ka helu o nā hua'ōlelo i loko o ka kikokikona

Ke hoʻokomoʻoe i ka kikokikona ma kahi palapala MS Word, ke helu pono nei ka papa i nā helu a me nā hua'ōlelo i loko o ka palapala. Hōʻikeʻia kēiaʻikepili ma ka pae kūlana (ma lalo o ka palapala).

    Kōkuhi: Ināʻaʻole i hōʻikeʻia kaʻaoʻaoʻaoʻao /'ōlelo hua'ōlelo, e pāomi pono-i ka lāʻau kūlana a koho i ka "Helu helu" aiʻole "Heluhelu" (i nā hua'ōlelo o ka hua'ōlelo ma mua o 2016).

Inā makemakeʻoe eʻike i ka helu o nā hua'ōlelo, e kaomi i ka pihi "ʻO nā hua'ōlelo" e waiho nei ma ka pae kūlana. E hōʻike ana ka pahu helu "Heluhelu" i ka helu o nā hua'ōlelo wale nō, akā i nā huapalapala i loko o ka kikokikona, me kaʻole a me nā wahiʻole.

E helu i ka helu o nā hua'ōlelo a me nā huapalapala i loko o ka'āpana kikokikona i kohoʻia

ʻO ka pono e helu i ka helu o nā hua'ōlelo a me nā haʻalulu i kekahi manawa ke kū neiʻaʻole no ka'ōlelo a pau, akā no kahi hapa ('āpana) aiʻole kekahi mauʻano likeʻole. Ma ke ala,ʻaʻole ia he mea e pono ai nā'āpana o ka kikokikona e pono aiʻoe e helu i ka hua'ōlelo a pau.

1. E koho i kahi'āpana'ōlelo, ka helu o nā hua'ōlelo āu e makemake ai e helu.

2. E hōʻike ka pae kūlana i ka helu o nā hua'ōlelo i ka'āpana kikokikona i kohoʻia "'Ōlelo 7 o 82"kahi 7 ʻo ka helu o nā hua'ōlelo i kohoʻia, a 82 - ma ka'ōlelo a pau.

    Kōkuhi: No kaʻikeʻana i ka helu o nā huapalapala i loko o ka'āpana kikokikona i kohoʻia, e kaomi i ke pihi ma kahi pahu hōʻike e hōʻike ana i ka helu o nā hua'ōlelo i loko o ka kikokikona.

Inā makemakeʻoe e koho i nā'āpana ma ka kikokikona, e hahai i kēia mau hana.

1. E koho i ka'āpana mua, ka helu o nā hua'ōlelo / hua'ōlelo āu e makemake ai eʻike.

2. E hoʻopaʻa i ke kī. "Ctrl" a koho i ka hapaʻelua a me nā hapa ma hope aʻe.

3. E hōʻikeʻia ka helu o nā hua'ōlelo ma nā'āpana i kohoʻia i ka pae kūlana. No kaʻikeʻana i ka helu o nā hua'ōlelo, e kaomi i ka pihi helu.

E helu i ka helu o nā hua'ōlelo a me nā hua'ōlelo i nā paukū

1. E koho i ka kikokikona ma ka lepili.

2. E hōʻike ka pae hoʻolālā i ka helu o nā hua'ōlelo i loko o ka hōʻano i kohoʻia a me ka helu o nā hua'ōlelo ma ka hua'ōlelo a pau, ma keʻano like me ia me nā'āpana kiko'ī (i ho'ākākaʻia ma luna nei).

    Kōkuhi: No ke kohoʻana i nā kaha liʻiliʻi ma hope o ke kohoʻana i ka pae mua i lalo i ke kī "Ctrl" ae koho i kēia mea. Hoʻokuʻu i ke kī.

No kaʻikeʻana i ka helu o nā hua'ōlelo i ka hōʻano i kohoʻia a iʻole kiʻi paha, e kaomi i ka pihi helu ma ka pālima.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻololi ai i ka kikokikona ma MS Word

Heluhelu i nā hua'ōlelo / hua'ōlelo ma ka kikokikona me nā footnotes

Ua kākau mua mākou e pili ana i nā kumu haʻahaʻa, no ke aha i makemakeʻia ai, pehea e hoʻouka ai i ka palapala a holoiʻia, inā pono. Ināʻike pūʻia kāu palapala ma lalo o nā hua'ōlelo haʻahaʻa a me ka helu o nā hua'ōlelo / hua'ōlelo i loko o ka helu, e hahai i kēia mau hana:

Leʻaleʻa: Pehea e hana ai i nā footnotes i loko o Word

1. E koho i kahi kikokikona a iʻole kahi'āpana o nā kikokikona me nā footnotes, nā hua'ōlelo a me nā hua'ōlelo āu e makemake ai e helu.

2. E kaomi i kaʻaoʻao "Manaʻo hou"a ma kahi hui "Ka hua'ōlelo" e kaomi i ke pihi "Heluhelu".

3. Ma ka puka makani e hōʻike ana i mua ou, e nānā i ka pahu ma kahi kokoke "E noʻonoʻo i nā lepili a me nā palapala haʻahaʻa".

Hoʻohui i ka 'ike e pili ana i ka helu o nā hua'ōlelo i loko o ka pepa

Malia paha,ʻokoʻa ka helu mau o ka helu o nā hua'ōlelo a me nā hua'ōlelo i loko o kekahi pepa, ponoʻoe e hō'āpili i kēiaʻike i ka faila MS Word e hana pū anaʻoe. Hana i ka mea maʻalahi.

1. E kaomi i kahi ma kahi palapala e makemake aiʻoe e waiho i kaʻike e pili ana i ka helu o nā hua'ōlelo i loko o ka kikokikona.

2. E kaomi i kaʻaoʻao "Hoʻomoʻi" ae kaomi i ke pihi "Hoʻopuka i nā pōpō"i loko o kahi hui "Text".

3. Ma ka papa kuhikuhi e koho, koho "Papa".

4. Ma ka māhele "Nā inoa o ka māla" koho i kahi mea "NUMWords"a laila kaomi "OK".

Ma ke ala, ma keʻano likeʻoe hiki ke hoʻonui i ka helu o nāʻaoʻao, inā pono.

Leʻaleʻa: Pehea e helu ai nāʻaoʻao ma ka hua'ōlelo

Nānā: I ko mākou kūlana,ʻo ka helu o nā hua'ōlelo i'ōleloʻia ma ka palapala papa e like me ka mea i hōʻikeʻia ma ka pae kūlana. ʻO ke kumu o kēiaʻano kuhihewa ma keʻanoʻo ka mea i kākauʻia ma lalo o ke kikokikona ma lalo o ka wahi i'ōleloʻia, a no lailaʻaʻole i mālamaʻia,ʻaʻole nō e mālamaʻia ka hua'ōlelo i kākauʻia.

ʻO kēia kahi e hoʻopau ai, no ka mea, uaʻikeʻoe i ka heluʻana i ka helu o nā hua'ōlelo, nā hua'ōlelo a me nā hōʻailona ma ka'Ōlelo. Makemake mākou e hōʻoiaʻoe i kaʻike houʻana i ka mea hoʻoponopono kikokikona maikaʻi a pono.