Pehea e wehe ai i PDF ma Word ma ka hoʻohanaʻana i PDF Converter

No ka weheʻana i kahi PDF file ma Word, pono ia e hoʻohuliʻia i ka paʻi kūpono. ʻO ka hoʻololiʻana i kahi PDF i kahi hua'ōlelo o ka hua'ōlelo pono paha he mea pono ia ma nāʻano he nui. ʻO kēia keʻano o ka hanaʻana me nā palapala i loko o Word a iʻole ka pono e hoʻouna i nā palapalaʻeleʻele i kekahi ma Word-format. ʻO ka PDF i ka hoʻololiʻana o ka'ōlelo e hiki iāʻoe ke wehe i kekahi waihona PDF ma Word.

No ka hoʻololiʻana i PDF i ka Word e hāʻawi i kahi liʻiliʻi o nā polokalamu. A ua ukuʻia ka hapanui o lākou. E wehewehe kēiaʻatikala i ka hoʻohuliʻana i PDF i ka Word ma ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu shareware Programid PDF.

Download PDF PDF

Ke hoʻoukaʻana i PDF Converter

E kiʻi i ka pūnaewele hoʻonohonoho mai ka pūnaewele official o ka papahana a hoʻoholo.

Eʻae i kaʻaelike o ka laikini a hahai i ka polokalamu hoʻonohonoho e hoʻopihapiha i ka hoʻokomoʻana o ka noi.

Pehea e wehe ai i kahi pdf file ma ka hua'ōlelo

E holo i ka polokalamu. Eʻikeʻoe i kahi leka e pili ana i ka hoʻohanaʻana i ka hōʻike hoʻokolokolo. E kaomi i ka pihi "View".

Eʻikeʻoe i ka puka papahana nui. Maanei, ponoʻoe e kaomi i ke pihi "Open PDF", aiʻole e kaomi i ka hiʻona ma kaʻaoʻao hema o ka maka a koho i ka koho "wehe".

Eʻikeʻia kekahi puka maʻamau no ka kohoʻana i kahi faila ma Windows. E koho i ka pelekane PDF i makemakeʻia a kaomi i ke pihi "Open".

E wehe ka waihona a hōʻikeʻia kona mauʻaoʻao ma ka wahi hana o ka papahana.

ʻO ka manawa e hoʻomaka ai e hoʻololi i ka faile. Ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka kaʻina hoʻohuliʻana iā ia iho, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka maikaʻi o ka hoʻohuli a me ka kohoʻana i nāʻaoʻao o ka waihona PDF e pono aiʻoe e hoʻololi. Pono ka kohoʻana o nāʻaoʻao ināʻoe e hoʻololi wale i kahi hapa o kahi palapala PDF i Word. No ka hoʻoikaika / hoʻololi i kēia mau koho, nānā / wehe i nā pahu pahu e pili ana.

Kaomi i ka pihi hoʻohuli. ʻO ka meaʻole, ua hoʻololiʻia ka PDF file i ka hō'ā'ōlelo Word. Akā, hiki iāʻoe ke hoʻololi i kaʻaoʻao o ka pūnaewele hope ma ka kohoʻana mai ka papa inoa iho.

Inā hoʻokomoʻoe i nā mea hou i ka manawa o ka hoʻololiʻana, e koho i nā mākuhi i makemakeʻia no kēia mau koho. Ma hope o kēlā, koho i ka wahi e mālama ai i ka'ōnaehana Word e hanaʻia i ka wā o ka hoʻohuliʻana.

E hoʻomaka ka hoʻololiʻana o ka hoʻololi. Ke hōʻikeʻia nei ka holomua o ka hoʻohuliʻana e ka pa ma kaʻaoʻao'ākau'ākau o ka papahana.

ʻO ka meaʻole, e wehe kokeʻia ka waihona Word i loaʻa ma Microsoft Word ma ka pauʻana o ke kaʻina hoʻohuli.

Hōʻike nāʻaoʻao o ka palapala i kahi kahawaiwai e pale i ka nānāʻana o ka palapala, i kākoʻoʻia e ka Solid Converter PDF. Mai kānalua - he maʻalahi ke wehe.
Ma ka'ōlelo 2007 aʻoi aku, no ka weheʻana i kahi kahawaiwai, ponoʻoe e hahai i nā mea menu o ka papahana hou: Home> Edit> Select> Select Objects

Ponoʻoe e kaomi ma ke kahawaiwai a kāomi i ka pihi "Delete" ma ka papa keyboard. E weheʻia ke kahawai wai.

No ka holoiʻana i kahi waiwaiwai ma Word 2003, e kaomi i ka pihi Kelepona Mau ma ke kaha kiʻi, a laila koho i ke kahawai a kaomiʻia e holoi.

E nānā hoʻi: Nā polokalamu e wehe i nā waihona PDF

No laila, ua hoʻololiʻia kāu palapala mai PDF a Word. I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e wehe ai i kahi PDF file ma Word, a hiki iāʻoe ke kōkua i kou mau hoaaloha a iʻole mau hoa hana me kēia pilikia.