Mea'oniʻoniʻoni VLC -ʻoi aku ma mua o ka mea pāʻani wale nō

Hiki i ka lehulehu keʻike i kahi meaʻoniʻoni liʻiliʻi maikaʻi loa e kākoʻo ana i nā kiʻi wikiō a me nā leo leo likeʻole no Windows, Mac OS, Linux, nā polokalamu Android, a me iPhone a me iPad (aʻaʻole wale). Eia naʻe,ʻaʻole iʻike nā kānaka a pau e pili ana i nā hiʻohiʻona hou i loaʻa ma VLC a hiki paha ke hoʻohana.

Ma kēia hoʻolālā - kaʻike nui e pili ana i ka mea hoʻokani a me nā mea pono o VLC, ka meaʻikeʻoleʻia e nā mea hoʻohana maʻamau o kēia mea pāʻani.

ʻO kaʻike nui o kaʻike VLC

He mea maʻalahi ka mea pāʻani media a VLC a ma ka manawa hoʻokahi, he mea hana nui no nā'ōnaehana hana pūnaewele a me nā codecs pono'ī e kākoʻo ana i ka'ōkuhi o kaʻike ma nā pūnaewele i hiki iāʻoe ke paʻi ma ka Pūnaewele aiʻole paha (DVD / ma hope o kekahi mau hana'ē aʻe - a me ka Blu-ray kelepona i ke kiʻi wikiō a me nā leo (e like paha me ka nānāʻana i ka Internet TV a hoʻolohe i ka leka uila ma ke kele pūnaewele.

Hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka mea heluhelu VLC no ke kaʻawale mai ka papahana hoʻoponopono o ka luna - //www.videolan.org/vlc/ (kahi e loaʻa ai nā'ōmole no kēlā me kēia OS e kākoʻo ana, e like me nā mea kahiko o Windows). ʻO VLC no nā'ōnaehana pūnaewele Android a me iOS e hiki ke hoʻoukaʻia mai nā hale kūʻai papahana, ka hale kūʻai a me ka hale kūʻai Apple App.

Ma hope paha o ka hoʻokomoʻana i ka mea hoʻokani pila,ʻaʻoleʻoe e loaʻa i kekahi pilikia me kāna hoʻohana no kāna kumu i manaʻo ai - e pāʻani ana i nā wikiō a me nā leo mai nā waihona ma kahi kamepiula, mai kahi kikowaena aiʻole nā ​​disks, pono ka'ōnaehana o ka papahana.

ʻO ka mea nui loa,ʻaʻole e loaʻa nā pilikia me ka hoʻokumuʻana i nā hua'ōlelo, hoʻoponopono wikiō (inā pono), hoʻohuli a hemo paha i nā pūkuhi, me ka hanaʻana i kahi playlist a me nā kumu nui o ka mea pāʻani.

 

Akā,ʻaʻole ka palena o nā kaha VLC i kēia mau mea a pau.

ʻO VLC - nā hiʻohiʻona'ē aʻe

Hiki i nā mea hana maʻamau o ka pāʻani pāʻani media, hiki i ka mea hoʻokanui wikiō VLC ke hana i nā mea hou (hoʻololi wikiō, hōʻike moʻokalaleo) a he nui nā koho hoʻohanohano (e like me ke kākoʻo no nā hoʻolālā, nā kumu, ka hoʻonohonohoʻana i nā hōʻailona mouse).

Nā Hōʻoia no VLC

Hiki i ka VLC player ke kākoʻo i nā loli e hāʻawi iāʻoe e hoʻonui i kona mau hiki (ke kiʻiʻana i nā polokalamu kumuhana, hoʻolohe i ka leka uila me ka nui aku). ʻO ka hapa nui loa o nā failalualua a ma kahi manawa e hoʻokomo ai i nā mea i hiki iā lākou ke paʻakikī, akā hiki iāʻoe keʻaʻa.

ʻO ke kaʻina hana hoʻonohonoho no nā hoʻokoeʻana penei:

  1. Eʻike i ka hoʻonuiʻana i makemakeʻia ma ka kahua official //addons.videolan.org/ a i ka wā e hoʻouka ai, e hoʻolohe i nā kuhikuhi o ka hoʻonohonohoʻana, i ka manawa i loaʻa ma kaʻaoʻao o kahi palena manawa.
  2. Ma keʻano kūlana, makemakeʻia e kiʻi i nā waihona i kahi kōpaki. VideoLAN VLC lua mau hōʻailona (no nā loli maʻamau) VideoLAN VLC lua sd (no nā add-ons - ke kūʻai pūnaewele TV pūnaewele, nā hīmeni, ka leka uila Pūnaewele) i nā Kōnae Polokalamu aiʻole Polokalamu Polokalamu (x86), inā mākou e kamaʻilio e pili ana i Windows.
  3. E hoʻomaka hou i ka VLC a nānā i ka hana o ka hoʻopau.

Nā Pāʻani (nāʻili o VLC)

Hoʻokumu ka mea VLC i nāʻili manu, a hiki ke hoʻihoʻiʻia mai addons.videolan.org ma ka mahele "VLC."

No ka hoʻouka i kahi kumuhana, e hahai i kēia mau hana:

  1. Hoʻoiho i ka file theme .vlt a kope iā ia i kahi waihona pūnaewele Nāʻili o VideoLAN VLC i nā Pūnaewele Pūnaewele aiʻole Pūnae Pūnaewele (x86).
  2. Ma ka VLC, e hele i nā Mea Ulaki - Kō koho a ma ka "Interface"ʻaoʻao, koho i "ʻOihana'ē aʻe" a kuhikuhi i ke ala i ka pūnaewele hoʻokuʻu i laweʻia. E kaomi "Save."
  3. E hoʻi hou i ka mea hoʻokani VLC.

ʻO ka manawa'ē aʻe e hoʻomaka aiʻoe,ʻikeʻoe e hoʻokomoʻia ka ili o VLC i kohoʻia.

Nā polokalamu kele pūnaewele ma o ka pūnaewele

Loaʻa ka VLC i kahi pūnaewele HTTP i hanaʻia e hiki iāʻoe ke kaohi i ka pāʻani ma o kahi polokalamu kele pūnaewele: no ka laʻana, hiki iāʻoe ke koho i kahi lekiō, hoʻihoʻi wikiō, a me nā mea'ē aʻe mai kahi pūnaewele e pili ana i ka mea like kelepona e like me ke kamepiula me VLC.

ʻO ke koho, ua pau ka interface HTTP no ka hiki iā ia, e hahai i kēia mau hana:

  1. E hele i nā Mea Hana - Nānā a ma kaʻaoʻao'ākau i lalo ma ka "Show settings"ʻaoʻao koho "All." E hele i ka mahele "Interface" - "Interfaces Malia". E nānā i ka pahu "Pūnaewele".
  2. Ma loko o ka mahele "Mahele Pōʻani", e wehe i "Lua". E hoʻonoho i kahi hua'ōlelo ma ka mahele HTTP.
  3. E hele i ka helu pūnaewele // localhost: 8080 no ke komoʻana i kaʻenehana hoʻolālā pūnaewele VLC (pono e hāʻawiʻia ka mea hoʻokani i nāʻokoʻa a me nā pūnaewele lehulehu ma ka Pākuhi Windows). No ka hoʻomaluʻana i ka pāʻani mai nā pūnaewele'ē aʻe ma ka pūnaewele pūnaewele, e wehe i kahi polokalamu kele pūnaewele ma kēia polokalamu, e hoʻokomo i ka IP address o ka kamepiula me VLC ma ka pahu helu a, ma hope o ke kolonā, ke helu wahi (8080) 192.168.1.10:8080 (e nānā i pehea eʻike ai i ka IP address o ka computer). Ma ka kiʻiiho ma lalo nei, e mālamaʻia kaʻene pūnaewele VLC mai kahi polokalamu kelepona.

ʻO ka hoʻoili paʻamau

Hiki ke hoʻohanaʻia ka VLC e hoʻololi i ke wikiō. No kēia:

  1. E hele i ka papa "Media" - "Convert / Save."
  2. Hoʻohui i ka papa inoa i nā kōnae āu e makemake ai e hoʻololi.
  3. Kaomi i ke pihi "Convert / save", e hoʻonoho i nā palena hoʻololi i loko o ka "Profile"ʻaoʻao (hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i kāu mau'ilipili pūnaewele) a koho i kahi kōnae kahi āu e makemake ai e hoʻopakele i ka hopena.
  4. Kaomi "Hoʻomaka" e hoʻomaka i ka hoʻohuli.

Eia kekahi, i loko o ka pōʻaiapili o nā hōʻailona wikiō hoʻololi, hiki ke hoʻohana ponoʻia ka loiloi:ʻO nā mea hoʻoili wikiō maikaʻi loa ma Russian.

Nā hana hoʻolimalima ma VLC

Inā makemakeʻoe e hele i nā "Uihana" - "Nūhou" - "All" - "Interface" - "Interfaces Interfaces", hiki i ka "Mouse Gestionure Interface" a hoʻomaka hou iā VLC, e hoʻomaka ia e kākoʻo i nā hanana like (me ke koho - me ka pāʻani'ākau hema i lalo) .

Nā hōʻike lima o VLC:

  • E neʻe i ka hema a 'ākau - hoʻihoʻi 10 maukona i hope a ma waho.
  • E neʻe i luna aiʻole lalo - hoʻololi i ka leo.
  • Hiki ka mouse, a laila, kūpono i kahi - hoʻomaha.
  • Moe i luna a me lalo - e hoʻopau i ke kani (Mute).
  • Moe ka moo, a laila - hoʻonui i ka wikiwiki wikiwiki.
  • Moʻono i ka'ākau, a laila - hoʻonui i ka wikiwiki o ka pāʻani.
  • Moe ka moemoe, a laila iho - i ka track mua.
  • Mouse i ka'ākau, a laila iho - i ke mele e hiki mai ana.
  • ʻOka a me ka hema - hoʻololi i keʻano "Full Screen".
  • Kiʻi ma ka hema - puka i ka VLC.

A i ka hopena, kahi mau hiʻohiʻona maikaʻi o ka mea wikiō:

  • Me kēia mea pāʻani, hiki iāʻoe ke hoʻopaʻa i nā wikiō mai ka papapihi, e nānā. E hoʻopaʻa i ka wikiō mai ka pākuʻi ma VLC.
  • Inā kohoʻoe i ka "Desktop background" ma ka "Video" menu, e pāʻaniʻia ke kelepona e like me ke kiʻiʻoniʻoni o ka Windows desktop.
  • No ka Windows 10, hiki i ka mea hoʻokani pila VLC ma keʻano he polokalamu mai ka hale kūʻai.
  • Ke hoʻohana nei iā VLC no ka iPad a me ka iPhone, hiki iāʻoe ke hoʻoili i ka wikiō mai kahi kamepiula me iTunesʻole iā lākou,ʻoi aku: pehea e kope ai i ka wikiō mai kahi kamepiula i kahi iPhone a me iPad.
  • Nui nā hana i VLC i hana ponoʻia me ke kōkua o nā kī kī kelepona (e loaʻa ana ma ka papa inoa "Nā Uihana" - "Nūhou" - "Nā Kiʻi Hotuna").
  • Hiki ke hoʻohanaʻia ka VLC no ka hoʻolahaʻana i nā wikiō ma kahi pūnaewele a iʻole ma ka pūnaewele.

Loaʻa i kahi mea e hoʻohui ai? E hauʻoli wau ināʻoe e launa like me aʻu a me nā mea heluhelu'ē aʻe i nā'ōlelo.