Nā koho no ka wikiwikiʻana i ka hoʻoukaʻo Yandex Browser

Ma hope o kāu hanaʻana i kāu pūnaewele TeamSpeak, ponoʻoe e hele i ka hoʻopili maikaʻiʻana i mea e hōʻoiaʻiʻo ai i kāna hana paʻa a hoʻoluʻolu no nā mea hoʻohana. Ma ka nui, aia nā mau palena i hāʻawiʻia e hoʻoponopono.

E nānā hoʻi: Ka hanaʻana i kahi kikowaena ma TeamSpeak

E hoʻonohonoho i ka pūnaewele TeamSpeak

Hiki iāʻoe, e like me ka luna hoʻoponopono nui, hiki ke hoʻonohonoho pono i nā mea hoʻohālike o kāu kikowaena - mai nā pūʻulu hui e hoʻokuʻu i kaʻike i kekahi poʻe hoʻohana. E nānā a nānā i kēlā me kēia kūlana hoʻonohonoho.

E ho'āla i nā hoʻonohonoho kūlana kiʻekiʻe

ʻO ka mea mua, pono e hoʻonohonoho i kēia māhele, no laila mahalo i ka hoʻololi houʻana i kekahi mau mea nui e mālamaʻia. Ponoʻoe e hana i kekahi mau hanana liʻiliʻi:

  1. I TimSpike, e kaomi i kaʻaoʻao "Mea Hana"alaila hele i ka pauku "Kō koho". Hiki ke hanaʻia kēia me ka hui pūnaewele Alt + p.
  2. I kēia manawa "Uihana" ponoʻoe eʻimi i ka mea "Mau mau kuleana" ae kau i kahi pai i mua o ia.
  3. Kaomi "E noi"no ka hoʻolālāʻana.

I kēia manawa, ma hope o ka hoʻonāʻana i nā hoʻolālā kūʻokoʻa, hiki iāʻoe ke hoʻomaka i ka hoʻoponoponoʻana i nā mea i koe.

Hoʻonohonoho i ka hōkeoʻokoʻa i ka pūnaewele

Inā makemakeʻoe e hoʻohana wale i hoʻokahi wale nō o kāu mau kikowaena, a laila iʻole e komo mau i kāu helu wahi a me kāu hua'ōlelo, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka hōʻailona pono a hoʻomakaʻoe i TeamSpeak. E noʻonoʻo i nā kuhi a pau:

  1. I kou manawa i pili ai i ka kikowaena kūpono, e hele i kaʻaoʻao "Nā kaha kiʻi" ae koho i kahi mea "E hoʻouka i nā kaha pūlima".
  2. I kēia manawa, weheʻia ka puka makani me nā hoʻonohonoho papahana i ka hoʻohuiʻiaʻana i nā kaha pūlima. Hoʻoponopono i nā palena kūpono inā pono.
  3. E wehe i ka menu me ka mea "E pākuʻi i kahi hoʻomaka"makemakeʻoe e kaomi "Kōkua Kūlana"he aha ka mea i lalo o ka puka makani "Nā Pūlima Mana Pūnaewele".
  4. I kēia manawa, ponoʻoe eʻike i kēia mea "E pākuʻi i kahi hoʻomaka" ae kau i kahi pai i mua o ia mea.
  5. Eia kekahi, inā pono, hiki iāʻoe ke komo i ke kaha i makemakeʻia a hiki i ka wā e hoʻohuiʻoe i ka kikowaena, e hoʻokomoʻoe i ka lumi i makemakeʻia.

E kaomi i ke pihi "E noi"no ka hoʻokōʻana o nā kōkuhi. Ua pau kēia hana. I kēia manawa i kou komoʻana i ka noi, e hoʻohui pūʻiaʻoe i ka pūnaewele i kohoʻia.

Hoʻonohonoho i nā hoʻolaha pop-up ma ka'īpuka o ka kikowaena

Inā makemakeʻoe e hōʻike i nā leka uila i ka wā e komo aiʻoe i kāu kikowaena a iʻoleʻoe i nāʻike e makemakeʻoe e haʻi i ka poʻe malihini, a laila hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i kahi leka hoʻopuka e hōʻikeʻia i ka mea hoʻohana i kēlā me kēia manawa e pilina ai ia i kāu kikowaena. No kēia mea e pono anaʻoe:

  1. E kaomi pono i kāu kikowaena a koho "Hoʻoponopono i ka lawelawe polokalamu".
  2. E wehe i nā hoʻonohonoho kūlana ma ke kaomiʻana i ke pihi. "Hoʻonui".
  3. I kēia manawa "Ka Leka Hoʻokele" Hiki iāʻoe ke kākau i ka kikokikona kikokikona ma ka laina i hāʻawiʻia no kēia, a ma hope iho e kohoʻoe i keʻano o ka leka "Hōʻike i ka memo modal (MODAL)".
  4. Hoomi i nā hoʻonohonoho, a laila e hoʻohui i ka kikowaena. Ināʻoe i hana i nā mea a pau, eʻikeʻoe i kahi like like, akā me kāu kikokikona:

Hoʻopā mākou i nā malihini mai ka heleʻana i loko o nā lumi.

Pono pinepine e hoʻonohonoho i nā kumu kūikawā no nā mea hoʻokipa kikowaena. Heʻoiaʻiʻo loa kēia ma ka neʻeʻana o nā malihini ma o nā kahawai. ʻO ia, ma muli o ka paʻakikī, hiki iā lākou ke hoʻololi mai ke kahawai i ka manawa i nā manawa a lākou e makemake ai, aʻaʻohe mea hiki keʻae iā lākou e hana i kēia. No laila, pono e hoʻokumu i kēia palena.

  1. Kaomi i kaʻaoʻao "Nā 'ae"a laila koho i kēlā mea Nā Pūʻulu Kūkākūkā. E hele i kēia koho, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka hui pūnaewele Ctrl + F1i hoʻonohonohoʻia e ka paʻamau.
  2. I ka papa inoa ma kaʻaoʻao hema, koho i ka mea "Guest", a laila, e weheʻia nā mea kūpono a pau me kēia hui o nā mea hoʻohana i mua o kou.
  3. Ma hope, ponoʻoe e wehe i ka paukū "Hīmeni"a mahope "Ākea"kahi i'ānai iʻekolu mau mea: "E hui pū me nā pūnaewele kūpono", "E hoʻohui i nā kaha kūʻokoʻa kūʻokoʻa" a "E hoʻohui i nā pūnaewele pilikia".

Ma ka hoʻonekeʻana i kēia pahu pahu, hiki iāʻoe ke pale i nā malihini mai ka holoʻoluʻoluʻana ma o nāʻano o nā kahawaiʻekolu o kāu kikowaena. Ma ka puka komo e waihoʻia lākou i kahi keʻena kaʻawale kahi e hiki ai iā lākou keʻae i kahi konoʻia i loko o ka lumi a iʻole e hiki iā lākou ke hana i kā lākou pūnaewele pono'ī.

Kūleʻa nā malihini eʻike i ka mea e noho ana i loko o nā keʻena

Ke kuhiʻia, ua hoʻonohonohoʻia nā mea a pau e hiki ai i kekahi mea hoʻohana i loko o kahi keʻena keʻike i ka mea i hoʻohuiʻia i kahi laina'ē aʻe. Inā makemakeʻoe e wehe i kēia hiʻona, ponoʻoe e:

  1. Kaomi i kaʻaoʻao "Nā 'ae" ae koho i kahi mea Nā Pūʻulu Kūkākūkāalaila hele "Guest" ae hoʻonui i ka pauku "Hīmeni". ʻO ia, ponoʻoe e hana hou i nā mea a pau i hōʻikeʻia ma luna nei.
  2. E hoʻonui i ka paukū "Ākea" ae hoʻololi i ka koho "Kaʻae e kākau inoa i ke kahawai"ma ke kauʻana i ke kumukūʻai "-1".

ʻAʻole hiki i nā malihini ke hoʻokaho i nā kahawai, a laila, e hoʻonele i ko lākou hiki i ka nānāʻana i nā lālā o ka lumi.

Hoʻopilikino i ka paʻiʻana i nā hui

Inā loaʻa iāʻoe kekahi mau pūʻulu a ponoʻoe e hoʻopili, hoʻololi i kekahi mau papa i luna a iʻole e hana i kekahi mahele, a laila aia kekahi koho like i nā hoʻonohonoho pūʻulu e hoʻonohonoho i nā pono no kēlā me kēia hui.

  1. E hele i "Nā 'ae", Nā Pūʻulu Kūkākūkā.
  2. E koho i ka hui kūpono a ma ka hoʻonohonoho e hoʻomaka i ka mahele "Pūʻulu".
  3. I kēia manawa e hoʻololi i ka waiwai ma ka paukū Hoʻoʻuluʻulu Kōʻulu Hoʻohā i ke kumu i koiʻia. E hana like me nā hui kūpono.

    Hoʻopiha kēia i ka hōʻuluʻulu hui. I kēia manawa ua loaʻa i kēlā me kēia o lākou kona pono pono'ī. Eʻoluʻolu eʻike i ka hui "Guest",ʻo ia hoʻi, nā malihini, ka mea haʻahaʻa loa. No laila,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i kēia kumukūʻai no ka mea aia mau kēia pūʻulu i lalo.

ʻAʻole kēia wale nō e hiki iāʻoe ke hana me nā kikowaena o kāu kikowaena. No laila, e like me ka nui o lākou,ʻaʻole pono iā lākou a pau no nā mea hoʻohana a pau,ʻaʻohe mea e wehewehe ai iā lākou. ʻO ka mea nui e hoʻomanaʻo ai, no ka hapanui o nā pono e pono aiʻoe e hoʻonui i ka pūnaewele kuleana.