Pehea e hōʻoki ai i ka hua'ōlelo i ka pahuʻana i kahi kamepiula me kahi moʻokāki Microsoft ma Windows 8

Uaʻike nā mea hoʻohana he nui nā mea i hoʻololi i ka Windows 8 (8.1) OS i kekahi mea hōʻano - hoʻopakele a me ka mīkini pūnaewele i nā pūnaewele me kā lākou moʻokāki Microsoft.

He meaʻoluʻolu loa kēia! E noʻonoʻoʻoe e hoʻouka hou i ka Windows 8, a pono e hoʻoponoponoʻia nā mea a pau. Akā inā loaʻa iāʻoe kēia moʻolelo - hiki ke hoʻokuʻuʻia nā pae a pau i ka maka o ka maka!

Aia kahi haʻahaʻa: Ua hopohopo nuiʻo Microsoft e pili ana i ka palekana o iaʻike a no laila, i kēlā me kēia manawa e huli aiʻoe i kāu kamepiula me kahi moʻokāki Microsoft, ponoʻoe e komo i kahi hua'ōlelo. No nā poʻe hoʻohana,ʻaʻohe mea pilikia kēia papa.

Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i kahi hiki iāʻoe ke hoʻopau i kēia hua'ōlelo i ka wā e paʻiʻo Windows 8.

1. E kaomi i nā pihi ma ka papa keyboard: Win + R (aiʻole ma ka papa hoʻomaka, koho i ke kauoha "E holo").

lanakila pāʻani

2. I loko o ka puka "hoʻokomo," e hoʻokomo i ke kauoha "pule userpasswords2" (ʻaʻohe quotes e pono ai), a e kaomi i ke kī "komo".

3. Ma loko o ka puka helu "mea hoʻohana", wehe i kahi pahu e pili ana i: "Pono i kahi inoa inoa a me ka inoa kākau e komo." A laila, e kaomi i ka pihi "pili".

4. Ponoʻoe eʻike i ka puka "hoʻokomo inoa" kahi e noiʻia aiʻoe e komo i kāu hua'ōlelo a me kāu hōʻoia. E hoʻokomo iā lākou ae kaomi i ka pihi "OK".

Ponoʻoe e hoʻomaka hou i kāu kamepiula no ka hoʻokōʻana o nā mea.

I kēia manawa, ua neleʻoe i ka hua'ōlelo i ka wā e hoʻololi aiʻoe i ka kamepiula e holo Windows 8.

Loaʻa ka hana maikaʻi!