Hoʻomaopopo mākou i nā kūmole a me ka waiwai o Vkontakte minoʻaka

ʻO ka pāʻani Market kahi hale kūʻai nui i hoʻohanaʻia e miliona o nā kānaka i kēlā me kēia lā. No laila,ʻaʻole e paʻa mau i ka hana, i kēlā manawa kēia manawa, hiki i nā kuhihewa me kekahi mau huahelu me kahi e hiki ai iāʻoe ke loaʻa kahi hopena i ka pilikia.

Hoʻopaʻa i ka "Haʻi hewa 905" ma ka hale kūʻai

Nui nā koho e kōkua i ke kāpaeʻana i nā hewa 905. Ma hope aʻe, e kāleka mākou iā lākou ma keʻano kiko'ī.

Hanana 1: Hoʻololi i ka manawa hiamoe

ʻO ka kumu mua o kaʻike "Hapa 905" He pōkole paha ka manawa pōkale. No ka hoʻonuiʻana, e lawe wale i kahi mau kapuaʻi.

  1. In "Papa" ʻO kāu polokalamu ke hele i kaʻaoʻao "Maka" aiʻole "Hōʻike".
  2. I kēia manawa, e kau i ka manawa loka, e kaomi i ka laina "ʻAno hiamoe".
  3. Ma ka puka aʻe e koho, koho i kaʻoihanaʻoi aku.

Pono kēia mau hana e kāpae i ka hewa. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka noi, hoʻihoʻi i kahi manawa hiamoe i kou kūpono.

Hanana 2: Hōʻoiaʻike i kaʻike

ʻO kekahi kumu o ka hemahema paha,ʻo ia paha ka hoʻomanaʻo o ka mea i hoʻopiliʻia me nā noi holoʻokoʻa.

  1. No ka hoʻopau i nā noi kūponoʻole, hele i "Papa" i ka papa "Nā noi".
  2. Ma nā'enela'ōhinuʻokoʻa o Hawaiʻi, hiki ke kohoʻia ma nā wahi likeʻole. I kēia hihia, e kaomi ma ka laina ma luna o ka maka. "Nā Mana Hana A pau" me ka pua i lalo.
  3. Ma ka puka'ōmole kikowahi e hōʻike ana, koho "Manaʻo".

  4. Ma hope o kēlā, koho i nā polokalamu āu e ponoʻole ai i kēia manawa, e komo i kaʻike e pili ana iā lākou a e ho'ōki i kā lākou hana ma ka pāomiʻana i ka pihi pono.

E kōkua pū ana hoʻiʻo Master Master i ka hoʻomaʻemaʻe wikiwikiʻana. A laila, hoʻi i ka Pāʻani Market a e ho'āʻo hou e kiʻi a hoʻololi i ka polokalamu.

Māhele 3: Hoʻokaʻawale i kaʻikepili Kūʻai Hokī

Ma hope o ka manawa, hoʻolaha nā lawelaweʻo Market Market i nāʻikepili mai nā hele mua aku i ka hale kūʻai, aʻo ia ka hopena o kāna hana pololei. Pono lākou e hoʻoneʻeʻia i kēlā me kēia manawa iʻole e loaʻa kēlā mau hewa.

No ka hanaʻana i kēia, e hele i "Papa" ma kāu kiʻi a wehe mea "Nā noi".

  1. Ma waena o nā mea i hoʻokomoʻia, e huli i ka Market Market a kāomi i ka inoa e koho ai.
  2. A laila hele "Hoʻomanaʻo", laila e kaomi i ke pihi Mālama Cache a "Hōʻano hou". I ka puka popuka, pāomi "OK" no ka hōʻoia. Ma nā'ōnaehana Android ma lalo o ka 6.0, ke kau nei ka pahu a me ka hoʻonohonoho i ka manawa e komo ai i ka hoʻolālā noi.
  3. Ke waiho nei ia e hoʻihoʻi i ka Market Market i ka huahana mua. Ma lalo o kaʻili aiʻole ma ke kihi'ākau i luna (kahi o kēia kī e pili ana i kāu polokalamu) e kaomi "Menu" ae pani "Lawe i nā hōʻike".
  4. Ma hope aʻe, eʻikea ka puka e wehewehe i kāu mau hana - hōʻoia ma ke kohoʻana i ka koho kūpono.
  5. I ka hopena, e nīnauʻia kekahi mea e pili ana i ka hoʻokomoʻana i ka hua mua. E kaomi i ka pihi "OK", a laila e holoiʻia nā hōʻoia.
  6. E hana hou i kāu polokalamu a hele i ka Market Market. Hiki iāʻoeʻaʻole e hoʻokuʻu a hoʻolei paha i waho o ka noi. E hana ana kēia ma muli o ka hoʻokumu houʻana o ka mea hou ma ia mea a ma kēia manawa ua hoʻokomoʻia, kahi i emi iho i ka hoʻokahi minuke me kahi pūnaewele paʻa. Ma hope o kēlā, e nalowale ke kuhi.

No laila e pale aku "Hapa 905" ʻaʻole ka paʻakikī. No ka hōʻaloʻana i kēia i ka wā e hiki mai ana, e hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia manawa. Ma laila e emi ai nā hemahema a me ka hoʻomanaʻoʻole i ka pūnaewele.