Pūnaehana Hoʻolimalima


He polokalamuʻo PhysX FluidMark mai nā mea hoʻolālā Geeks3D, i hoʻolālāʻia e ana i ka hanaʻana o nā'ōnaeho kiʻi a me ke kamepiula i ka hoʻopukaʻana i ka animation a me ka heluʻana i ka physics o nā mea.

Hōʻoia Cyclical

I loko o kēia hoʻokolohua, hana ana i ka hana a me ka hoʻomau o ka'ōnaehana ma lalo o ka kaumaha kaumaha.

Hōʻike ka hōʻike hōʻike i kaʻikepili i ka helu o nā māhele a me nā papaʻana i hoʻoponoponoʻia, ka wikiwiki o kaʻikepili pūnaewele (FPS a SPS), a me ka loiloi a me ka pinepine o ka palapala video. Ma lalo nei kaʻikepili ma luna o ka mahana i kēia manawa ma keʻano o ka pakuhi.

ʻO nā ana hana

ʻO kēia mau ana (ke kohoʻia) eʻae iāʻoe e hoʻoholo i ka mana o ka computer i ka manawa o ka heluʻana i ke kino. Aia i ka papahana he mau hoʻonohonoho maʻamau, a hiki i ke alakaʻiʻana i nā hoʻokolohua ma nāʻano hoʻoponoponoʻokoʻa.

Uaʻokoʻa kēiaʻano i ka pilikia ma muli o ka hopena no kahi manawa i'ōleloʻia.

Ma hope o ka pauʻana o ka helu, e hōʻikeʻo PhysX FluidMark i nāʻike e pili ana i ka helu o nā helu i loaʻa a me nāʻike e pili ana i ka lako i loko o ka ho'āʻo.

Hiki ke hoʻokaʻawaleʻia nā hualoaʻa o ka ho'āʻoʻana me nā poʻe o ke kaiāulu ma o ka hanaʻana i pūnaewele ma ozone3d.net, a me ka nānāʻana i nā hopena o nā mea hōʻike mua.

Ka moolelo o nā ana

Ua mālamaʻia ka'ōnaehana hoʻokolohua a pau, a me nā kumu i mālamaʻia ai i nā kikokikona a me nā pūnaewele, i kālaiʻia i ka waihona me ka polokalamu i hoʻonohonohoʻia.

Nā Virus

  • Ka mana e alakaʻi i nā hoʻokolohua me nāʻano likeʻole a me nā hoʻoponopono pale;
  • Ke hoʻonuiʻana i ka hana o ka'ōleʻa wikiō a me ka polokalamu ma ka manawa like, e hāʻawi ana i ke kiʻi piha loa o ka hana;
  • Kākoʻo nui kaiaulu;
  • ʻAʻole noa ka polokalamu.

Nā mea kūponoʻole

  • Hōʻikeʻia nā mea liʻiliʻi e pili ana i ke kikowaena;
  • ʻAʻohe kūleʻaʻo Rusia;

He polokalamuʻo PhysX FluidMark ka mea eʻae ai iāʻoe e ho'āʻo i nā kiʻikuhi a me nā mea hana pūnaewele ma nā kūlana kokoke i kaʻoiaʻiʻo, no ka mea e hana nei kēia mau meaʻelua i nā pāʻani,ʻaʻole wale wale ke kiʻi video. Pono ka pūnaewele no nā luna loiloi, a me nā poʻe hoʻohana e ho'āʻo ana e pākuʻi i ka hanaʻoi loa mai loko mai o kahi mea ponoʻole.

Hoʻoiho i ka PhysX FluidMark no ke kaʻawale

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

NVIDIA PhysX Nā polokalamu no ka ho'āʻoʻana i nā kāleka wikiō PC Wizard Unigine lani

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO PhysX FluidMark - he polokalamu e ho'āʻo ana i ka wikiwiki o nā pūnaewele kiʻi a me ka papahana pūnaewele o kahi kamepiula pilikino i ka heluʻana i ka physics o nā mea.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Geeks3D
Kuhi: Free
Nui: 4 MB
'Ōlelo: English
Penei: 1.5.2