Wehe i ka pūnaewele WebMoney a mau loa

I kekahi mau mea, hoʻohana nā mea hoʻohana WebMoney e kāpae i kā lākou pūnaewele. Pono paha iaʻano hemahema, no ka mea, inā hele kekahi i kahi'āina'ē kahi i hoʻohanaʻoleʻia ai WebMoney. I kēlā me kēia hihia, hiki iāʻoe ke holoi i kāu WMID ma nā alaʻelua: ma ke kākoʻoʻana i ka lawelawe palekana o ka pūnaewele a ke kipaʻana i ka Pūnaewele Hoʻonāhua. E noʻonoʻo i kēlā me kēiaʻano i nā kiko kiko'ī.

Pehea e holoi ai i kākeke WebMoney

Ma mua o ka pauʻana, pono e mālamaʻia kekahi mauʻano:

  1. ʻAʻole he kālā ma nā walleke. Akā inā hoʻoholoʻoe e hoʻohana i ke ala mua,ʻo ia hoʻi, e kelepona i ka lawelawe palekana,ʻo ka pūnaewele pono'ī e hāʻawi aku e hōʻoki i nā kālā a pau. A inā hoʻoholoʻoe e kipa aku i ka Hale Hōʻikeʻike, e hōʻoiaʻiʻo e hoʻokuʻu i ke kālā a pau i kāu mea mālama.
  2. Leʻaleʻa: Pehea e hoʻokuʻu ai i nā kālā mai WebMoney

  3. ʻAʻole pono e hoʻopukaʻia kahi hōʻai'ē i kāu WMID. Inā ua hāʻawiʻoe i ka loina aʻaʻole i uku,ʻaʻole e hiki ke kāpae i kāu moʻokāki. Hiki iāʻoe ke nānā i kēia ma ka Polokalamu WebMoney Keeper Standard ma ka "ʻEke kālā".
  4. ʻAʻole pono e hāʻawiʻia nā pānaʻi e kāu. Inā loaʻa kekahi, ponoʻoe e loaʻa nā kuleana no lākou. No kēia, hoʻohanaʻia ka waihona Paymer. E heluhelu hou e pili ana i ka hoʻohanaʻana ma kaʻaoʻao Wiki WebMoney.
  5. ʻAʻole e hoʻounaʻia nā koi a iʻole nā ​​kuleana i kāu WMID. Inā kekahi, pono iā lākou e pani. Pehea e hiki ai ke hana pēlā ma muli o ka kuleana a kuleana paha. Eia kekahi laʻana, inā noi kahi mea'ē aʻe i ka hoʻopiʻi kū'ē iāʻoe no ka hoʻokōʻole i nā kuleana, pono e hoʻokōʻia lākou i mea e hoʻopau ai kēlā mea noi i kāna hoʻopiʻi. Hiki iāʻoe ke nānā inā loaʻa nā kuleana no kāu WMID ma kaʻaoʻao hoʻokolokolo. Ma lailaʻoe e hoʻokomo i ka WMID 12-helu ma ka kahua kūpono a laila e kaomi i ka "Nānā i nā koi"E hōʻikeʻia kekahiʻaoʻao i kaʻaoʻao me ka helu o nā noi a me nā hoʻopiʻi i hoʻounaʻia, a me nāʻike'ē aʻe e pili ana i ka WMID i komoʻia.
  6. Ponoʻoe e loaʻa i ka pūnaewele WebMoney Keeper Pro. Ua hoʻokomoʻia kēiaʻano ma ka kamepiula. Hoʻolālāʻia ma ia mea e hoʻohana nei i kahi failaʻoi aku. Ināʻaʻoheʻoe e komo i laila, e hahai i nā kuhikuhi no ka hoʻihoʻiʻana i kaʻike i WebMoney Keeper WinPro. Ma kēiaʻaoʻao e makemakeʻoe e hoʻouna i kahi noi i hoʻounaʻia no kahi faila hou me nā kī.

Inā hiki i kēia mau mea a pau, hiki iāʻoe ke hūnā i kahi peʻaleʻa WebMoney.

Ke Kumu Hana 1: Hoʻokuʻu i ke Kuhi o ke Kele Hana

Hōʻike kēia i ka pono e hoʻokaʻaʻike aku i ka lawelawe palekana o ka pūnaewele a hoʻohana e hoʻopau mau i kāu moʻokāki. Hanaʻia kēia ma kaʻaoʻao hōʻole o kaʻaoʻao lawelawe. Ma mua o kou hoʻololiʻana i ia mea, e hōʻoia e komo i ka pūnaewele.

Leʻaleʻa: Pehea e komo ai i ka peke pūnaewele WebMoney

E like me ka mea i'ōleloʻia ma luna, inā i loaʻa i kekahi o nā walleke he wahi liʻiliʻiʻuʻuku, pono e hoʻihoʻiʻia akuʻo ia. No laila, i ka wā e hele ai i kaʻaoʻao hōʻole o kaʻaoʻao lawelawe, e loaʻa kahi pāʻani hoʻokahi "E hoʻokuʻu i ke keʻeke i ka panakā"A laila koho i ka'ōnaehana puka makemake a hahai i nā kuhikuhi o ke kikowaena.

Ke hoʻokaʻawaleʻia ke kālā, e hoʻi i kaʻaoʻao palapala like. Ma hope o ka hoʻopaʻa inoa e hoʻopaʻa i kāu hoʻoholo me kahi hua'ōlelo SMS a iʻole ka pūnaewele E-helu. Ma hope oʻehiku mau lā mai ka lā o ka noiʻana, e hoʻopau loaʻia ka pūʻulu. I loko o kēia mau lāʻehiku, hiki iāʻoe ke hōʻolo i kāu noi. No ka hanaʻana i kēia, hoʻololi wikiwiki i kahi leka hou i ke kākoʻo loea. No ka hanaʻana i kēia, ma kaʻaoʻao no ka hoʻokumuʻana i kahi pika, koho ma ka māhele mua "Kākoʻo Kākoʻo Pūnaewele WebMoney"e hoʻomau i nā kuhikuhi o ka pūnaewele. I kāu noi, e wehewehe pono i ke kumu no ka waihoʻana i kahi noi no ka hōʻoleʻana a me ka hōʻehaʻana o ia.

Ke hoʻokuʻuʻia ke kālā mai nā pahu wili a pau, hiki ke loaʻa ka hana o ka noiʻana no ke hōʻoleʻana i ka lawelawe ma ka Pūnaewele KeepMet. No kaʻikeʻana, e hele i nā kikowaena (aiʻole e kaomi wale i ka WMID), a laila ma ka "Manaʻo"Ma ka'ākau'ākau i luna, e loaʻa hou i ke pihiʻoihana (ke ana iʻekolu mau kikowaena).
Kaomi ma luna o ia a ma ka list drop-down koho i ka mea "E hāʻawi i ke noiʻana i ke noi noi".

Ka Papa Hana 2: E kipa i ka pūnaewele hōʻike

Ua maʻalahi nā mea a pau maʻaneʻi.

  1. E huli i kahi kikowaena kokoke loa ma kaʻaoʻao hulina. No ka hanaʻana i kēia, ma kēiaʻaoʻao e koho wale i kou'āina a me kou kūlanakauhale. ʻOiai ma Lūkia a me Ukraine, hoʻokahi wale nō wahi kikowaena. I Russia, aia ma Moscow, ma ke Koroviy Val Street, a ma Ukraine, ma Kiev, kokoke i ka laina Levoberezhnaya metro. Aia he 6 ma Belarus.
  2. E lawe i kahi palapala passport, e hoʻomanaʻo aiʻole e kākau i kāu WMID ma kahi a hele i kahi kikowaena kokoke. Ma laila, ponoʻoe e hoʻolako i kāu palapala i ke kanaka waena, kahiʻike (aka WMID) a me kāna kōkua e kākau i kāu noi pono'ī.
  3. A laila ua like ke kumukūʻai - e kali i nā lāʻehiku, a ināʻoe e hoʻololi i kou manaʻo, e kākau i kahi hoʻopiʻiʻana i ke kākoʻo hana a iʻole e hele i ka Center for Attestation.

Pono e'ōleloʻiaʻaʻole hiki ke hoʻopau loaʻiaʻo WMID ma keʻano pololei o ka hua'ōlelo. Hana ka hana i luna nei eʻae i ka hōʻoleʻana i ka lawelawe, akāʻo nāʻike a pau i komo i ka wā o ka hoʻopaʻa inoaʻana e mau nō ia i loko o ka'ōnaehana. Inā hoʻokomo i kaʻoiaʻiʻo o ka hoʻopunipuni a iʻole ke waihoʻana i nā hoʻopiʻi ma ka WMID i hoʻopaʻaʻia, e hoʻopili hou aku ka poʻe pūnaewele i ka mea nāna. He mea maʻalahi loa ia e hana i kēia, no ka mea, no ka kākau inoaʻana, hōʻike kekahi mea komo i kaʻike e pili ana i kona wahi e noho ai a me kānaʻikepili passport. Hoʻopiliʻia kēia a pau i nā keʻena o ke aupuni, no laila, hikiʻole ke kānalua i WebMoney.