Mea pūnaewele hōʻoia huna Google Chrome

Ma ka polokalamu kaulana loa, Google Chrome, ma waena o nā hiʻohiʻona maikaʻi'ē aʻe, aia kekahi mau hana hoʻokolohua huna i hiki ke hoʻohana. Ma waena o nā mea'ē aʻe, he pūnaewele hōʻoia paʻa i kūkuluʻia i loko o ka pūnaewele.

Ma loko o kēia aʻo pokole e aʻo aiʻoe e hiki ai ke hoʻohana a hoʻohana i ka manahana hoʻopuka pūnaewele i kūkuluʻia (ʻo ia hoʻi,ʻaʻole kēia he hoʻokoluʻekolu) ma Google Chrome. E nānā pū: pehea e nānā ai i nā hua'ōlelo i ho'ōlaʻia i loko o kahi polokalamu kele pūnaewele.

Pehea e hiki ai ke hoʻohana a hoʻohana i ka mea hoʻohana hua'ōlelo ma Chrome

No ka ho'āʻana i ka hiʻona, ponoʻoe e hoʻokomo i ka moʻokāki Google ma kāu polokalamu kele pūnaewele. Ināʻaʻoleʻoe i hana i kēia ma mua, e kaomi wale i ka pihi a ka mea hoʻohana ma ka hema o ka pākuʻi Hoʻolahalaha ma Chrome a kau inoa.

Ma hope o ke komoʻana i loko, hiki iāʻoe ke hele pololei i ka hoʻololiʻana i ka mea hoʻohana hua'ōlelo.

  1. Ma ka paena helu Google Chrome, e komo Nā lepa ae kaomi a komo. Ua weheʻia kahiʻaoʻao me nā hiʻohiʻona hoʻokolohua huna.
  2. Ma ka pahu huli ma luna, e hoʻokomo i "hua'ōlelo", i waena o nā mea i hōʻikeʻia,ʻo nā mea wale nō i pili i nā hua'ōlelo.
  3. E hoʻololi i ka koho kōkuhi o nā'ōlelo koho -ʻikeʻo ia aiaʻoe ma ka palapala hoʻohui palapala (me kaʻole o ka pūnaewele), hāʻawi iāʻoe e hana i kahi hua'ōlelo koʻikoʻi a mālama iā Google Smart Lock.
  4. Inā makemakeʻoe, e hoʻololi i ka koho o ka'ōnaehana hōʻano hou - hiki iāʻoe ke hana i nā hua'ōlelo, e like me nāʻaoʻao i ho'ākākaʻoleʻia e like me nā palapala hoʻolālā i kākauʻia, akā, aia i loko o ka mākau komo mea komo.
  5. E kaomi i ka pihi e hoʻomaka hou i ka polokalamu kele pūnaewele (Relaunch Now) no ka hoʻololiʻana i nā loli.

Hanaʻia, i ka manawa hou e hoʻomaka aiʻoe i Google Chrome, hiki iāʻoe ke hoʻokomo koke i kahi hua'ōlelo koʻikoʻi inā ponoʻoe. Hiki iāʻoe ke hana e like me kēia:

  1. Kaomi ma ka papa helu hōʻailona me ka pihi'ākau'ākau a koho i ka "Create a password".
  2. Ma hope iho, e kaomi ma luna o "E hoʻohana i ka hua'ōlelo ikaika i hakuʻia e Chrome" (ma lalo neiʻo ia ka hua'ōlelo pono'ī) no ke paniʻana iā ia ma ka papa hoʻokomo.

Ma ka hopena, e hoʻomanaʻo wau iāʻoe e hoʻohana ana i kahi paʻakikī (ʻaʻole i nā helu wale nō iʻoi aku ma mua o 8-10 mau hōʻailona,ʻoi me ka nui a me nā leka lalo) nā hua'ōlelo nui a me nā pono e kāohi i kāu pūnaewele ma ka pūnaewele. ).