Ka Manaʻo Manaʻo i lalo 3.5.7

ʻO nā kumu he nui no ka hoʻonaniʻana o kēia kikokikona nā papahana no ka hanaʻana i nā momona. Ma waena o nā hōʻailona pūnaewele, mahalo i kahi ala kūponoʻole, hiki iā mākou ke hoʻokaʻawale i Scanahand, nā mea hiki ke nānā i lalo.

Ke hoʻokuʻuʻana i nā mīkini me kahi scanner

Ke hoʻohana nei ka polokalamu Scanahand i ka algorithm e huli i nā leka ma ka mākaukau hoʻomākaukau o ka papa. No ka hoʻohanaʻana i kēia mea hana, ponoʻoe e kaha i kekahi o nā papa i hōʻuluʻuluʻia e nā mea hoʻomohala.

Ināʻaeʻole kekahi o nā hoʻopili iāʻoe, hiki iāʻoe ke hana i kāu iho.

Ma hope o ka paʻiʻana i ka papa, ponoʻoe i kahi peni kaha aiʻole peni e kahakii i nā hōʻailona i loko o nā pūnaewele e lilo i kumu no kāu mīkini. Pono eʻikeʻia e pono e hukiʻia nā hua'ōlelo i ka pae like ma nā pūnaewele o ka papa, keʻole, e hoʻokomoʻia ka hoʻonohonohoʻana i nā laina i "lele".

Ma ka hōʻaʻuʻana i nā hua'ōlelo a pau, ponoʻoe e nānā i ka pahu huahua a hoʻoili i Scanahand.

A laila, ma hope o ke kaomiʻana i ke pihi "Hoʻoulu", e wehe kahi puka liʻiliʻi liʻiliʻi i kahi e hiki ai iāʻoe ke kākau i ka inoa o ka poli, koho i konaʻano a me kāna hana hanaʻana.

E nānā i ka hopena hopena

Ma hope koke iho o ka hoʻolālāʻana o ka papahana i nā pūʻali i hilinaʻiʻia ma ka papa kuhiʻia āu i hoʻopiha ai, eʻike lākou i ka pukaʻike mua.

No ka hōʻikeʻana i nā mīkini, Scanahand e hoʻohana ana i nā kulekele likeʻole eʻae ai iāʻoe e hōʻike pono i nā inoa o nā hua'ōlelo āu e huki.

Hoʻopili a hoʻonohonohoʻana i nā kikokikona i hanaʻia

I ka wā āu i haku ai i kahi lawaiʻa a hoʻoponoponoʻia i mea e kūpono ai kāu mau pono, hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu aku iā ia i kahi faila i kekahi o nā papahana maʻamau no ka mālamaʻana i nā mamona.

Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻohui mau i kāu polokalamu a hoʻomaka koke e hoʻohana.

Nā Virus

  • E maʻalahi ka hoʻohana.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻO ke kumu kūʻai hoʻokaʻawaleʻana;
  • Loaʻaʻole ka kākoʻo no ka'ōlelo Lūkini.

ʻO Scanahand he polokalamu hana hana papa hana e hoʻohana ana i nā ike scanner. E lilo ia i mea hana nani ma nā lima o kekahi kanaka me nā manaʻo kākau kākau calligraphic.

Hoʻoili i ka ho'āʻoʻana i Scanahand

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Polokalamu hoʻonohonoho paʻa Kūnaewele X-fonter Kuʻikena

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
He polokalamuʻo Scanahand no ka hanaʻana i kaʻikepili pilikino. ʻO ka māhele o ka hanaʻana,ʻo ia ka nānāʻana i ka papaʻaina i piha i ka lima.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Huakaʻi nui
Kuhi: $ 59
Nui: 12 MB
'Ōlelo: English
Hōʻoia: 6.0