Pehea e hoʻouka ai i d3dx11_43.dll mai ka pūnaewele Microsoft

Ināʻaʻoleʻoe e hoʻomaka i ka pāʻani a loaʻa iāʻoe ka hewa d3dx11_43.dll (ke manaʻo nei wau,ʻoiaiʻoʻoe maʻaneʻi), a laila ma nā noi e like me "download d3dx11_43.dll no ka mea noa" hiki loaʻoe i nā pūnaewele e like me dll-nā pūnaewele, hoʻouka i ka faila, e hoʻokomo i loko o ka waihona C: System32 a ...ʻaʻole e hoʻohana ia no kāu.

Loaʻa kēia a pau no ka hoʻoukaʻana i nā DLL i nalo mai kēia mau pūnaewele he ala kūponoʻole a maikaʻi loa paha e hoʻoponopono ai i ka hewa. E heleʻoe i ka'ākau. (ma ka hopena o kēlā me kēia mea e manaʻoʻia heʻano e loaʻa ai ka palapala d3dx11_43.dll dame)

ʻEkolu mau ala e hoʻokuʻu ai iā d3dx11_43.dll

ʻO ka file d3dx11_43.dll kahi mea o Microsoft DirectX 11.ʻO kaʻoiaʻiʻo ma hope koke o ka hoʻoukaʻana i ka Windows 7 aiʻole Windows 8 (a me 8.1) i kēia manawa iā DirectXʻaʻole ia i ka manaʻo o kēia kamepiula kēia kōnae:ʻo DirectX, kūkuluʻia i loko "ʻAʻoleʻo Windows i hoʻokomo i nā pūnaewele piha piha e pono aiʻoe e holo i nā pāʻani a me nā polokalamu.

No laila, no ka hoʻoponoponoʻana i ka hewa d3dx11_43.dll, ponoʻoe e kiʻi a hoʻokomo i DirectX ma kāu kamepiula a maikaʻi loa, ke hanaʻoe i kēia mai ka pūnaewele pūnaewele o Microsoft, aʻaʻole, no ka laʻana, mai ke kahawai.

ʻO ke ala pololei e kiʻi ai i d3dx11_43.dll no ka mea noa

ʻO nā kumu nuiʻelua e hana i kēia (ʻo ke kolu, he haʻahaʻa, i lalo):

  1. E kiʻi i ke kikowaena pūnaewele DirectX mai kēiaʻaoʻao: //www.microsoft.com/en-ru/download/details.aspx?id=35 - ma hope o ka hoʻolālāʻana, e hoʻolālā ka papahana hoʻonohonoho i kāu pūnaewele pūnaewele, e hoʻoiho mai ka Pūnaewele a e hoʻokomo i nā pūnaewele kūpono a pau. kou kamepiula.
  2. E hoʻolele DirectX pono'ī, ma keʻano he mea hoʻokaʻawale kaʻawaleʻole i koi i kaʻike i ka pūnaewele no ka hoʻoukaʻana i nā mea'ē aʻe. Hiki iāʻoe ke hana i kēia maʻaneʻi: //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109. Hoʻokomo pūʻia nā waihona no nā hua'ōlelo x86 a me nā hua'ōlelo x64 no ka Windows.

Ma hope o ka hoʻokomo 'ana i DirectX mai kahi' oihana official, e hala loa ana ka hewa d3dx11_43.dll.

Inā makemakeʻoe i kahi file'ē aʻe d3dx11_43.dll

Hiki paha iāʻoe keʻona i ka file d3dx11_43.dll pono'ī,ʻaʻole DirectX. I kēia hihia,ʻo ka hoʻohanaʻana i nā pūnaewele i hoʻonohonohoʻia ai kēlā mau kikowaena he mea hewa wale nō - ma ka waihona e lawe aiʻoe i kekahi code programʻaʻole pono ia no kāu kamepiula.

No laila, inā makemakeʻoe e hoʻouka i d3dx11_43.dll, e hana i kēia mau mea nei:

  1. E kiʻi i nā faila DirectX mai ka loulouʻelua i kēiaʻatikala (ʻo ia ka mea hoʻonohonoho kaʻawale).
  2. Hōʻike hou iā ia i ka zip a iʻole ka rar a weheʻia me ke kōkua o ka waihona waihona (loaʻa pololeiʻo WinRAR).
  3. Ma loko eʻikeʻoe i kahi hōkeo kāpili kāpili, ponoʻoe iā Jun2010_d3dx11_43_x64.cab a iʻole Jun2010_d3dx11_43_x64.cab, e pili ana i ka hiki o ka polokalamu.
  4. He waihona pūnaewele kēia o kēia pūnaewele a aia i loko o ka d3dx11_43.dll āu e pono ai a eia hou,ʻo ia ka mea i kū like me ke kūlana.

E like me kāu eʻike ai,ʻaʻohe mea paʻakikī. Ma ke ala, nā mea a pau i weheweheʻia maʻaneʻi e pili ana i nā mea me nā inoa e hoʻomaka ana me d3d.