Pehea e hoʻonohonoho i nā nīnau hōʻoia hōʻoia i Windows 10

I ka loiloi hou loa o Windows 10, uaʻikeʻia kahi hōʻailona hōʻano hou - e pane pololei i nā nīnau noi e noiʻia e ka mea hoʻohana (e nānā i pehea e hōʻoki ai i ka hua'ōlelo o Windows 10). Ke hana nei kēiaʻano no nāʻike kaiaulu.

Hoʻonohonohoʻia nā nīnau hoʻokolohua i ka manawa o ka hoʻonohonohoʻana o ka pūnaewele, inā kohoʻoe i kahi pūnaewele kūlohelohe (waihona loli), hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho a hoʻololi paha i nā nīnau hōʻoia ma kahi pūnaewele i hoʻonohoʻia. Pehea keʻano - ma hope ma kēia manual.

Ka hoʻonohonoho a me nā nīnau palekana palekana e hoʻihoʻi i ka hua'ōlelo o ka helu kuhi

E hoʻomaka i kahi e hoʻonohonoho ai i nā nīnau palekana i ka manawa e hoʻouka ai i ka Windows 10. E hana i kēia, ma ke kahua o ka hoʻokumuʻana i kahi moʻokāki ma hope o ke kopeʻana i nā faila, ka hoʻi houʻana a me ke kohoʻana i nā'ōlelo (ʻo ka hoʻonohonoho pihaʻana e hōʻikeʻia i ka Hoʻokahuaʻana i ka Windows 10 mai kahi pūnaewele flash USB)

  1. Ma ka'ākau hema, e kaomi i "Pūnaewele Kūlohelohe" a hōʻole e komo i kahi pūnaewele Microsoft.
  2. E komo i kāu inoa inoa (mai hoʻohanaʻoe i "Luna Hoʻoponopono").
  3. E hoʻokomo i kāu hua'ōlelo a hoʻopaʻa i kāu hua'ōlelo pūnaewele.
  4. Huli hoʻokahi a hoʻokahi i nā nīnau mana.

Ma hope o ia e hoʻomau i ke kaʻina hana e like me nā mea maʻamau.

Inā no hoʻokahi kumu a iʻole e ponoʻoe e nīnau a hoʻololi paha i nā nīnau ma luna o kahi pūnaewele i hoʻonohonohoʻia, hiki iāʻoe ke hana pēlā:

  1. E hele i nā Pūʻali (Win + I mau kī) - Nā helu - nā koho koho.
  2. Ma lalo iho o ka hua'ōlelo "Password", e kaomi i "Nīnau nīnau palekana" (ināʻaʻole i hōʻikeʻia kekahi mea, a laila iāʻoe kekahi moʻokāki Microsoft, aʻo Windows 10 i mua o 1803).
  3. E hoʻokomo i kāu'ōlelo kuhi pūnaewele.
  4. E noi i nā nīnau palekana e hoʻokuʻu i kāu hua'ōlelo inā ua poina iā ia.

ʻO ia keʻano: e like me kāu eʻike ai, he mea maʻalahi wale nō, ke manaʻo nei au,ʻaʻole nō e loaʻa nā pilikia i nā mea hoʻomaka.