Loaʻa i kaʻike MBR ma kahi o Windows 10

Ma hope o ka weheʻana, hoʻonohonohoʻana, a lawelawe paha i ka polokalamu ma ka pūnaehana hana, hiki i nā kuhi hewa he nui. E huli a hoʻopaʻa iā lākou e hāʻawi i nā papahana kūikawā. Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i ka Error Repair,ʻo ia ka hana e kōkua ai i ka hoʻonui a me ka wikiwikiʻana i ka OS. E hoʻomaka kākou i ka loiloi.

Nānā leka

Haʻaʻia ka hana hoʻoponopono iāʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kāu kamepiula mai nā waihona kikowaena, nā papahana, nā palapala a me nā hapa i hoʻomanaʻo. Eia kekahi, he nui nā mea hana'ē aʻe i hiki ke hoʻololi a hoʻohanaʻia paha e ka mea hoʻohana ma mua o ka hoʻomakaʻana i ke kaʻina. Ma hope, ua hōʻikeʻia kahi papa inoa o nā waihona a me nā ponohana. Ho'holoʻoe i ka mea e wehe ai iā lākou aiʻole e haʻalele i kāu kamepiula.

ʻO nā hopohopo pale

Ma waho aʻe o nā hemahema maʻamau a me nāʻike i kūʻoleʻia, hiki ke mālamaʻia nā pūnaeweleʻino ma ka kamepiula a iʻole nā ​​hanaʻino e waiho ana i kahi pilikino palekana i ka pūnaewele holoʻokoʻa. Haʻaʻia ka hana hoʻoponopono iāʻoe e nānā, e huli a hoʻopaʻa i nā pilikia pilikia. E like me ka hōʻuluʻuluʻana o ke kiko inoa, e hōʻikeʻia nā hualoaʻa ma ka papa inoa a hāʻawiʻia i kahi koho o nā koho no nā waihona i loaʻa.

Ke hōʻoia hōʻoia

Inā ponoʻoe e nānā i nā polokalamu kele pūnaewele a me kekahi mau polokalamu hoʻoluʻu i hoʻokomoʻia, e aho e hele i kaʻaoʻao "Nā noi"a hoʻomaka i ka paleʻana. I ka pauʻana, e hōʻikeʻia ka helu o nā hewa i loko o kēlā me kēia noi, a no kaʻikeʻana a holoiʻana iā lākou, ponoʻoe e koho i kekahi o nā noi a hana i ka hoʻomaʻemaʻeʻana o nā kōnae a pau i ka manawa hoʻokahi.

Nā Pūnaewele

Ma hope o ka hoʻoukaʻana i nā leka, hoʻonohonohoʻana i nā polokalamu lawelawe i loko o ka pūnaewele, hiki i nā pilikia e pilikia i ka hana pololei. Ināʻaʻoleʻoe e hoʻoponopono iā lākou,ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻihoʻi i kahi noho mua o ka OS. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hana i kahi kope. Haʻaʻiaʻoe e hana i kēia hana hewa. Hoʻopiliʻia nā mea i kūkuluʻia i nā helu i ka puka hoʻokahi a hōʻikeʻia e like me ka papa inoa. Inā pono, e koho wale i ka kope i makemakeʻia a hoʻihoʻi i ka moku'āina o ka pūnaewele hana.

Nā hoʻonohonoho kūlana

Kuhikuhi nāʻAkau hewa i nā mea hoʻohana me nā'āpana koho nui no ka hoʻoponoponoʻana. Ma ka puka pūnaewele, hiki iāʻoe ke hoʻoikaika i ka hoʻokumu ponoʻana o kahi helu hoihoi, hoʻokuʻu me ka pūnaehana hana, mālama pono i nā hemahema a me ka pukaʻana mai ka papahana ma hope o ka paʻi.

Nā Virus

  • Holo wikiwiki;
  • Ke hoʻololi houʻia e nānā i nā palena'āina;
  • Ke kālua kumuhana o nā mea ho'āla;
  • Hoʻokaʻawaleʻia ka papahana me ka ukuʻole.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻole kākoʻoʻia e ka mea nāna e hoʻolālā;
  • ʻAʻohe'ōlelo Lūkini.

Ma kēia kūkākūkāʻana, ua hōʻoiaʻo Error Repair. Ma kēiaʻatikala, ua nānā mākou i nā pono o kēia pūnaewele,ʻike mākou i nā mea hana a pau a me nā mea nānā. I ka hōʻuluʻuluʻana, makemake wau e hoʻomaopopo i ka hoʻohanaʻana o ia mau papahana e kōkua i ka hoʻonui a me ka wikiwiki i ka computer, e mālama ai mai nā faila kūponoʻole a me nā hewa.

ʻO ka hoʻoponopono Windows Helu RS Repair Repair Hoʻoponopono i ka hewa holomua i RaidCall ʻO GRUB bootloader hou ma o Boot-Repair ma Ubuntu

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Haʻawina hana hewa nā papa hana a me nā hana maʻamau no ka hōʻano a hoʻomaʻemaʻeʻana i kāu kamepiula o nā kōnaeʻeleʻele, pōʻino a hewa. Eia hou, ke kuhi nei ia i nā hewa hana a me nā huli no nā mea hoʻoweliweli.
Pūnaewele: Windows 7, Vista, XP
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Hapa hana hoʻoponopono
Kuhi: Free
Nui: 5 MB
'Ōlelo: English
Penei: 4.3.2