Pehea e wikiwiki ai a hoʻomaʻemaʻe i ke kikowaena mai nā hewa

I kēia lā, e nānā mākou i keʻano o ka hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele o nā polokalamu kamepiula A4Tech, no ka mea e pono pono ai ka hana, ponoʻoe e kiʻi i ka polokalamu hou.

Koho i kahi polokalamu no ka webcam A4Tech

E like me kekahi mea'ē aʻe, nui nāʻano e koho ai i nā hoʻokele no ka kamera. E hoʻolohe mākou i kēlā me kēiaʻano a, paha, kohoʻoe i ka mea maʻalahi noʻoe iho.

Hanana 1: Keʻimi nei mākou i nā kaʻa ma kahi pūnaewele luna

ʻO ka hana mua mākou e nānā ai,ʻo ia ka huliʻana i nā polokalamu ma kahi pūnaewele official. ʻO kēia ka koho e hiki ai iāʻoe ke koho i nā mea hoʻokele no kāu polokalamu a me ka OS me kaʻole o ka laweʻana i kekahi polokalamu.

  1. ʻO ka hana mua e hele i ka pūnaewele official o ka mea hana A4Tech.
  2. Ma ka papa ma luna o kaʻili eʻikeʻoe i kahi mahele. "Kākoʻo" E hoʻolālā. Pono e hoʻonuiʻia ka papahana e makemake aiʻoe e koho i kēia mea. Hoʻoili.

  3. Eʻikeʻoe iʻelua menus waiho iho ma kahi e pono aiʻoe e koho i ke kāʻei a me keʻano o kāu polokalamu. A laila kaomi "E hele".

  4. A laila e laweʻiaʻoe i kahiʻaoʻao e hiki ai iāʻoe keʻike i nāʻike a pau e pili ana i nā polokalamu i kālaiʻia, a me kaʻike i ke kiʻi o kāu pūnaewele. Aia ma lalo o kēia kiʻi he pihi. "Driver no PC"ponoʻoe e kaomi.

  5. E hoʻomaka ka download o ka waihona me nā mea hoʻokele. Ke hoʻopauʻia ka download, wehe i nā mea o ka waihona ma kahi waihona a hoʻomaka i kahi hoʻokomo. No ka hanaʻana i kēia, pālua-pālua i ka faila me ka hoʻonui. * .exe.

  6. E weheʻia kahi puka puka hoʻomohala nui me ke aloha. E kaomi wale "'Aʻe".

  7. Ma ka puka aʻe, e ponoʻoe eʻae i kaʻaelike laikini hope loa. No ka hanaʻana i kēia, e nānā wale i ka mea e pili ana a kāomi "'Aʻe".

  8. I kēia manawa e hoʻoikaikaʻiaʻoe e koho i keʻano o ke kauʻana: "Pau" E hoʻouka i nā mea i hoʻonohonohoʻia ma kāu kamepiula. "Kelike" eʻae i ka mea hoʻohana e koho i kahi mea e hoʻokomo ai a me ka meaʻole. Paipai mākou e koho i keʻano o ka hoʻokomoʻana. A laila kaomi hou "'Aʻe".

  9. E kaomi wale "E hoʻokomo" ae kali i kahi hoʻolālā hoʻokele e hoʻopiha.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻokomoʻana i ka pūnaewele kamepiula a hiki iāʻoe ke hoʻohana i ke kiʻina.

Hanana 2: Pūnaewele huli hoʻokolohua

ʻO kekahi kumu maikaʻi'ē aʻe,ʻo ka huliʻana i ka polokalamu me ka hoʻohanaʻana i nā polokalamuʻoihana. Hiki iāʻoe keʻike i ka nui o lākou ma ka Pūnaewele a koho i kahi āu e makemake loa ai. ʻO ka pōmaikaʻi o kēiaʻano,ʻo ia ka hoʻopau waleʻana i ke kaʻina holoʻokoʻa - eʻike pono ka waihona i nā mea i hoʻohuiʻia a koho i nā hoʻokele kūpono no ia. Ināʻaʻoleʻoe iʻike i kahi papahanaʻoi aku ka maikaʻi e koho, a laila ke paipai nei mākou e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ka papa inoa o ka pūnaewele koʻikoʻi no ka hoʻokomoʻana i ka polokalamu:

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Paipai mākou e hoʻolohe i kekahi o nā papahana poʻokela a maʻalahi o kēiaʻano - DriverPack Solution. Me ia, hiki iāʻoe ke loaʻa koke i nā mea hoʻokele a pau a hoʻokomo iā lākou. A inā loaʻa kahi hemahema, hiki iāʻoe ke hoʻohuli pinepine aku, no ka mea, hoʻohana ka mea hoʻohana i kahi lāhoʻi hou i mua o ka hoʻomakaʻana o ka hoʻomaka. Me ka hoʻohanaʻana iā ia, hoʻonohonoho i ka polokalamu kamepiula A4Tech i kahi pāʻani hoʻokahi mai ka mea hoʻohana.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻohou i nā mea hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack

Māhele 3: E huli i ka polokalamu ma o ka kamepiula pūnaewele

ʻO ka meaʻoi loa, uaʻikeʻoe inā he helu kūikawā kekahi mea o ka pūnaewele, hiki ke hoʻohanaʻia ināʻoe eʻimi ana i kahi mea hoʻokele. Hiki iāʻoe keʻike i ka ID ma Loea Mea Mea i Nā Kuleana wahi. Ma hope o kouʻikeʻana i ka waiwai i makemakeʻia, e hoʻokomo iā ia ma kahi punaewele i hilinaʻiʻia i ka huliʻana i ka polokalamu ma o ka ID. Ponoʻoe e koho i ka polokalamu pūnaewele hou loa no kāu pūnaehana hana, lawe iā ia a kau iā ia ma kāu kamepiula. Eia pū ma kāu pūnaewele eʻikeʻoe i nā kuhikuhi kiko'ī i ka pehea e huli ai i ka polokalamu me ka hoʻohanaʻana i kahiʻike.

Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

Ka Papa Hana 4: Nā Pūnaewele Pūnaewele

Aʻo ka hopena, e noʻonoʻo mākou pehea e hoʻouka ai i nā mea hoʻokele ma kahi pūnaewele pūnaewele me kaʻole o nā papahanaʻaoʻao'ē aʻe. ʻO ka pōmaikaʻi o kēiaʻano,ʻaʻoleʻoe e pono e hōʻea i nā lakohana'ē aʻe, a pēlā e hoʻokomo i ka pūnaewele i ka maʻi. Ma hope o nā mea a pau, hiki ke hoʻohanaʻia nā mea a pau me ka hoʻohana "Mana Mea Mea". ʻAʻole mākou e wehewehe i kahi e hoʻokomo ai i nā lako pono e pono ai ka'ōnaehana me nā lakohana Windows paʻakikī, no ka mea ma ko mākou pūnaewele e hiki ai iāʻoe keʻike i nā kuhikuhi ma kahi o nā papa kuhikuhi ma kēia kumuhana.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

E like me kāu eʻike ai,ʻo ka huliʻana i nā kaʻa no ka polokalamu kamepiula A4Tech nuiʻole i kou manawa. E ahonui iki a nānā pono i ka mea e hoʻonoho neiʻoe. Manaʻo mākouʻaʻoleʻoe i loaʻa kekahi pilikia i ka wā o ka hoʻonohoʻiaʻana o nā hoʻokele. Ināʻole - e kākau i kāu nīnau i nā manaʻo a e ho'āʻo mākou e pane iāʻoe i ka hiki wawe.