Hoʻouka a hoʻokomo i ka mea hoʻokele no GeForce 9800 GT kiʻi wikiō

ʻO ka manawa pinepine ka waihona puke o ka mea mele i ka hoʻolei maoli. Ma muli o ke aloha o ka leo,ʻaʻole i makemake nā kānaka a pau e hoʻolimalima i ka manawa no ka hoʻoponopono houʻana i ka hale mele. Akā, hiki mai kahi manawa a ka mea hoʻohana i hoʻoholo ai e hoʻihoʻi i ke kauoha ma laila. A ke kau nei ke kauoha ma kēia wahi me nā kaulike pololei. ʻO ka koho pono e hoʻohana i ka Mp3tag free free.

ʻO Mp3tag he palapala multilingual liʻiliʻi i hanaʻia no ka hoʻoponoponoʻana i nā mau hua'ōlelo leo. E kū'ē i kona inoa,ʻaʻoleʻo MP3 wale nō e kākoʻo, akā,ʻaneʻane kokoke i nā leo leo loheʻia. Ma waho aʻe o nā hiʻohiʻona nui e loaʻa ana i kekahi mau hiʻohiʻona hou e maopopo ana ke makemakeʻo ia e hoʻokumu i ka waihona lohe leo maikaʻi loa.

Hoʻopuka Kikokikona piha

Hiki ke hoʻoponoponoʻia ka metadata o kēlā me kēia mele e like me kou makemake. Hoʻopuka ka mea hoʻoponopono i kāu pane:

  • Inoa;
  • Kanikākau;
  • Album;
  • Makahiki;
  • ʻO ka helu o ke mele ma ke album;
  • ʻAno;
  • Kōkua;
  • Kahi hou (ʻo ia hoʻi e neʻe i ke ala);
  • Album Album;
  • Mea Hoʻohui;
  • ʻO kaʻikepili;
  • E uhi.

Hiki ke hanaʻia kēia mau mea ma ke kohoʻana i ka mele e makemakeʻia ana, e hoʻoponopono ana i kaʻikepili ma kaʻaoʻao hema o ka puka makani a me ka mālamaʻana i nā loli. Hiki iāʻoe ke hoʻohui, hoʻololi a holoi i nā pākuʻi hoʻokahi me kaʻole o nā kaha.

Kōkuhi failahi

Ke hōʻolahiʻoe i kekahi mau kikowaena i ka papa inoa e like me ka papa, hiki iāʻoe ke loaʻa kaʻikepili e pili ana i kēlā me kēia mele, pēlā i codec, bitrate, genre, format (i ka papahana i kapaʻiaʻo "tag"), ke ala, a pēlā aku.

Hōʻikeʻia lākou a pau ma keʻano o nā pou. Ma ke koho waeʻia hiki iāʻoe ke koho i nā mele i loko o ka papa inoa. No laila e maʻalahi ka hoʻoponoponoʻana,ʻoiaʻiʻo, inā makemakeʻoe i nā hoʻoponopono houʻana i ka manawa hoʻokahi. Ma ke ala, hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i kekahi mau leo ​​leo i ka manawa ma ke kauʻana i kēlā me kēia o lākou ma o ka ctrl + pāwhiri o ka pihi'ākau hema. I kēia hihia, e nānā ana ka pahu hoʻoponopono i kēia mea:

Hiki ke hoʻokaʻawaleʻia nā kolāʻau i kekahi i kekahi, a hoʻololi i ka hōʻike o nā kolamu ponoʻole ma o "Nānā" > "Hoʻoponopono i nā mea kūkā".

Hoʻonopono hoʻoponoponoʻana

Ma ke alo o kahi waihona nui,ʻaʻole makemake nā mea a pau e'ōwili me kēlā me kēia kōnae. Hiki ke'ōleʻa koke kēia haʻawina a ke alakaʻi aku nei i ka hōʻoiaʻana o ka mea hoʻohana e haʻalele loa i ka hoʻoponoponoʻana ma luna o ka puke "i kekahi lā ma hope aku." No laila, hiki i ka polokalamu ke hoʻonui i nā faila hoʻoponopono, hiki keʻae i nā kekona kekona e hoʻololi i ka helu i makemakeʻia o nā mele.

Hoʻoholoʻia ka hoʻololiʻana e hoʻohana ana i nā mea kūlike e like me % album%, % artist% a me nā mea'ē aʻe. E hiki iāʻoe ke hoʻohui i nāʻike āu e makemake ai, e like paha me ka codec a bitrate paha, nā'āpana o ka file, a pēlā aku. Hiki ke hoʻonohonohoʻia kēia ma o ka papa inoa. "Hoʻololi".

Nā'ōlelo maʻamau

ʻO kaʻaoʻao menu "Nā hana" Hāʻawi iāʻoe e hana me ka'ōlelo i kapaʻia i ka manawa mau. Hiki iā lākou ke maʻalahi ke hoʻoponoponoʻana i nā loulou no ka hoʻololiʻana i nā mele mele. Me ko lākou kōkuaʻana, hiki i kahi pāʻomi hoʻokahi e paʻi i nā mele e like me nā'ōlelo hoʻohālikelike.

Eia kekahi laʻana he nui nā mele āu i kākauʻia me nā leka liʻiliʻi. Koho "Nā hana" > "Ka hoʻohuli 'ana i ka hihia",ʻo nā hua'ōlelo a pau o nā mele i kohoʻia e weheʻia me nā huapalapala poʻo. Hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho pono i kekahi mau hana, e like me keʻano, hoʻololi mau i ka "dj" i "DJ", "Feat" to "feat", "_" a "" (ʻo ia hoʻi, ka hōʻano ma waena o nā hua'ōlelo i kekahi wahi).

Ke hoʻohana nei "Nā hana", hiki iāʻoe ma kāu koho ke hoʻololi i ka kākauʻana o nā mele a pau e like me kou makemake. A he mea nui a maikaʻi kēia no nā poʻe e makemake e hoʻohui i nā inoa mele.

Hoʻoiho i nā leka mai ka pūnaewele

ʻO kekahi hana pono aʻoi nuiʻole i loko o kēlā me kēia papa hoʻoponopono pūnaewele ka laweʻia mai o metadata mai nā lawelawe pūnaewele. Palehuaʻo Mp3tag iā Amazon,ʻikeʻole, freeb, MusicBrainz - nā punaewele pūnaewele nui loa me nā mea hana kiʻi a me kā lākou mau mele.

He mea maikaʻi kēia hana no nā mele me nā kiʻiʻole aʻaeʻole e hoʻonele i ka manawa ma ke kākauʻana i ka pepa. ʻO ka pinepine, loaʻa nā mea hoʻohana i kaʻikepili mai kahi liʻiliʻi (CD tracklist database). Hiki ke hana i kēia i nā manawa he nui: ma o ka disc i hoʻokomoʻia i loko o ka pūnaewele CD / DVD, ma o ka ho'ākākaʻana o nā faila i kohoʻia, ma o ka hoʻokomoʻana o kaʻikeʻikeʻikepili a ma nā hopena hualoaʻa ma ka pūnaewele. ʻO ke kohoʻokoʻa i kēia lawelawe ke koena o nā mea i luna.

E hoʻopauʻia ka mea e pono ai ke huli i nā uhi, ka lā o nā mele a me nāʻike'ē aʻe iʻikeʻoleʻia ma nā metadata a pau o ka waihona waihona leo o ka mea hoʻohana.

Nā Virus

  1. 'Alahi'alahi a maʻalahi;
  2. Full translation into Russian;
  3. Nā mana hoʻonā'ālua waiwai;
  4. Ka hana kaiaulu;
  5. Kākoʻoʻo Full Unicode;
  6. Loaʻa i ka lawelawe lawehana metadata i HTML, RTF, CSV;
  7. Ka hiki ke hoʻololi i kekahi mele i ka manawa hoʻokahi;
  8. Kākoʻo papahana;
  9. Ka kākoʻo no nā papa leo leo maikaʻi loa;
  10. E hana me nā lemu mele;
  11. I ka hoʻokomo pinepineʻana i nā pale a me nāʻano hana'ē aʻe;
  12. Wāwili kūʻai.

Nā mea kūponoʻole

  1. ʻAʻohe mea pāʻani i kūkuluʻia;
  2. No ka hana ponoʻana me ka hoʻonalolei pono, e koiʻia kekahi mau mākaukau.

ʻO Mp3tag kahi polokalamu hoʻoponopono leo metadata nui loa. Hiki iāʻoe ke hana me kēlā me kēia leo ke kaʻawale a me ke kī pū. Hiki i nā mea hiki ke hoʻololi a me ka hiki ke hoʻokomo i nā hōʻailona me ka hoʻopihapiha piha o ka hoʻopiha pihaʻana - akā, no kēia mea, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i kekahi mea nui. I ka pōkole, no ka poʻe a pau e makemake e lawe i ka hoʻonohonohoʻana i kā lākou puke me nā mele me ka hoʻopāʻana o ka perfectism, eʻoi aku ka maikaʻi o ka loaʻaʻana o kahi papahana.

Download Mp3tag for free

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Hoʻoponoponoʻana i nā metadata file audio using Mp3tag Hoʻololi i nāʻike MP3 Mixxx PDF Mea Hana

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO Mp3tag he mea hoʻoponopono paʻamau a maʻalahi hiki ke hoʻohanaʻia no nā'ōnaehe leo e kākoʻo ana i nā papahana kaulana a he nui nō hoʻi nā hiʻohiʻona'ē aʻe.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Florian Heidenreich
Kuhi: Free
Nui: 3 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.87