Pehea e hoʻomaopopo ai i ka iPhone hou mai ka hoihoi houʻia

ʻO ka nīnau hūnā kahi mea nui o ka pūnaewele palekana o ka pūnaewele. Hoʻololi i nā hua'ōlelo, nā kūlana palekana, ka weheʻana i nā modula - hiki i kēia mea wale nō ināʻikeʻoe i ka pane pololei. Inā pahaʻoe i kākau inoa me ka Steam, kohoʻoe i kahi nīnau hūnāʻia a hiki i kahi kahi i hoʻopaʻaʻia ai ka pane i ia mea, iʻole e hoʻopoina. Akā, i pili i nā hōʻike a me ke kūkuluʻana o Steam, ua hala ka manawa kūpono e koho a hoʻololi paha i ka nīnau huna. Ma kēiaʻatikala e nānā kākou i ka hoʻololiʻana o ke kikowaena palekana.

No ke aha i weheʻia ai ka nīnau hūnā ma Steam

Ma hope o ka hikiʻana mai o ka polokalamu keleponaʻo ka Haumāna Steam,ʻaʻohe pono e hoʻohana i kahi nīnau palekana. Ma hope o nā mea a pau, ma hope o kou nakinakiʻana i kāu helu i kahi helu kelepona a hoʻokomo i ka noi, hiki iāʻoe ke hōʻoia i nā hana a pau ma o kāu polokalamu kelepona. I kēia manawa, inā makemakeʻoe e hōʻoia i kāu mea nāna i mālama i kāu moʻokāki, e hoʻomaopopoʻiaʻoe ua hoʻounaʻia kekahi mea kūikawā i kāu helu kelepona, a laila e hōʻike kahi māla kūikawā i kahi e hoʻokomoʻia ai kēia code.

Me ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu Steam Guard e like me ka hoʻopili pūʻana o ka pūnaewele i waho o kahiʻano hoʻomalu e like me ka nīnau hūnā. Hoʻoponopono pono ka mea hoʻoponopono. Hoʻokumu ia i kahi helu e pono ke komo i kēlā me kēia manawa aʻoukou e komo ai i loko o kāu pūnaewele Steam. Hiki ke kalapili i nā 30 maukona a pau, hiki ke hoʻohana waleʻia aʻaʻole hiki ke kohoʻia.