Ke hoonoho nei i na hookele ma Sony Vaio

03/03/2013 laptops | ʻokoʻa | ke kikowaena

ʻO ka hoʻokomoʻana i nā mākaʻi a pau ma Sony Vaio laptops he meaʻoi loaʻole ia e hoʻohanaʻia e nā mea hoʻohana. Kōkua - nā'ōlelo nui e hōʻike ana e pili ana i ka hoʻonāʻana i nā mea hoʻokele no ka vio, akā,ʻaʻoleʻoe e hana mau.

Ma keʻano laulā, he mea pono e hoʻomaopopo i ka pilikia o nā mea hoʻohana maʻamau o ka poʻe Lūkini - ke kūʻaiʻana i kekahi pona holomua, e hoʻoholo mua nā mea a pau e holoi i nā mea a pau, e hoʻopiliʻia (me ka hoʻoponopono hou o ka pona) a hoʻokomo i ka Windows 7 Maximum instead of Home. ʻO nā mea maikaʻi o ka hopena likeʻole no ka mea hoʻohana maʻamau ka mea kānalua loa. ʻO kekahi koho hou aʻe, ua hana kahi kanaka i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o Windows 8 ma ke kamepiula o Sony Vaio, aʻaʻole hiki iā ia ke hoʻokuʻi i nā hoʻokele (aia kahi aʻo mahele e pili ana i kahi e hoʻouka ai i ka Windows 8 ma kahi pūnaewele luna o Sony aʻikeʻiaʻaʻole mālamaʻia kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe).

ʻO kekahi hihia maʻamau:ʻo ke "haku" e hana ana i ka pale kamepiula e hele mai ana a hana like me kāu Sony Vaio - hoʻopauʻia ka laeohana hanahana, hoʻonohonoho i ka hui a la Zver DVD. ʻO ka hopena maʻamau he hikiʻole ke hoʻokomo i nā mea hoʻokele pono a pau,ʻaʻole pono nā mea hoʻokele, aʻaʻole i hoʻokomoʻia kēlā mau hoʻokele i hiki ke laweʻia mai kahi pūnaewele official o Sony. I ka manawa like,ʻaʻole i hana nā kī o ke pona,ʻo ia ke kuleana e hoʻonui i ka'ōlohi a me ka leo, e hoʻopaʻa ana i ka touchpad a me nāʻoihana'ē aʻe'ē aʻe akāʻaʻole iʻoi aku kaʻike - akā, ka mana mana o Sony laptops.

Kahi e kiʻi ai i nā kaʻa kaʻa no Vaio

VAIO ke hoʻokele o ka pūnaewele official o Sony

Hiki i nā polokalamu kelepona o kāu kamepiula ke hana a he pono ma luna o ka pūnaewele official Sony ma ka "Support"ʻaoʻao aʻaʻole loa kahi'ē aʻe. Uaʻikeʻoe i ka loiloiʻole o nā kōnae ma kahi o Russian, ma kēiaʻano, hiki iāʻoe ke hele i kekahi o ka poʻe Europa -ʻo nā kōnae downloadʻaʻole lākou i likeʻole. I kēia manawa,ʻaʻole hanaʻo sony.ru, no laila, e hōʻike wau ma ka hōʻailona o kahi paena no UK. E hele i sony.com, koho i ka mea "Support", ma ka hāʻawiʻana o ke kohoʻana i kahi'āina, e koho i kahi makemake. Ma ka papa inoa o nā māhele, koho i ka Vaio a me kaʻikepili, a laila Vaio, a laila Notebook, a laila e huli i ka'ōnaehana'ōnaehana makemake. I koʻu hihia, eia ka VPCEH3J1R / B. E koho i kaʻanuʻu Paʻahi a ma luna o ia, ma ka māhele o nā mea kaʻawale a me nā ponohana, ponoʻoe e hōʻea i nā mea hoʻokele a me nā pono pūnaewele no kāu kamepiula. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole pono lākou a pau. E noho kāua ma luna o nā mea hoʻokele no koʻu hōʻailona:

ʻO VAIO Kelepona Pūnaewele LoaUa hoʻokumuʻia kekahiʻano pūnaehana'ōnaehana pūnaewele e hoʻokomoʻia ana e kahi polokalamu kelepona iāʻoe i kaomiʻana i ke pihi WEB i kahi pona holoʻokoʻa (ʻaʻole hoʻomakaʻo Windows ma ka manawa like). Ma hope o ka hōʻokumuʻana o ka diski māmā, hiki ke hoʻonuiʻia kēia hana, akā,ʻaʻole aʻu e hoʻopā i kēia hana ma kēiaʻatikala. ʻAʻole hiki iāʻoe ke hoʻouka ināʻaʻole pono.
LAN Driver (Intel)Mea hoʻokele kaʻa Wi-Fi. Eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻonāʻana, inā paha i hoʻoholo i ka Wi-Fi.
Atheros Bluetooth® AdapiliKe alakuhi Bluetooth. Hoʻoili
Hōʻike Papa Hōʻikeʻike IntelʻO ka mea hoʻokele no ka hoʻohuiʻana i ke kiʻikuʻu me nā pūkunia me ka hoʻohanaʻana i kaʻenehana Wi-Di. Makemake nā kānaka,ʻaʻole hiki iāʻoe ke kiʻi.
Mea Hoʻokele Pūnaewele (ALPS)Pākuʻi pahima. E hoʻonoho iāʻoe inā hoʻohanaʻoe a makemake i nā hiʻohiʻona hou ke hoʻohanaʻia.
Nā Mea hoʻohana pakuhi SonyʻO nā mea hana pono'ī no nā laptopsʻo Sony Vaio. Ka mana mana, nā kī kīleʻa. ʻO ka mea nui, pono e kiʻi.
Ka leka uilaʻO nā kaʻa kaʻa no ke kani. Lohi mākou, me kaʻike pono i ka hanaʻana o ke kani a pēlā.
ʻOihana Driver EthernetKāleka kāleka pūnaewele. Pono e pono.
Kālepa SATAMea hoʻokele kaʻa SATA. Pono
ME HoʻokeleIntel Management Engine Driver. Pono e pono.
Realtek PCIE CardReaderKa mea heluhelu kiʻi
Mālama mālama VaioʻO ka pono mai Sony, mālama i ka olakino o ka kamepiula, nā hōʻike e pili ana i ka hoʻomaikaʻi houʻana i nā mea hoʻokele. ʻAʻole pono.
Ka leka uila ChipsetHoʻoili
Intel Graphics DriverʻO Intel HD Hoʻokomo i nā kiʻi kiʻi hoʻokele
Nā Nūkini Kiʻekiʻe NvidiaKālepa kiʻi kākiō (ʻike)
Ka Waihona Puke o ShakeʻO kekahi puke e pono ai mai Sony
SFEPʻO ka mea hoʻokeleACPI SNY5001ʻO Sony Firmware Extension Parser Driver -ʻo ka mea hoʻokele pilikia loa. I kēlā manawa hoʻokahi, kekahi o nā mea nui loa - e hōʻoia ana i ka hana o nā lawelawe Sony Vaio.
Kuhi Smart NetworkʻO ka pono no ka mālamaʻana i ka pilina pūnaeweleʻaʻole pono.
Nā lawelawe o kahi noho ma VaioʻAʻole nō hoʻi ka pono pono loa.

No keʻano o kāu kamepiula pona, hiki keʻano likeʻole ka pūnaewele a me nā hoʻokele, akāʻo nā kī nui i hilinaʻiʻia ma bold will be the same, they are necessary for Sony Vaio PCG, PCV, VGN, VGC, VGX, VPC.

Pehea e hoʻouka ai i nā mea hoʻokele ma Vaio

ʻOiai wau i hoʻonāukiukiʻia me ka hoʻonohoʻana i nā mea hoʻokele no Windows 8 ma kaʻu kamepiula, ua heluhelu au i nā manaʻo he nui e pili ana i ka hoʻonohonoho kūpono o ke kauʻana o nā hoʻokele ma Sony Vaio. No kēlā me kēia hoʻohālike, he okoa kēiaʻoihana a hiki iāʻoe keʻimi i kaʻike likeʻole ma nā kūkākūkā me kahi kūkākūkā o kēia kumuhana. Mai iaʻu iho hiki iaʻu ke'ōlelo -ʻaʻole i hana. ʻAʻole ma Windows 8 wale nō, akā i ka wā e hoʻokomo ana i ka Windows 7 Home Basic, i hele mai me ka pona, akā,ʻaʻole mai ka pale hana hou. Eia naʻe, ua hōʻoia ka pilikia me kaʻole e koiʻia i kēlā me kēia kauoha.

ʻO ke kiʻiʻoniʻoni: hoʻonohonohoʻana i kahi polokalamu Hoʻokele Hoʻokaeʻole ACPI SNY5001

Hoʻohālikelike i kahi hoʻonohonohoʻia o nā installers o Sony, ma kaʻaoʻao aʻe, ma hope o ka wikiō - nā'ōlelo kiko'ī no nā mea hoʻokele a pau (akā, uaʻikeʻia keʻano i loko o ke wikiō).

Nā kuhikuhi no ka hoʻonohonohoʻana a me ka holomua o nā mea hoʻokele ma Vaio mai ka paʻi.pro

ʻAʻole hoʻokomo ka mea hoʻokele:

ʻAkahi i kekahi. Ma kēlā me kēia kauoha, e hoʻohui i nā hoʻokele a pau i hoʻouka muaʻia.

Ināʻo ka pona i ka kūʻaiʻanaʻo Windows 7 (no) a ma kēia manawaʻo Windows 7:

  • E holo i ka pūnaewele hoʻonohonoho, inā i hoʻonohonoho ponoʻia nā mea a pau, e hoʻi hou i ka computer inā pono, e hoʻopau i ka faile, i laʻana, i ka pūnaewele pūnaewele, e holo i kaʻaoʻao aʻe.
  • Ināʻo ka hoʻonohonohoʻana i kahi palapala e hōʻike anaʻaʻole i hoʻokumuʻia kēia polokalamu no kēia kamepiula a iʻole nā ​​pilikia'ē aʻe,ʻo ia hoʻi. ʻAʻole hoʻokomoʻia nā mea hoʻokele, hoʻopuka mākou i kahi faila i hoʻokomoʻoleʻia, e laʻa, i loko o ka waihona "ʻAʻole hoʻokomoʻia". E hele i kahi hoʻokomo o kahi faila e hiki mai ana.

Ināʻo ka kūʻai iā Windows 7, a ke hoʻoponopono nei mākou i ka Windows 8 - ua like nā mea a pau me ka wā o mua, akā holo mākou i nā faila a pau i ka papahana like me Windows 7.

ʻO ka papaʻelua. I kēia manawa,ʻo ka mea nui,ʻo ke kauʻana i ka mea hoʻokele SFEP, nā mea hoʻohana Sony Notebook a me nā mea'ē aʻe i hōʻole e hoʻokomo.

E hoʻomaka kākou me kahi mea paʻakikī: Sony Firmware Extension Parser (SFEP). Ma ka 'ōpili pūnaewele, e pili ana i ka "meaʻikeʻole ia" ACPI SNY5001 (ʻike nui no nā mea he nui o Vaio). Huliʻia no ka mea hoʻokele ma kāna'ōnaeke puka .inf, hikiʻole i ka hopena e hāʻawi. ʻAʻole hoʻohana ka mea hoʻolālā mai ka pūnaewele luna. Pehea e?

  1. E kiʻi i ka pono Wise Unpacker a iʻole Universal Extractor. Na ka polokalamu e hāʻawi iāʻoe e wehe i ka mea hoʻokele pūnaewele a wehe i nā waihona a pau e komo ana i loko, e hoʻolei i nā hōʻailona kūponoʻole mai o Sony, e'ōlelo anaʻaʻole i kākoʻoʻia kā mākou pona.
  2. E huli i ka faila pūnaewele no SFEP i loko o ka waihona me ke kikowaena pūnaewele hoʻonohonoho .inf, e hoʻolālā iā ia me ka hoʻohanaʻana i ka Mana Pūnaewele ma ka "Pūnaehana Unknown". E kū aʻe nā mea a pau e like me ke kūpono.

E kele uila SNY5001 i loko o ka waihona

E like me keʻano, hoʻopau i nā palapala'ē aʻe'ē aʻe i makemakeʻole e hoʻokomoʻia. Loaʻa iā mākou ma muli o ka hopena he "mea hoʻolālā maʻemaʻe" o ka mea i makemakeʻia (ʻo ia hoʻi, kahi'ē aʻe exe ma ka waihona i hoʻololiʻia) a hoʻokomo iā ia ma ka kamepiula. Ponoʻoe eʻike e pili ana i nā kikowaena pūnaeweleʻekolu o Sony Notebook e lawelawe ana no nāʻoihana likeʻole. ʻO nā meaʻekolu a pau i loko o ka waihona kōpaki, a pono lākou e hoʻokomoʻia i kahi kaʻawale. Inā pono, e hoʻohana i ka laʻana like me Windows 7.

ʻO kēlā mea. No laila, ua hoʻonohonoho au e hoʻokuʻu i nā mea hoʻokele KULA KULA i koʻu Sony VPCEHʻelua manawa - no Windows 8 Pro a no Windows 7. Nā kīlalohi a me nā kīʻaha,ʻo ka ISBMgr.exe pono, nona ke kuleana no ka mana a me ka hoʻomalu pūnaewele, a me nā mea'ē aʻe a pau. No laila, ua hoʻihoʻi maiʻo VAIO Quick Web Access (ma ka Windows 8), akā,ʻaʻole wau e hoʻomanaʻo i ka mea aʻu i hana ai no kēia mea, a'ānō hoʻi, ua hoʻolālā wau e hana hou.

ʻO kekahi kumu: Hiki iāʻoe ke ho'āʻo eʻimi i ke kiʻi o ka mahele hōʻailona no kāu'ōmaho Vaio i ka tracker rutracker.org kahawai. He nui lākou i laila, hiki iāʻoe keʻimi iāʻoe iho.

 

A e wikiwiki ana:

  • ʻO Matrix IPS a iʻole TN -ʻo ia kaʻoi aku? A no ka VA a me kekahi
  • ʻO keʻanoʻo C Type-C a me ka Thunderbolt 3 2019
  • He aha ka hiberfil.sys file ma Windows 10, 8 a me Windows 7 a pehea e wehe ai
  • MLC, TLC a iʻole CCLC - he mea maikaʻi ka SSD? (me V-NAND, 3D NAND a me SLC)
  • ʻO ka laptops maikaʻi loa 2019