Hoʻohemo i ka kamera ma Skype

Ke hoʻololi muaʻoe i ka'ōnaehana e holo ana i ka OS OS, e noiʻiaʻoe e hana a iʻole e komo i kahi moʻokāki Google. Ināʻole, e hūnāʻia ka hapanui o ka hana o nā'ōnaehana i kaʻike, a laila e loaʻa mau iāʻoe nā noi e komo i kāu moʻokāki. Akā inā he maʻalahi ke komo i loko, eʻoi aku ka paʻakikī e puka i waho.

ʻO ke kaʻina o ka haʻaleleʻana iā Google ma ka Android

Inā no kekahi kumu e pono aiʻoe e puka i waho o ka moʻokāki Google pili pūnaewele Google, ponoʻoe e komo i nā kikowaena. Ma kekahi mau hua'ōlelo o Android, hiki iāʻoe ke puka wale ināʻelua mea iʻoi aku ka nui o nā mea i paʻa i ka pūnaewele. Ke pukaʻoe i waho o ka pūʻulu, e nalowale kekahi o kāuʻikepili kanaka a hiki i kou hoʻiʻana i loko o ka helu i pili mua me ka mea hoʻohana.

Mai poina i ka heleʻana mai o kahi moʻokāki Google ma kāu polokalamu kelepona i kekahi mau pilikia no kāna hana.

Inā hoʻoholoʻoe i kēia manawa, a laila e heluhelu i kēia kaʻina o kēlā me kēiaʻaoʻao:

  1. E hele i "Papa".
  2. E huli i kahi poho me kahi poʻo "Pūʻulu". Ma muli o ka mana o Android, ma kahi o kahi poho, hiki iāʻoe ke hoʻohui i ka pauku o ka'āpana. ʻO ka inoa e pili ana i kēia "'Ikepili Pilikanaka". Pono e loaʻa "Pūʻulu".
  3. E huli i kahi helu "Google".
  4. I loko o ia mea, e kaomi i nā ellipsis i luna. Eʻikeʻoe i kahi wahi liʻiliʻi kahi e pono aiʻoe e koho "E holoi i kaʻikepili noi" (i kapaʻia paha "E pau ka pūnaewele").
  5. E hōʻoia i kāu mau manaʻo.

Pono e hoʻomaopopoʻia e waiho ana i ka pūnaewele Google pūnaewele ma kāuʻikepili i waiho i ka hapa nui o kāuʻikepili pilikino i ka pilikia, no laila he mea pono e noʻonoʻo e hana i nā kope kope o kēia hope.