Loaʻa iā Gmail

I nā'ōpona hou i kēia manawa,ʻo ka mīhini maʻamau o ka hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo (ROM) he 16 GB ia, akā aia kekahi mau hiʻohiʻona me 8 GB wale nō 256 GB wale nō. Akā no ka hoʻohanaʻana o ka mea hoʻohana,ʻikeʻoe i ka manawa e hoʻomaka ai ka hopena e hoʻopuka i waho, no ka mea, ua hoʻopihaʻia me nāʻano hoʻomeheu. Hiki ke hoʻomaʻemaʻe ia?

He aha ka mea e piha i ka hoʻomanaʻo i ka Android

I ka hoʻomakaʻana, o ka 16 GB ROM, loaʻa iā 11-13 GB wale nō, no ka meaʻo ka pūnaehana pūnaewele nāna e lawe i kekahi wahi,ʻo ia hoʻi, nā hana kūikawā mai ka mea hana hana hiki ke hele i laila. Hiki ke hoʻopauʻia kekahi o nā mea hope loa me ka hanaʻole i ka pōʻino i ke kelepona.

Ma mua o ka manawa, e hoʻomaka koke ana ka hoʻomanaʻoʻana i ka hoʻomanaʻo i ka "melt." Eia nā kumu nui e komo ai:

  • Nā kiʻi i kiʻiʻia eʻoe. Ma hope o ka loaʻaʻana a me ka hoʻololiʻana i ka'ōnaehana, hiki paha iāʻoe ke lawe i nā noi a pau mai kahi Market Market a iʻole nā ​​punaheleʻekolu. Eia naʻe,ʻaʻohe nui o nā noi komo e like me ka mea iʻikeʻia i ka nānā muaʻana;
  • Nā kiʻi, nā wikiō a me nā leo leo i laweʻia aiʻole i kākoʻoʻia. ʻO ka pākēneka o ka piha piha o ka hoʻomanaʻo hoʻomau o ka mea hoʻohana ma muli o kēia hihia i ka nui o kāu laweʻana / lawe i kaʻikepili pūnaewele e hoʻohana ana i kāu kamepiula;
  • Kaʻikepili noihana. Hiki paha i nā pāʻani ke kau i kekahi mea liʻiliʻi, akā me ka manawa hoʻohana e hōʻiliʻili i nāʻikepili (ka nui o lākou he mea nui no ka hana), e hoʻonui ana i kā lākou māhele ma ka hoʻomanaʻo o ka mea. Eia kekahi laʻana, ua'oluʻuʻoe i kahi polokalamu kele pūnaewele i kau muaʻia he 1 MB, aʻelua mahina ma hope mai, ua hoʻomaka ke kaumaha ma lalo o 20 MB;
  • ʻO nā'ōpuni'ōnaehana likeʻole. Hoʻonuiʻia ia e like me ka Windows. ʻO kaʻoi aku o kāu hoʻohanaʻana i ka OS,ʻo kaʻoi aku o nā pūnaewele iʻoi aku ka paʻakikī a me ka uha e hoʻomaka i ka hoʻomanaʻoʻana i ka hoʻomanaʻoʻana o ka mea;
  • Nāʻikepili kūlohelohe ma hope o ka hoʻoukaʻana i nāʻikepili mai ka Pūnaewele aiʻole ka laweʻana iā ia ma o Bluetooth. Hiki ke hoʻohālikelikeʻia i nāʻano likeʻole o nā pūnaewele huna;
  • Old versions o nā noi. Ke hoʻohou neiʻoe i ka noi ma ka Pāʻani Play, e hana anaʻo Android i kahi kope o konaʻaoʻao kahiko i hiki iāʻoe ke hoʻohuli i hope.

Ke Kumu 1: Hoʻololi i nāʻikepili i ka kāpena SD

Hiki i nā kāpena SD ke hoʻonui i ka hoʻomanaʻo i kāu polokalamu. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke loaʻa nā kope liʻiliʻi (like, e like me ka mini-SIM), akā me ka hikiʻana o ka 64 GB. ʻO ka manawa pinepine lākou e hoʻolako i nā mea o ka media a me nā palapala. ʻAʻole ia e'ōleloʻia e hoʻoili i nā noi (kahi pūnaewele pūnaewele paha) i ka kāpī SD.

ʻAʻole kēia kūpono i mea hoʻohana i nā mea hoʻohana i ka meaʻikeʻole i kā SD-kāleka aiʻole ka hoʻonuiʻana o ka hoʻonuiʻana i ka hoʻomanaʻo. Ināʻoe kekahi o lākou, e hoʻohana i kēia aʻo e hoʻololi i nāʻikepili mai ka hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo o ka'ōnaeho i ka SD card:

  1. No ka hikiʻole i nā mea hanaʻole ke hoʻololi i nā waihona i kahi kāpiliʻaoʻao'ē aʻe, ponoʻoe e hoʻouka i kahi manaʻoi pūnaewele ma o kahi papahana likeʻole, kahiʻole e hoʻonui i kahi wahi. Ke nānāʻia nei kēia aʻoʻana ma keʻano o ka mea hoʻohana pūnaewele. Inā kohoʻoe e hana pinepine me ka SD card, ponoʻoe e hoʻolālā i mea no ka loli.
  2. I kēia manawa wehe i ka noi a hele i kaʻaoʻao "Mea". Ma laila e hiki iāʻoe ke nānā i nā pūnaewele hoʻohana a pau ma kāuʻike.
  3. E huli i ka faila i makemakeʻia aiʻole nā ​​faila e makemakeʻoe e kau i ka pāpālua SD. E kiola i (e nānā i kaʻaoʻao'ākau o ka maka). Hiki iāʻoe ke koho i nā mea nui.
  4. E kaomi i ka pihi E neʻe. E kopeʻia nā kope i "Papapālua", oiai eʻokiʻokiʻia lākou mai ka papa kuhikuhi i kahi āu i lawe ai iā lākou. No ke kauʻana iā lākou, e kaomi i ke pihi. "Hoʻokae"aia ma lalo o ka maka.
  5. No ka pākuʻiʻana i nāʻoki i oki i ka papa kuhikuhi e makemakeʻia, e hoʻohana i ka hika hale ma kaʻaoʻao hema i luna.
  6. E hoʻoiliʻiaʻoe i kaʻaoʻao home o ka noi. E koho ma laila "Kāleka SD".
  7. I ka papa kuhikuhi o kāu kāleka, e kaomi i ka pihi Hoʻopilima lalo o ka pā.

Ināʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka SD card, a laila ma keʻano he pāpālina, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi waihona mālama pūnaewele kūikawā. E maʻalahi ka hanaʻana me lākou, a ma waho o nā mea a pau, hāʻawi lākou i kekahi mau manaʻo no ka free (e pili ana i 10 GB i ke average), a laila e ukuʻoe no ka SD card. Eia naʻe, he hapa nui ko lākou - hiki iāʻoe ke hana me nā pūnaewele i mālamaʻia i ka "kapua" wale nō inā pili ka pūnaewele i ka Pūnaewele.

E nānā hoʻi: pehea e hoʻololi ai i ka noi Android iā SD

Inā makemakeʻoe i kāu mau kiʻi, leo a me nā wikiō wikiō e ho'ōla pololeiʻia i ka SD card, a laila ponoʻoe e hana i kēia mau hana i loko o ka hoʻonohonoho pūnaewele:

  1. E hele i "Papa".
  2. Loaʻa kahi mea "Hoʻomanaʻo".
  3. E huli ae kaomi "Palekana Palekana". Mai ka papa inoa e hōʻike ana, e koho i ka kālele SD i hoʻokomoʻia i kēia manawa.

Hanana 2: Hoʻopilikia i nā polokalamu kūʻokoʻa o ka Pāʻani Play

ʻO ka hapanui o nā polokalamu i hoʻoukaʻia ma Android hiki ke hoʻoukaʻia ma hope mai kahi pūnaewele Wi-Fi. ʻAʻole hiki i nā hōʻailona hou keʻoi aku ka nui o nā mea kahiko, ua mālama pūʻia nāʻano kahiko i ka'ōpili i ke kūpono o nā hāʻule. Inā hoʻopauʻoe i ka hōʻano hou o nā noi ma o ka Market Market, hiki iāʻoe ke hoʻomaikaʻi hou i nā noi like āu e manaʻo ai he pono.

Hiki iāʻoe ke paʻi i nā hoʻoponopono hou i ka Market Market ma o kēia alakaʻi:

  1. E hoʻomaka i ka Market Market a ma kaʻaoʻao nui, e hana i kahi hōʻailona ma ka'ākau ma'ō a'ō.
  2. Mai ka papa inoa ma ka hema, koho i ka mea "Papa".
  3. E huli i kahi mea ma laila "Nā polokalamu Hoʻohou Auto". Kaomi ma luna.
  4. Ma nā koho koho, e nānā i ka pahu "ʻAʻole".

Eia naʻe, hiki i kekahi mau noi mai Market Market hiki ke hoʻololi i kēia'āpana inā nui loa ka loiloi (e like me nā mea hoʻolālā). No ka hoʻopau ponoʻana i nā hōʻailona, ​​ponoʻoe e hele i loko o nā'ōnaehana o ka OS iho. Ke nānā aku nei ke aʻoʻana penei:

  1. E hele i "Papa".
  2. E huli i kahi mea ma laila "E pili ana i ka mea" ae komo ia.
  3. Pono i loko "Hoʻouka Hua'ōlelo". Ināʻaʻole, ināʻaʻole kāuʻaoʻao Android e kākoʻo i ka hoʻopau ponoʻana i nā hōʻoki. Inā pēlā, a laila kaomi.
  4. Wehe i ka helu makai ma ka papa iho iho. "Hōʻano hou".

ʻAʻole ponoʻoe e hilinaʻi i nā noiʻaoʻaoʻekolu e'ōlelo ana e hoʻopau i nā hōʻailona a pau i ka Android, no ka mea maikaʻi loa lākou e hana i nā mea i ho'ākākaʻia ma luna nei, a i ka meaʻoi loa loa e hiki ai iā lākou ke hōʻeha i kāu polokalamu.

Ma o ka hōʻoleʻana i nā hōʻaihoʻi kūikawā,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻopakele i ka memana wale nō i ka'ōnaehana, akā, i kaʻike pūnaewele hoʻi.

Māhele 3: Pahūliu Pūnaewele

Ma muli o ka hoʻopukaʻana o ka Android i nā'ōpala o nā pūnaewele, kahi e hoʻonui mau ai i ka hoʻomanaʻoʻana, pono e hoʻomaʻemaʻeʻia i nā manawa a pau. Pōmaikaʻi, he mau polokalamu kūikawā no kēia, aʻo kekahi mea hana o smartphones e hana i kahi hoʻonui kūikawā i ka polokalamu hana pūnaewele e hiki ai iāʻoe ke holoi i nā pēpē maliki mai ka pūnaewele.

E noʻonoʻo i ka mua i keʻano o ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka'ōnaehana hoʻomaʻemaʻe, inā ua hana mua kāu mea hana i ka polokalamu hoʻokomo hou (pono no nā polokalamu Xiaomi). Ke kuhikuhi:

  1. E komo i loko "Papa".
  2. A laila, hele i "Hoʻomanaʻo".
  3. Ma ka lalo, e huli "Manaʻo Maʻemaʻe".
  4. E kali a hiki i ka heluʻiaʻana o nā pūnaewele kikoo a kaomiʻia "Hoʻomaʻemaʻe". Ua weheʻia ka'ōpala.

Ināʻaʻohe ouʻano hoʻohui kūikawā no ka hoʻomaʻemaʻeʻana i kāuʻike mai nāʻene likeʻole, a laila e like me ke analogue, hiki iāʻoe ke hoʻouka i ka polokalamu hoʻomaʻemaʻe mai ka Market Play. E noʻonoʻoʻia ke aʻoʻana ma keʻano o ka pūnaewele pūnaewele o CCleaner:

  1. Eʻike a kiʻi i kēia polokalamu ma o ka Market Market. No ka hanaʻana i kēia, e komo wale i ka inoa a kaomi "E hoʻokomo" ma mua o ka noi kūpono.
  2. E wehe i ka noi a komi "Analysis" ma lalo o ka pā.
  3. E kali i ka pau "Analysis". Ke hoʻopauʻia, e nānā i nā mea a pau i loaʻa ai a kaomi "Hoʻokala".

ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻole nā ​​noi a pau no ka holoiʻana i nā'ōpala ma ka polokalamu Android hiki ke hoʻonani i ke kūlana maikaʻi, no ka meaʻo ka hapanui o lākou e hoʻohālike wale kā lākou e holoi i kekahi mea.

Ka Papa Hana 4: Hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho factory

Hoʻohana waleʻia ia i nā manawa kūikawā wale nō, no ka mea,ʻo ia ka hoʻopiha pihaʻana i nāʻikepili hoʻohana a pau o nā mea hoʻohana (ʻo nā'ōnaehana kūpono wale nō e koe). Inā kohoʻoe i kekahiʻano like, ponoʻoe e hoʻololi i nāʻikepili kūpono i kekahi mea'ē aʻe aiʻole i ka "kapua".

Nā mea hou: Pehea e hoʻihoʻi i nā hoʻonohonoho halehana ma Android

ʻO ka hoʻokuʻuʻana i kekahi manawa ma ka hoʻomanaʻo pūnaewele o kāu keleponaʻaʻole paʻakikī. Ma kahi'ōkuhi, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā kāʻei SD a iʻole nā ​​lawelawe ao.