Hoʻonui i ka RAM o ka'ōnaehana Android


ʻO ka'ōnaehana pūnaewele i loko o ka Android OS hoʻohana i ka Java Java - ma nāʻano kahiko o Dalvik, ma nā mea hou - ART. ʻO ka hopena o kēia me kahi kūlana kiʻekiʻe loa o ka RAM. Ināʻaʻole hiki i nā mea hoʻohana o ka hae hae a me waena o nā kikowaena o nā kikowaenaʻole keʻike i kēia, a laila,ʻo nā mea hoʻohana pūnaewele kālā me ka 1 GB o RAM a emi iho ka manaʻo i ka nele o ka RAM. Makemake mākou e haʻi iāʻoe pehea e hana ai i kēia pilikia.

Pehea e hoʻonui ai i ka nui o ka RAM ma ka Android

Uaʻikeʻia me nā computer, ua noʻonoʻo nā mea hoʻohana i ka hoʻonuiʻana i ke kino o ka RAM - e hōʻanoho i ka'ōpili a hoʻohui i kahi puhi nui. ʻAe, he mea maʻalahi ke hana i kēia. Eia naʻe, hiki iāʻoe ke puka i waho o ka pūnaewele.

He polokalamu keʻano o ka pūnaewele Unix, no laila,ʻo ia ka hana o ka hanaʻana i nā māhele Swap - kahi like o nā paging files in Windows. Ma ka hapanui o nā polokalamu Android,ʻaʻohe ala e hoʻoponopono ai i ka'ōpana'ōhū, akā naʻe, aia nā meaʻokoʻaʻekolu eʻae ai.

No ka hoʻopiliʻana i nā pūnaewele Swap, pono ke paʻa i ke kumu, a pono e kākoʻo ka'ōkuhi i kēia koho! Hiki paha iāʻoe ke hoʻokomo i ka papahana BusyBox!

Ke Kumu Hana 1: RAM Expander

ʻO kekahi o nā noi mua i hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻololi a hoʻololi i nā'āpana'ōpuni.

Hoʻokaʻaʻike RAM Expander

  1. Ma mua o ka hoʻokomoʻana i ka noi, e mālama pono i kāu polokalamu e like me nā koi o ka papahana. ʻO ka māmā loa o ka hanaʻana pēlāʻo ia me ka māmā ponoʻo MemoryInfo & Swapfile.

    E nānā i MemoryInfo & Swapfile Check

    E holo i ka pono. Ināʻikeʻoe i kaʻikepili e like me ka pehi kiʻi ma lalo nei,ʻo ia hoʻi,ʻaʻole i kākoʻo kāu polokalamu i ka hanaʻana o ka'ōwahie.

    Ināʻole, hiki iāʻoe ke hoʻomau.

  2. E holo i ka RAM Expander. Ke nānā aku nei ka puka puka.

    Loaʻaʻia i 3 mau pale ("Kōnae uila", "Manaʻo" a "MinFreeKb") ke kuleana no ka hoʻonohonoho 'ana i ka papa kuhikuhi a me ka huikau. Akā,ʻaʻole lākou e hana maikaʻi ma nā mea hana a pau, no laila ke hōʻoia nei mākou e hoʻohana i ka hoʻonohonoho pono'ī i ho'ākākaʻia ma lalo nei.

  3. E kaomi i ka pihi "Ka maikaʻi maikaʻi".

    E hoʻoholo ka mea noi i ka nui kūpono o ka mīkini (hiki iāʻoe ke hoʻololi ke "Kōnae uila" i ka papahana PAM Expander). A laila e hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e koho i kahi o kahi faila pagin.

    Ke paipai nei mākou e koho i kahi kāʻei kuhi ("/ Sdcard" aiʻole "/ ExtSdCard").
  4. ʻO ka hopena hou e hoʻokaʻawale i nā kuʻuna. E like me keʻano, koho "Hoʻopilikia" kūpono i ka nui o nā hihia. E koho i ka makemake, e hōʻoia me "OK".

    Hiki iāʻoe ke hoʻololi i kēia mau hoʻonohonoho ma ka hoʻololiʻana i ka slider "Manaʻo" i ka puka noi nui.
  5. E kali i ka hanaʻana o ka RAM hoʻomanaʻo. Ke pau ka hana, e hoʻolohe i ka hoʻololi "Hoʻonomi i ka mīkini". Ma keʻano he kūlana, hoʻomaka ia i ka manawa maʻamau, akā, ma kahi o kahi firmware e pono ai i ka lima.

    No ka pono, hiki iāʻoe ke maka i kēlā mea "E hoʻomaka i ka hoʻomaka pūnaewele" - i kēia hihia, e hoʻololi koke ke RAM Expander ma hope o ka pauʻana o ka pūnaewele aiʻole ka rebooted.
  6. Ma hope o ia hana, eʻikeʻoe i kahi hoʻonui nui i ka hana.

He maikaʻi maikaʻi ka RAM Expander no ka hoʻomaikaʻiʻana i ka hanaʻana o kahi mea'ē aʻe, akā, he mauʻano kūponoʻole ia. Ma waho aʻe o ka pono o ke aʻa a me nā manipuni hou e pili ana, ua ukuʻia ka noi -ʻaʻoleʻanoʻano hoʻokolokolo.

Hanana 2: Manaʻo RAM

ʻO kahi mea hana i hui pūʻia e hui pū me ka hikiʻole ke hoʻohana i nā pūnaewele Swap, akā, he luna hoʻonohonohoʻoihana a me ka mea hoʻomanaʻo pūnaewele.

E hoʻopiʻi iā RAM Manager

  1. Ma ka hoʻoholoʻana i ka noi, e wehe i ka papa kuhikuhi ma ka pāomiʻana i ka pihi ma kaʻaoʻao hema.
  2. Ma ka papa nui, koho "Kūikawā".
  3. Ma kēiaʻaoʻao e pono mākou i kahi mea "Kōnae Paʻi".
  4. Hiki iāʻoe ke koho i ka nui a me kahi o ka faila paʻina.

    E like me ka mea i hana muaʻia, ke'ōlelo nui nei mākou e koho ana i kahi pahu memo. Ma hope o ke kohoʻana i kahi a me ka nui o ka pūnaewele swap, e kaomi "Hana".
  5. Ma hope o ka hoʻokumuʻana i ka faila, hiki iāʻoe keʻike i nā mea'ē aʻe. Eia kekahi laʻana, ma kaʻaoʻao "Hoʻomanaʻo" hiki iā ia ke hoʻololi i nā loli.
  6. Ma hope o nā koho a pau, mai hoʻopoina e hoʻohana i ke kī "Hōʻanoho i ka hoʻomaka o ka polokalamu".
  7. He mau kiʻiniʻole ka RAM Manager ma mua o ka RAM Expander, akāʻo ka mua, he mea ia me ka free version. Eia naʻe, aia nō he hoʻolaha hoʻonāukiuki aʻaʻole kahi o nā koho i loaʻa.

Ke hoʻopau nei i kēia lā,ʻike mākou he mau mea'ē aʻe kekahi i loko o ka Play Store e hāʻawi ana i ka hiki ke hoʻonui i ka RAM, akā, no ka hapanui loa,ʻaʻole lākou i hanaʻole a he mau huakō.