Ua loaʻa nāʻikepili hōʻoiaʻiʻo o nā mea hoʻohana o Google Docs.

Ua hoʻomaka kaʻimi "Yandex" e kuhikuhi i nā mea i loaʻa ma Google Docs, no ka loaʻaʻana o nāʻumi o nā palapala i loaʻa nāʻikeʻikepili. Ua ho'ākāka nā luna o ka hulina o Rūkini i ke kūlana ma ka hikiʻole o ka pale o ka hua'ōlelo ma nā waihona i'ōleloʻia.

Uaʻikeʻia nā pepa Google Docs i ka hoʻopukaʻana o "Yandex" i ka ahiahi o Iulai 4, iʻikeʻia e nā luna hoʻomalu o nā laina Telegram. Ma kahi māhele o ka pāpaʻi, hoʻohana nā mea hoʻohana i nāʻike pilikino, e like me nā helu phone, nā leka uila, nā inoa, nā inoa a me nā inoa hua'ōlelo no nā lawelawe likeʻole. I ka manawa like, ua weheʻia nā papa inoa papa helu no ka hoʻoponoponoʻana, a he nui ka poʻe i hōʻoleʻole i ka manaʻo hoʻohihi.

I Yandex, hoʻopiʻiʻia nā mea hoʻohana no lākou no ka leka, i hiki ai i kā lākou mau kelepona i hiki keʻokoʻa aku me nā loulou me ka komoʻole i ke komo a me ka'ōlelo. Ua hōʻoia nā luna o kaʻimi kelepona i ka hāʻawiʻoleʻana o kā lākou lawelawe i nā papaʻaina, a ua'ōleloʻia e hāʻawi i kaʻike e pili ana i ka pilikia i nā poʻe lawelawe Google. I kēia manawa, ua kāohiʻo Yandex i ka hiki ke nānā i nāʻike pilikino ma nā Google Docs.