Ka hoʻomanaʻoʻana o ka'ōkuhi o Android i nā Kōnae Mai i Google

Ua hoʻouna akuʻo Google i kāna noi pono'ī ma ka Play Store no ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka hoʻomanaʻo i loko o ka Android - Kōnae Go (aia i kēia manawa ma ka beta, akā ke hana nei a ke hele nei no ke kiʻiʻana). ʻO kekahi o nā loiloi nānā i ka hoʻolālā i mea hoʻolimalima pūnaewele, akā i koʻu manaʻo, uaʻoi aku ka pono o ka pono no ka hoʻomaʻemaʻeʻana, aʻaʻole i nui ka waiwai o nāʻoihana no ka mālamaʻana i nā faila.

Ma kēia māhele pōkole, e pili ana i nā kiʻi Kōnae Go o ke kikowaena a me pehea e kōkua ai ka polokalamu ke loaʻaʻoe i nā memo e lawaʻole ka hoʻomanaʻo i ka Android aʻole makemake wale e hoʻomaʻemaʻe i kāu kelepona aiʻole ka papa lepo. E nānā pū hoʻi: Pehea e hoʻohana ai i kahi kāʻei memo SD e like me kahi hoʻomanaʻo pūnaewele o loko, nā manaʻoi aku o Best no Android.

Nā Pūnaewele Pūnaewele Hele

Hiki iāʻoe keʻimi a kiʻi i ka polokalamu waihona Memory Go Pūnaewele mai Google mai i ka Play Store. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka noi, hoʻokuʻu a me kaʻaeʻana i kaʻaelike, eʻikeʻoe i kahiʻokoʻa maʻalahi, i ka hapanui ma Rūkī (akāʻaʻole pololei,ʻaʻole i unuhiʻia kekahi mau mea).Hōʻike 2018: I kēia manawa, kapaʻia ka palapala noi e Google, ma Russian, a he mau hiʻohiʻona hou, kahi hiʻohiʻona: Pūnaewele hoʻomaʻemaʻe o nā polokalamu a me nā pūnaewele ma ka pūnaewele o Google.

Ke hoʻomaʻemaʻe i ka hoʻomanaʻo pūnaewele

Ma ka pae nui, "Storage", eʻikeʻoe i kaʻikepili i kahi i nohoʻia ma ka waihona ma loko a ma ka memory card SD, a me lalo - nā kāleka me kahi noi e hoʻopau i nāʻanoʻano likeʻole, kahi paha (ināʻaʻole kekahiʻano o nāʻike no ka hoʻomaʻemaʻeʻana,ʻaʻole hōʻikeʻia ke kāleka) .

  1. Ka pae hoʻolālā
  2. ʻAʻole hoʻohanaʻia nā noi no kahi lōʻihi.
  3. Nā kiʻi, nā wikiō a me nā kiʻi'ē aʻe mai nā leka WhatsApp (hiki i kekahi manawa ke hoʻolāʻihi i kahi he nui).
  4. Nā kiʻi i kiʻiʻia ma loko o ka waihona "Downloads" (kahiʻole i makemakeʻia ma hope o ka hoʻohanaʻana iā lākou).
  5. Nā failiʻelua ("Kekahi mau kōnae").

No kēlā me kēia mehana he hiki ke hoʻomaʻemaʻe, akā, no ka laʻana, ma ke kohoʻana i kahi mea a me kaomiʻana i ke pihi e hoʻomaʻemaʻe i ka hoʻomanaʻo, hiki iāʻoe ke koho i nā mea e wehe ai a no ka haʻaleleʻana (a holoi i nā mea a pau).

Hoʻoponopono i nā pūnaewele ma ka Android

Aia kaʻaoʻao "Kōnae" i nā hiʻohiʻona hou:

  • Ka hiki i nāʻano o nā faila ma ka pūnaewele (no ka laʻana, hiki iāʻoe ke nānā i nā palapala a pau, ka leo, ke wikiō ma kaʻili) me ka hiki iāʻoe ke holoi i kēiaʻikepili, a inā he pono, e hoʻololi i ka kāpena SD.
  • Ka hiki i ka hoʻounaʻana i nā leka i nā polokalamu kokoke e pili ana i ka polokalamu Kōnae Gonae (hoʻohanaʻia me ke Bluetooth).

Nā Kōnae Kōnae E Hele

Hiki paha keʻoluʻolu ke nānā i nā kikowaena o ka polokalamu Kōnae Go, kahi eʻae ai iāʻoe e hoʻoikaika i nāʻike, aʻo ia hoʻi kekahi mau mea e pono ai ka hoʻopiliʻana i ka'atipili ma luna o ka meahana:

  • No ka loiloiʻana o kaʻike.
  • No ka hiki mai o nā noiʻole i hoʻohanaʻia (ʻoi aku ma mua o 30 mau lā).
  • Ma nā pūnaewele nui me nā pūnaewele o ke kani, ke wikiō, nā kiʻi.

I ka hopena

I koʻu manaʻo,ʻo ka hoʻokuʻuʻiaʻana o kēlā noi mai Google mai ka nui,ʻoi aku ka maikaʻi inā, ma ka manawa, hoʻohanaʻia nā mea hoʻohana (ka poʻe mua paha) mai ka hoʻohanaʻana i nā ponohana mea'ē aʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka hoʻomanaʻoʻana i nā Kōnae Go (aiʻole e hoʻokomoʻia ka palapala i ka Android). ʻO ke kumu e manaʻo nei wau pēlāʻo ia:

  • ʻAʻole makemake nā polokalamu Google i kaʻaeʻana i ka hana, hiki ke pilikia, hikiʻole lākou mai ka hoʻolahaʻana a hikiʻole i ka manawa ke lilo iʻoi aku kaʻino aʻoi aku ka pihoihoi me nā mea ponoʻole. Akā,ʻaʻole i loaʻa ka loaʻaʻana o nā hana kūpono.
  • ʻO kekahi o nāʻenehana hoʻomaʻemaʻeʻekolu,ʻo kēlā me kēiaʻano o "panicles" kekahi o nā kumu maʻamau no ka hana'ē o kahi kelepona a iʻole papa pōhaku a me kaʻoiaʻiʻo ua wikiwiki kokeʻia kāu Android. ʻO ka manawa pinepine, e like me ia mau noi eʻae i nāʻae'alahi hiki ke ho'ākāka, ma nā hihia, no ka weheʻana i kahi cache, hoʻomanaʻo pūnaewele, a iʻole nā ​​memo ma ka Android.

Hōʻike 'ia nā waihona punaewele Go ma kēiaʻaoʻao. play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files.