Ua'ōlelo muaʻia nā konohiki hana e hōʻoki i nā poʻe pāʻani i'ōwiliʻia

Mahinehine wale nō, Hoʻopukaʻo Activision i nā hoʻonalohua beta o keʻano "hakakā aliʻi" i ka Call of Duty: Black Ops 4, akā, aia nā mea hoʻolālā i lalo i kahi pōʻino o nā leka maikaʻi.

Hikiʻole nā'ōpū o ka pāʻani i keʻano o ka hana mechanics o ke kohoʻana o nā mea: i mea e lawe ai i kahi mea, ponoʻoe e holo pololei i ka pahuhopu a pēhi i ka pihi pili. Ua'ōlelo mua nā mea hoʻolālā o Treyarch e hoʻopaʻaʻia kēia hoʻopuka no ka hoʻokuʻu.

"Uaʻike mākou i nā hua'ōlelo he nui e'ōlelo ana i ka nui o ka manawa i lilo i ka laweʻana i nā mea iʻoi aku ma mua o ka mea i manaʻoʻia," i'ōleloʻia aiʻo Treyarch.

Eia naʻe, no ka hāʻawiʻana i kahi koho koho pono'ī o nā mea like, e like me ia i hanaʻia ma PUBG a me ka Paahina,ʻaʻole hiki i nā mea hoʻomohala ke hele.

"Ua noʻonoʻo mākou e pili ana i nā cartridges,"ʻo ka mea kākauʻo Treyarch,ʻo David Vanderhar, i kākau ai ma Twitter, "akā,ʻaʻole au i manaʻo i ka manaʻo likeʻole. E pono mākou e hana pēlā, iʻole e hoʻopau waleʻia nā pahuhoho.

Kahea o ke Pōhaku:ʻO ka'ōniuʻOle 4 e puka mai ana maʻOkakopa 12 i kēia makahiki ma ka PlayStation 4, Xbox One a me PC. ʻO kēia ka pāʻani mua o ka papahana i hōʻikeʻia ai keʻano o ke "kaua aliʻi" ma lalo o ka inoa Blackout. ʻO ka pāʻani hoʻokahi i loko o ka māhele hou o ka papa kaulana o nā hui mai Activision mai.