Hoʻonohonoho i kahi polokalamu kele pūnaewele Zyxel Keenetic Lite

Ma loko o kēia manual e wehewehe au i keʻano pehea e hoʻonohonoho ai i ka mea kelepa ZYxel Keenetic Lite 3 a me Lite 2 Wi-Fi no nā mea hoʻolaha Lūkia kaulana - Beeline, Rostelecom, Dom.ru, Aist a me nā mea'ē aʻe. ʻOiai, ma keʻano laulā, ua kūpono ka manual no nā mea likeʻole o nā mea hoʻokele waʻa Zyxel, i hoʻokuʻuʻia hou, a me nā mea lawelawe'ē aʻe.

Ma keʻano laulā, ma keʻano o ke alohaʻana i kekahi mea'ōlelo Rūoho lāpili,ʻo Zyxel nā mea helepa maikaʻi loa -ʻAʻole au i maopopo he mea pono kēiaʻatikala i kekahi: kokoke hiki ke hoʻololiʻia nā pae a pau no kekahi māhele o ka'āina a kokoke i kekahi mea hāʻawi. Eia naʻe, i kekahi mau nuances - no ka laʻana, hoʻonohonoho i kahi pūnaewele Wi-Fi, hoʻonohonoho i kona inoa a me ka hua'ōlelo i keʻano kūikawā. Eia kekahi, hiki paha i kekahi pilikia pilikia e pili ana i nā hoʻonohonoho pili ponoʻole i ka kamepiula aiʻole nā ​​hana hoʻohana hewaʻole. E haʻiʻia kēia mauʻano a me nāʻano'ē aʻe i ka paukū ma lalo nei.

E hoʻomākaukau ana e hoʻonohonoho

ʻO ka hoʻokumuʻana i kahi kelepona Zyxel Keenetic Lite (ma koʻu hiʻohiʻona he Lite 3, no ka Lite 2 he hoʻokahi) hiki ke hanaʻia ma luna o kahi leka i hoʻohuiʻia i kekahi kamepiula a iʻole pona, ma o Wi-Fi aiʻole mai i kahi kelepona aiʻole papapihi (ma o Wi-Fi). Ma muli o kahi koho āu e koho ai, eʻano iki iki ka pilina.

I nā hihia a pau, pono e hoʻohuiʻia ke kalai pūnaewele pūnaewele i ka "Internet" pono e pili ana i ke alalai, a hoʻonohonoho i ka hoʻololi o keʻano i "Main".

  1. I ka hoʻohanaʻana i kahi leka i hoʻohuiʻia i kekahi kamepiula, e hoʻohui i kekahi o nā awa LAN (Kākau inoa "Home Network") me ka loulou i hāʻawiʻia i ka pūnaewele kākika o kāu kamepiula aiʻole pona. ʻAʻole pono kēia no ka pūnaewele hikiʻole.
  2. E hoʻohuli i ka mea hoʻohui i loko o ka puka, a e kaomi i ke pihi "Power" aia i loko o ka "On" (kahi paʻa).
  3. Inā hoʻoholoʻoe e hoʻohana i ka pūnaeweleʻole, a laila ma hope o ka hoʻololiʻana i ke alalai a me ka waihoʻana iā ia (e pili ana i hoʻokahi minute), e hoʻohui i ka pūnaewele Wi-Fi e puʻunaueʻia me ka hua'ōlelo i hōʻikeʻia ma ke kīkuhi ma ke kua o ka mea (me ka hoʻololiʻana i kēia).

Inā ma hope koke o ka hoʻokumuʻiaʻana o ka pilina, ua weheʻoe i kahi polokalamu kele pūnaewele me ka pūnaewele hoʻonohonoho wikiwiki Zyxel NetFriend, a laila,ʻaʻoleʻoe e hana i kekahi mea'ē aʻe ma kēia māhele, e heluhelu i ka leka ae lele i kaʻaoʻao aʻe.

Nānā: i ka wā e hoʻokumu ai i kahi alalaika, hoʻomaka kekahi poʻe hoʻohana i ka pūnaewele pūnaewele ma kā lākou kamepiula - Kelekia kiʻekiʻe, Beeline, Rostelecom, Aist ma ka papahana Stork Online, a pēlā aku. ʻAʻole ponoʻoe e hana i kēia ma loko o ka manawa a ma hope paha o ka hoʻokumuʻana i ke alalai, iʻoleʻoe e noʻonoʻo i ke kumu o ka pūnaewele wale nō ma kahi computer.

Ma ka hihia, i mea e pale ai i nā pilikia ma nā papa hou, ma ka kamepiula kahi e hoʻokumuʻia ai, e kaomi i nā kī Windows (ʻo ia me ka emblem) + R a pēpē ncpa.cpl ma ka puka "Holo". E hōʻikeʻia kahi papa inoa o nā loulou e pili ana. E koho i kahi o kahi e hoʻonohonoho aiʻoe i ka mea hoʻopuka - Ka Mea Alaiho Alaiʻole aiʻole kahi Māhele Kū'ē Kūloko. Kaomi ma luna me ka pākī'ākau'ākau a koho i nā "Āhua."

Ma ka puka makani'āina, koho i ka "Internet Protocol Version 4" a kaomi i ke pihi "Properties". Ma ka puka hou, e hōʻoia i ka hoʻonohonohoʻana "E kiʻi iāʻoe i kahi IP address me ka'iliʻokoʻa" a "Loaʻa iā ia ka inoa kikowaena DNS." Ināʻaʻole, e hoʻololi i nā koho.

Ma hope o ka pauʻana o kēia mau mea, ma ka pahu helu o kekahi pūnaewele e komo ʻO kaʻu.Keenetic.upena ole 192.168.1.1 (ʻaʻole kēia mau pūnaewele ma ka Pūnaewele, akā naʻe ka palapala pūnaeweleʻokoʻa pūnaewele, aia i loko o ka pahula iho,ʻo ia hoʻi, e like me kaʻu i kākau ai ma luna,ʻaʻole pono e hoʻokomo i ka pūnaewele pūnaewele ma kahi kamepiula).

Mahalo paha, eʻike anaʻoe i ka pūnaewele hoʻonohonoho NetFriend wiki. Inā ua ho'āʻo muaʻoe e hoʻokumu i kā Keenetic Lite aʻaʻole i hoʻokaho hou i ka papahana pūnaewele ma hope, hiki iāʻoe keʻike i ka inoa e komo ai a me ka hua'ōlelo noi (ka inoa ke admin, ua hoʻonohonohoʻia ka hua'ōlelo i ka wā e komo mua aiʻoe,ʻo ia keʻanoʻoihana), a ma hope o ke komoʻana iā lākou, hiki iāʻoe ke hele i kaʻaoʻao. nā hoʻonohonoho wikiwiki, aiʻole ma ka "System Monitor" Zyxel. Ma ka hopena hope, e kaomi i ka kiʻi me ka kiʻi o ka honua ma lalo, a laila kaomi "NetFriend".

Hoʻopilikino i ka moʻomeheu Keenetic me NetFriend

Ma kaʻaoʻao mua o "Set Net Mriend Setup", e kaomi i ke pihi "Quick Setup". ʻO nā papahanaʻekolu e hiki mai ana ke koho i kahi'āina, kūlanakauhale, a me ka mea hoʻolako mai ka papa inoa.

ʻO ka hopena hope (koe wale no kekahi mea hoʻolako) pono e komo i kou inoa inoa aiʻole inoa inoa a me ka hua'ōlelo no ka pūnaewele. I koʻu hihia,ʻo Beeline kēia, akā no Rostelecom, Dom.ru a me nā mea'ē aʻe'ē aʻe, e pau loa nā mea a pau. Kaomi "Next." E nānā ponoʻo NetFriend inā hiki iā ia ke hoʻokumu i kahi pilina a, inā lanakila, e hōʻike i ka puka hou a hāʻawi paha e hoʻohou i ka firmware (ināʻikeʻia ma ka kikowaena). ʻAʻole pilikia ka hanaʻana i kēia.

Ma ka puka hou, hiki iāʻoe, inā loaʻa, e kuhikuhi i ka kiko no ka IPTV set-top pahu (ma hope aku e hoʻohui wale ia i ka port i'ōleloʻia ma ka mea hoʻopuka).

Ma ka manawa e hiki mai ana, e hoʻoikaikaʻiaʻoe e hoʻololi i ka kānana Yandex DNS. E hana a 'aʻole paha - e hoʻoholo no kāu iho. Noʻu, he mea kūponoʻole ia.

Aʻo ka hopena, ma ka puka hope loa,ʻikeʻoe i kahi memo e hōʻike ana ua hoʻokumuʻia ka pilina, a me kekahi mauʻike e pili ana i ka pili.

Ma keʻano maʻamau, hikiʻole iāʻoe ke hoʻonohonoho hou i kekahi mea, akā e hoʻomaka i ka hoʻohanaʻana i ka Internet ma o ke komoʻana i kahi helu o ka pūnaewele i makemakeʻia ma ka pākuhi address o ka polokalamu kele pūnaewele. A e hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā kikowaena o ka pūnaewele Wi-Fi kelepona, no ka laʻana, i kāna hua'ōlelo a me ka inoa, i maʻaʻole ai lākou i kahi o ka paʻamau. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i "Pūnaewele Pūnaewele".

E hoʻololi i nā pūnaewele Wi-Fi ma Zyxel Keenetic Lite

Inā makemakeʻoe e hoʻololi i ka hua'ōlelo no Wi-Fi, SSID (Name) o ka pūnaewele aiʻole nā ​​mea'ē aʻe'ē aʻe, ma ka pūnaewele pūnaewele (kahi hiki iāʻoe ke komo i 192.168.1.1 aiʻole my.keenetic.net), kaomi i ke kiʻi me ke kiʻi o ka hōʻailona ma lalo nei.

Ma kaʻaoʻao e wehe ana i nā alahaka kūpono a pau e hiki ke hoʻololi. ʻO nā mea nui:

  • ʻO ka inoa inoa pūnaewele (SSID) he inoa ia eʻike aiʻoe i kāu pūnaewele mai nā poʻe'ē aʻe.
  • Kele pūnaewele - kāu hōʻailona Wi-Fi.

Ma hope o nā hoʻololi, e kaomi i "Hoʻoponopono" a pili hou i ka'eneki pūnaewele me nā mea hou (hiki iāʻoe ke hoʻopoina i ka pūnaewele i mālamaʻia ma kahi kamepiula a iʻole kekahi mea'ē aʻe).

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka pūnaewele pūnaewele

I kekahi mau mea, ponoʻoe e hoʻololi i nā hoʻonohonoho a iʻole e hana i kahi mea'Iewele me ka lima. Ma kēia hihia, e hele i ka pūnaewele Zyxel Keenetic Lite Pūnaewele, a laila kaomi ma ka "honua" icon ma lalo.

E hōʻikeʻia nāʻokoʻa e kū nei ma ka pae Hoʻohui. Ke hanaʻana i kāu pilina pono'ī a iʻole e hoʻololi ana i ka mea i loaʻa no ka mea nui o nā mea hoʻolako e hanaʻia ma kaʻaoʻao PPPoE / VPN.

Ma ke kāomiʻana i ka pilina e pili nei, e hiki iāʻoe ke komo i kona mau koho. A ma ke kaomiʻana i ke pihi "Add" hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho iāʻoe iho.

No ka laʻana, no Beeline, ponoʻoe e kuhikuhi i ka L2TP ma ka Māheleʻano, hoʻopuka pūnaewele ma ka māheleʻo tp.internet.beeline.ru, a me kou inoa inoa pūnaewele a me ka hua'ōlelo no ka Internet, a laila e hoʻohana i nā hoʻololi.

No nā PPQE (Rostelecom, Dom.ru, TTK), e koho wale i ka pilina pili pono, a laila e hoʻokomo i ke komo a me ka hua'ōlelo, e mālama i nā koho.

Ma hope o ka hoʻonohonohoʻana o ka pilina e ke alalai, hiki iāʻoe ke wehe i nā pūnaewele ma kāu polokalamu kele pūnaewele - ua piha ka hoʻonohonohoʻana.

Aia kekahi ala'ē aʻe e hoʻonohonoho ai - e kiʻi i ka noi Zyxel NetFriend mai kāu polokalamu App Store a iʻole Play Store i kāu polokalamu iPhone, iPad a iʻole Android, e hoʻohui i ka mea kelepa me Wi-Fi a hoʻonohonoho i kēia mea me ka hoʻohanaʻana i kēia noi.