Pehea e hana ai i kahi pūnaewele Wi-Fi iʻikeʻoleʻia

Inā makemake kekahi "homebrew" hacker ma kou kaiāulu a mau mea aloha paha i kahi mea'ē aʻe o ka Pūnaewele i kahi kālā a kekahi kanaka - makemake wau e hoʻopaʻa i kāu mau kikowaena Wi-Fi a hūnā. Ie hiki iāʻoe ke hoʻohui iā ia, akā no kēia mea ponoʻoe eʻike i ka'ōkau'ōlelo wale nō, akā, i ka inoa o ka pūnaewele (SSID, heʻano komo).

E hōʻikeʻia kēia hoʻonohonoho ma keʻano o nā mea hoʻokele kaʻawaleʻekolu: D-Link, TP-Link, ASUS.

1) E hoʻokomo mua i nā hoʻonohonoho o ke alalai. Iʻole e hana hou i kēlā me kēia manawa, eia kekahiʻatikala e pili ana i ka hana:

2) No kaʻikeʻana i ka meaʻikeʻole iā Wi-Fi - ponoʻoe e wehe i ka pahu "Enable SSID Broadcast" (inā hoʻohanaʻoe i ka'ōlelo Pelekānia ma ka papa kelepona, a laila e like me kēia, ma keʻano o ka hua'ōlelo Russian - e ponoʻoe eʻimi i kekahi mea e like me "hide SSID ").

No ka laʻana, i nā mea huli ma TP-Link, e hūnā i ka Wi-Fi network, ponoʻoe e hele i ka papa Hana Alaiho, a laila e wehe i ka'Ake Paena Alaiho a kāpae i ka pahu hoʻolaha Enable SSID ma lalo o ka puka.

Ma hope o kēlā, e mālama i nā kikowaena o ke alalai a hoʻouka hou.

ʻO kahi kūlana ma kahi o nāʻenehana D-link. Maʻaneʻi, no ka hikiʻana i kahiʻano like - ponoʻoe e hele i ka mahele SETUP, a laila e hele i nā Paʻa Alaʻole. Aia ma ka lalo o ka puka makani, kahi māka e pono aiʻoe - "E hoʻololi i ka Alailowania Hidden" (ie, hiki i kahiʻenehana aholanā hūnā).

Hiki, ma ka hua Lūkini, ma ka lapana Lūkia, ma ka laulima ASUS, ponoʻoe e hoʻonohonoho i ka pae hoʻohemo i "YES", i mua o ka mea inā e hūnā i ka SSID (ʻo kēia hoʻonohonoho i loko o ka'āpana kikowaena pūnaewele, kaʻaoʻao "general").

Ma ke ala, e like me ka mea o kou kelepona, e hoʻomanaʻo i kāu SSID (ʻo ia hoʻi kou inoa pūnaeweleʻole).

3)ʻO ka mea hope loa e hana ai,ʻo ia ka hoʻohuiʻana iā Windows i kahi pūnaewele uelaʻikeʻoleʻia. Ma ke ala, he nui nā nīnau a nā poʻe he nui, keʻole ma Windows 8.

Loaʻa paha iāʻoe kēia hila: "ʻaʻole i pili: aia kekahi mau pilina pili".

Hoʻomi mākou ma luna me ka pāʻani'ākau pono a hele i ka mahele "Network and Sharing Center".

A laila, koho i ka mea "Hanga a hoʻonohonoho i kahi pilina hou a iʻole pūnaewele paha." E nānā i kaʻaoʻao i lalo ma lalo.

A laila eʻikea kahi puka me nā koho koho: koho i kahiʻenehana pūnaewele me nā hoʻonohonoho lima.

ʻOiaʻiʻo e hoʻokomo i ka inoa inoa (SSID), kahi palekana (i hoʻonohonohoʻia ma nā hoʻonohonoho o ke alalai), kāhua hoʻopiʻi a me ka hua'ōlelo.

ʻO ka epilogue o kēia mau koho e pono i kahi'ōnaehana kikowaena i ka'ōnaehana pūnaewele, e hōʻike ana ua pili ka pūnaewele i ka Pūnaewele.

ʻOiai, uaʻikeʻoe i keʻano pehea eʻikeʻoleʻia ai kāu Wi-Fi kikowaena.

ʻAeʻa maikaʻi!