ʻO nā kumu iʻikeʻole ai ka kamepiula i ke kamera ma o USB

I ka manawa pinepine, hoʻohanaʻia ke kelepona USB e hoʻohui i ke kamera i kahi PC, kahi e hoʻopau loa ai i ka pono e wehe i ka leka uila a kūʻai i ka mea heluhelu kiʻi. Eia naʻe, i kekahi manawa eʻike pono ke kamepiula i ke kamepiula iʻole iʻoleʻo ia iʻike. No ka hoʻoholoʻana i kēia pilikia, ua hoʻomākaukau mākou i kēiaʻatikala.

ʻAʻoleʻike ka computer i ke kamera ma o USB

Nui nā kumu no kēia pilikia, aʻo ka hapa nui o mākou e ho'āʻo ai e haʻi. I kēia hihia,ʻaʻole hiki ke hoʻopauʻia nā hewa a pau, no ka mea hiki ke hiki i ka kamepiula a iʻole ke kaha o ka USB ma luna o ia mea.

Nń Pahu 1: Kelepona kelepona hoʻohanaʻole

ʻO ka pilikia nui loa o ka pilikia, he pilikiaʻole o ka port USB i ka kamepiula. Pono e hoʻohuiʻia nā kāmela hou i kēia manawa ma o ke kāpili USB 3.0,ʻaʻole i hoʻolakoʻia nā PC a pau.

I mea eʻike ai ka kamepiula i ka kamera, ponoʻoe e hoʻohana i kekahi mea'ē aʻe o ke USB. Eia naʻe, pono e hoʻohui pili pono i ka mea i ka motherboard, me ka nānāʻole i nā mea hoʻohui i kaʻaoʻao mua o ka pūnaewele pūnaewele a iʻole nā ​​kāpena USB.

I kekahi mau kūlana, hiki i nā ports o USB ke hewa a nele paha. No ka hoʻoholoʻana i nā pilikia, hiki iāʻoe ke heluhelu i nā mea kūpono e pili ana i kā mākou pūnaewele.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hiki ai i nā kipa USB i BIOS
ʻAʻole paʻa ke kīpona USB ma ke pona

I kekahi manawa, loaʻa nā pilikia ma hope o ka hoʻouka houʻana a iʻole ka hoʻomaikaʻi houʻana i ka pūnaehana hana. No kēia hihia, ua hoʻomākaukau mākou i nā hanana kūpono i nā mea likeʻole.

Nāʻike hou aku:
ʻAʻole e hanaʻo USB ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka Windows
ʻAʻoleʻikeʻo Windows i nā polokalamu kelepona

Caawina 2: Paupili kelepona USB

ʻO ke kumuʻelua, akā hoʻokahi wale nō ke kumu o ka hoʻohanaʻana i ke kahe USBʻoiʻole. Ma muli o ia mau hewa, hiki keʻikeʻia ke kamepiula e kekahi kamepiula, akā pinepineʻole hikiʻole ke hoʻololi i nāʻikepili mai ia mea.

Inā manaʻoʻoe i kēia pilikia, ponoʻoe e nānā i ke kaula i hoʻohanaʻia, no ka laʻanaʻana, me ka hoʻohanaʻana i kekahi mea pono'ē aʻe a kamepiula paha. Inā mau ka pilikia, e ho'āʻo e hoʻololi i ke kelepona iʻole e hoʻohui pono i ka palapala memo mai ka kamepiula i ka PC me kahi mea heluhelu kiʻi kiʻi.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohui ai i kahi memory card i kahi PC a iʻole pona

Ke kumu 3: Kekahi haʻahaʻa

ʻAʻole hiki ke hoʻohuiʻia i kekahi kamepiula hou i kahi kamepiula ināʻaʻole lawa ka lawaʻana o ka pūnaewele kūlana. No laila, ponoʻoe e kau i ka hoʻouluʻana a ma hope o kekahi manawa e ho'āʻo e pili i ka PC.

Nānā:ʻO kekahi, akā,ʻaʻole hiki ke ukuʻia nā mea hana a pau mai ka kamepiula ma hope o ka pilina.

Ma waena o nā mea'ē aʻe, mai hoʻopoina e pili ana i ka pono e hoʻohuli i ka kamera ma hope o ka hoʻohuiʻana i kekahi kamepiula ma o ke kelepona. I ka hapanui o nā hihia, e paniʻia kāna mauʻoihana maʻamau, akā i ka manawa like e loaʻa ai kaʻikepili i ka PC.

Ka Noʻonoʻo 4: Nānā Mau Mau

ʻO nā mea hana i nā kāmela he nui a me ka pūnaewele pono'ī pūʻia e hoʻolako pū i nā pūnaewele kūikawā, i komo pū kekahi pono no ka hana kūpono me nā faila a me nā mea hoʻokele. Ināʻaʻoleʻikeʻia kāu polokalamu ma kāu kamepiula pono, ponoʻoe e hoʻokohu i ka pūnaewele mai ka pūnaewele i hoʻolakoʻia.

Ma waho o ka hoʻokele a me nā polokalamu pūnaewele i hoʻokomoʻia, hiki i nā mea hoʻolālā ke hoʻopuka i nā pūnaewele pono a pau ma kahi pūnaewele official. No ka hoʻouka a hoʻokomo iā ia, e kipa i kaʻaoʻao o nā mea hoʻokele i ka punawai o kāu mea hana polokalamu.

Canon
Nikon
Fujifiml
ʻO Olympus
ʻO Sony

Noʻonoʻo 5: Pūnaewele Pūnaewele

ʻO kēia pilikia wale nō i pili i kā mākou kumuhana, no ka mea, aia kekahi mau huakō liʻiliʻi a hiki i kekahi o lākou e ālai i nā kōnae i kahi pūnaewele hiki ke lawe. A no ka mea e hoʻomau mauʻia kaʻikepili,ʻaʻole hiki iāʻoe ke nānā a hiki i ka weheʻana o nā polokalamu.

No ka hoʻohemoʻana i nā meaʻino, hiki iāʻoe ke hele i nā kuhikuhi kūpono i ko mākou pūnaewele, e hoʻohana i nā lawelawe pūnaewele a i nā papahana kūikawā paha. Me ka manaʻo kūpono i ka hana, hiki iāʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i ka'ōnaehana pūnaewele mai nā polokalamu i makemakeʻoleʻia a hiki iāʻoe ke hoʻohui i ke kamera e nānā i nāʻikepili.

Nāʻike hou aku:
Nā lawelawe lawelawe e nānā i kāu kamepiula no nā'ōpilikia
E hoʻopaʻa i kāu kamepiula no nā'ōpiopio me ka hoʻohanaʻole i ka antivirus
Nā polokalamu e wehe i nā meaʻino mai kāu kamepiula

Ka Hopena

Ma hope o ka heluheluʻana i kēia puke, hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i ka pilikia a hoʻohui pono i ke kamera i ka kamepiula. Hiki iāʻoe ke hoʻokaʻaʻike pinepine mai iā mākou me kāu mau nīnau i nā manaʻo ma lalo o ka puke.