Ke hoʻoukaʻana i nā hoʻokele no ASUS M5A78L-M LX3 makuahine

Pau nā pūnaewele i pili i ka pono e hana pono. I ke kumu o ka motherboard,ʻaʻole kahi mea hoʻokele kaʻawale e pono ai, akā he pōpō piha. No laila, pono e aʻo hou e pili ana i keʻano o ka hoʻomokaʻana i ia lakohana no ASUS M5A78L-M LX3.

Ke hoʻonoho nei i nā mea hoʻokele no ASUS M5A78L-M LX3

Loaʻa i nā mea hoʻohana i nāʻano he nui e hoʻouka ai i ka polokalamu no ka ASUS M5A78L-M LX3 papahana. E noʻonoʻo e pili ana i kēlā me kēiaʻike.

Ke Kumu 1: Pūnaewele Pūnaewele

ʻO ka meaʻoi loa o ka huliʻana i nā mea hoʻokele e kōkua i ka pūnaewele luna o ka mea hana, no laila mākou e hoʻomaka ai.

  1. Hele mākou i ka ASUS pūnaewele pūnaewele.
  2. Ma ke poʻo o ka pūnaewele mākou eʻike ai i ka paukū "Service", ke hana nei mākou i hoʻokahi pāʻomi, a laila eʻikeʻia kahi puka puka pahi, kahi e pono aiʻoe e kaomi "Kākoʻo".

  3. Ma hope o kēlā, ua hoʻounaʻia mākou i kahiʻoihana pūnaewele kūikawā. Ma kēiaʻaoʻao ponoʻoe eʻimi i ka māina e huli i keʻano polokalamu polokalamu i makemakeʻia. E kākau ma laila "ASUS M5A78L-M LX3" ae kaomi i ka aniani keʻakeʻa aniani.
  4. Keʻikeʻia ka huahana i makemakeʻia, hiki iāʻoe ke hele koke i kaʻaoʻao "Nā Pailakini a me nā Pono".
  5. A laila, hoʻomaka mākou e koho i ka mana o ka pūnaehana hana. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka'ōmole o nā hiʻohiʻona ma kaʻaoʻao'ākau, a laila e kaomi hoʻokahi i ka laina i makemakeʻia.
  6. Ma hope wale nō e hōʻikeʻia nā mea hoʻokele a pau i mua o mākou. E like me ka mea i'ōlelo muaʻia, no ka papa hana makua, ponoʻoe i nā huahana polokalamu, no laila ponoʻoe e lawe iā lākou i kēlā me kēia.
  7. No ka hoʻopauʻana i ka hana, e kiʻi wale i nā mea hoʻokele hou loa i nāʻano like "VGA", "BIOS", "AUDIO", "LAN", "Chipset", "SATA".
  8. E hoʻoiho pono i ka polokalamu ma ke kaomiʻana i ka hiʻona ma ka hema o ka inoa, a ma hope iho ua hanaʻia kahi pākēlua o ka loulou "Global".

A laila e koe wale nō e kiʻi i ka mea hoʻokele, e hoʻouka hou a hoʻouka hou i ke kamepiula. Hoʻopiha kēia i ka hoʻolālāʻana.

Māhele 2: Pono pono

No kahiʻoihanaʻoi aku o kaʻoihanaʻoi aku, aia kekahi pono pono kūikawā eʻike pono iā ia i ka pūnaewele iʻikeʻia a hoʻonohonoho.

  1. No ka laweʻana iā ia, ponoʻoe e hana i nāʻanuʻu o ke ala mua a hiki i ka papa 5.
  2. Ma hope o kēlā,ʻaʻole mākou e hoʻolohe i nā mea hoʻokele kaʻawale, akā wehe koke i ka paukū. "Mea hoʻohana".
  3. A laila mākou e koho i kahi noi i kapaʻia "ASUS Hōʻihi". Laweʻiaʻo ia ma keʻano like a mākou i hoʻokahe ai i nā mea hoʻokele i keʻano 1.
  4. Ma hope o ka pauʻana o ka download, hōʻikeʻia kahi waihona ma ka kamepiula i makemake ai mākou i ka faile. "Setup.exe". Loaʻa iā mākou a wehe.
  5. Ma hope koke iho o ka hoʻomakaʻana,ʻike mākou i ka puka punahele o ka mea hoʻolālā. Pāomi pāomi "'Aʻe".
  6. A laila e pono mākou e koho i ke ala e hoʻokomo ai. He maikaʻi ke haʻalele i ke kūlana.
  7. ʻO ka pono e wehe a hoʻoneʻe iā ia iho, pono mākou e kali i kahi.
  8. I ka hopena, e kaomi "Pau".
  9. Ma ka waihona kahi i hoʻokomoʻia ai ka pono, ponoʻoe e huli i kahi faila "Hoʻololi". E holo a kali i ka'ōnaehana'ōnaehana e hoʻopiha. E hoʻokuʻu wale nā ​​mea hoʻokele a pau.

Ma kēia māhele o ka hoʻonohonohoʻana i nā hoʻokele no ka papa mīkini e hoʻohana ana i ka pono.

Māhele 3: Nā Paʻi Polokalamu Hoʻokolu

Ma waho aʻe o nā mea hoʻohana kūikawā, aia nā papahanaʻaoʻao'ē aʻe e piliʻole ana i ka mea hana, akā,ʻaʻole e lilo kona pono. ʻO ia mau noi a nānā pololei i ka pūnaewele a pau a loaʻa nā mea pono e pono e hoʻomaikaʻi hou i ka mea hoʻokele a iʻole e hoʻokomo. No ka pilina maikaʻi loa me nāʻelele o kēia māhele papahana, ponoʻoe e heluhelu i kā mākouʻatikala.

Heluhelu hou: Pūnaewele no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO ka polokalamu,ʻo ia, e like me nā mea hoʻohana, ua lilo i hoʻokahi o ka maikaʻi loa - DriverPack Solution. Ma ka kauʻana i ia mea, hiki iāʻoe ke komo i kahi kikowaena nui o nā mea hoʻokele. 'Aʻole e' ae kaʻokoʻa maʻemaʻe a me ka hoʻollolili maʻalahi iāʻoe e nalowale i loko o ka noi. Inā mau kānalua pahaʻoe e hiki paha ke hoʻololi i ke kalaiwa ma kēiaʻano, e heluhelu wale i kā mākouʻatikala, e hāʻawi nei i nā kuhikuhi piha.

Heluhelu hou: Hoʻopihaʻia nā hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack

Ka Papa Hana 4: ID Device

No kēlā me kēia mekini pono'ī kona helu pono'ī. Mahalo iā ia, hiki iāʻoe keʻimi i ka mea hoʻokele ma ka Pūnaewele, me ka laweʻoleʻana i nā papahana'ē aʻe aiʻole nā ​​ponohana. Ponoʻoe e kipa i kahi kahua kūikawā kahi iʻimiʻia ai ka hulina e ID,ʻaʻole naʻe ma ka inoa. ʻAʻohe kūpono i ka haʻiʻana i nā mea kiko'ī, no ka mea, hiki iāʻoe ke aʻo e pili ana i nā nuances mai ka mea ma lalo o ka loulou i lalo nei.

Leʻaleʻa: Pehea e hana ai me kahi ID kikowaena

Ke Kumu 5: Nā Papahana Haʻuki Windows Setup

Ināʻoe kekahi o kēlā poʻe i makemakeʻole e hoʻouka i nā papahana'ē aʻe aʻaʻole hele i nā pūnaeweleʻikeʻole i ka Internet, eia nō kēiaʻano noʻoe. Hanaʻia ka hulina pūnaewele e hoʻohana ana i nā meahana hana pūnaewele Windows maʻamau. Hiki keʻike hou aku i nā 'ikepili e pili ana i kēiaʻano ma kā mākouʻatikala.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohou i nā mea hoʻokele me ka hoʻohana pūnaewele pūnaewele

Ma luna, ua hoʻohaunaele mākou i nāʻano kūpono no ka hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele no ka ASUS M5A78L-M LX3 motherboard. Ponoʻoe e koho i ka mea kūpono.