Hoʻohoho hou i kahi slide ma PowerPoint

ʻO ColrelDraw he mea hoʻoponopono kiʻi kiʻi kiʻi i loaʻa i kaʻoihana kaulana i ka pāʻoihana pāʻoihana. ʻO ka mea maʻamau, ua hana kēia mea hoʻoponopono kiʻi kiʻi i nā palapala likeʻole, nā lele, nā pepa, a me nā mea'ē aʻe.

Hiki nō hoʻi ke hoʻohanaʻia CorelDraw e hana i nā kālepaʻoihana, a hiki iāʻoe ke hana ia mau meaʻelua ma ke kumu o nā mamana kūikawā i loaʻa, a "mai ka'ōpala". A pehea e hana ai i kēia noʻonoʻo ma kēiaʻatikala.

E kiʻi i ka mana hou o CorelDraw

No laila, e hoʻomaka me ka polokalamu hoʻonohonoho.

E hoʻouka i CorelDraw

E hoʻokomo i kēia hoʻoponopono hōʻailonaʻaʻole paʻakikī. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hoʻouka i ka mea hoʻolālā mai ka pūnaewele luna a e holo. Hoʻopiʻi houʻia ke kauʻana ma keʻano aunoa.

Ma hope o ka paʻaʻana o ka papahana ponoʻoe e kākau. Inā loaʻa iāʻoe kahi moʻokāki, e lawa ia ke komo wale.

Ināʻaʻohe heʻike i kēia manawa, a laila e hoʻopihapiha i nā māla palapala a e kaomi "Continue".

Ke hanaʻana i nā kālekaʻoihana e hoʻohana ana i kahi hōʻailona

No laila, ua hoʻokomoʻia ka polokalamu, no laila hiki iāʻoe ke hana.

Ma ka hoʻomakaʻana i ka mea hoʻoponopono, e hoʻokomo koke mākou i ka pukapihi hōʻoluʻolu mai kahi i hoʻomaka ai ka hana. Hiki iāʻoe ke koho i kahi hōʻokoʻa i hanaʻia a iʻole e hana i kahi papahana kūlohelohe.

I mea e maʻalahi ai i ka hanaʻana i kālekaʻoihana, e hoʻohana mākou i nā hoʻoponopono i hanaʻia. No ka hanaʻana i kēia, koho i ka "Create from template" command and in the "Business cards" section, koho i ka koho kūpono.

A laila, koe wale nō ka hoʻopiha i nā papa kikokikona.

Eia naʻe, hiki i ka mea hoʻohana wale i ka papahana holoʻokoʻa o ka papahana ke hiki ke hana i nā papahana mai kahi hoʻolālā. No ka poʻe i hoʻohana i ka hoʻokolokolo hoʻomohala e hana i ka hoʻonohonohoʻana i nā kālekaʻoihana.

Ke hanaʻana i kahi kālekaʻoihana mai ka'ōpala

Ma hope o ka hoʻolālāʻana i ka papahana, koho i ka kauoha "Create" a hoʻonohonoho i nāʻaoʻaoʻaoʻao. Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke haʻalele i nā koina paʻamau, no ka mea ma kahiʻaoʻao A4 e hiki iā mākou ke hoʻonoho i kekahi mau kāleka maʻamau i hoʻokahi manawa.

I kēia manawa, e hana i kahi'āpana'āpana me nā huina o 90x50 mm. E lilo kēia i kā mākou kāleka hope aku.

A laila, hoʻonui mākou i ka pālākiō i maʻalahi ai ka hana.

A laila ponoʻoe e hoʻoholo i ka hanaʻana o ka kāleka.

No ka hōʻikeʻana i nā mea e hiki ai, e hana mākou i kālekaʻoihana e hoʻonoho ai mākou i kiʻi e like me ke kua. A kau pū hoʻi ma luna o konaʻikeʻike.

E hoʻololi i kaʻaoʻao kālai

E hoʻomaka i ke kumu. No ka hanaʻana i kēia, koho i kā mākou'ōpana'ākau a e kaomi i ka pihi'ākau'ākau. Ma ka papa koho, koho i ka mea "Properties", ma muli o ka hopena, e loaʻa iā mākou ke komo i nā kumu hou o ka mea.

Maʻaneʻi, koho mākou i ka "hoʻopiha" kauoha. I kēia manawa, hiki iā mākou ke koho i ke kūlana no kā mākou kālekaʻoihana. Ma waena o nā koho i loaʻa,ʻo ia ka hoʻopihapiha piha, ka liʻiliʻi, ka hiki ke koho i kahi kiʻi, a me ka'ōmole a me ke kumu.

No ka laʻana, koho "E hoʻopihapiha i keʻano'ōmaʻomaʻo piha." Akā, i loko o ka hoʻokolokolo hoʻokolohua i ke komoʻana i nā mamana i nā palena loa, no laila ināʻaʻoleʻoe eʻoluʻolu i nā koho i loaʻa, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi kiʻi i hoʻomākaukau muaʻia.

E hana me ka kikokikona

Ke waiho nei ia i ka waihoʻana ma ka pepa kālekaʻoihana me kaʻike pilikino.

No ka hanaʻana i kēia, e hoʻohana i ke "Text" kauoha, a hiki ke loaʻa ma ka papa hana mea hema. Ke kau nei i ka'āpana kikokikona ma kahi'ākau, e hoʻokomo i nāʻikepili kūpono. A laila hiki iāʻoe ke hoʻololi i keʻano momona, nāʻano style, ka nui, a me nā mea hou aku. Ua hanaʻia kēia, e like me ka nui o nā mea hoʻoponopono. E koho i ka kikokikona e makemakeʻia a laila hoʻonohonoho i nā alahaka kūpono.

Ma hope o ka komoʻana o nāʻike a pau, hiki iāʻoe ke kope i ka kālekaʻoihana a kau i kekahi kope ma kahiʻaoʻao. I kēia manawa, koe wale nō ka pa a me keʻoki.

E nānā pū: nā papahana no ka hanaʻana i nā kālekaʻoihana

No laila, ma ke hoʻohanaʻana i nā hana maʻalahi, hiki iāʻoe ke hana i nā kālekaʻoihana ma ka hoʻoponopono CorelDraw. I kēia hopena,ʻo ka hopena hope loa e pili pono i kāu mau mākau i kēia papahana.