New VkOpt no Yandex. Pūnaewele: nā manawa kūpono no VKontakte

Ma hope o ka hoʻokomoʻana i nā polokalamu likeʻole aiʻole nā ​​pāʻani, hiki iāʻoe ke hālāwai me kahi i kahi i ka hoʻololiʻana,ʻo ka hemahema "E hikiʻole ke hoʻokōʻia ka papahana, no ka mea,ʻaʻole ka DLL i makemakeʻia." ʻOiaiʻo kaʻoihana o Windows e hoʻohana mau i nā hale waihona puke ma hope, ma hope o kou laweʻana a kau i kou pelekane DLL ma kahi kūpono, e mau ana ka hemahema, aʻaʻoleʻike ka'ōnaehana. No ka hoʻoponoponoʻana i kēia, ponoʻoe e hoʻopaʻa inoa i ka hale waihona puke. Pehea e hanaʻia ai kēia ma hope o kēiaʻatikala.

Nā Nūhou i ka pilikia

Nui nāʻano e hoʻopau i kēia pilikia. E noʻonoʻo i kēlā me kēia o lākou i nā mea kiko'ī.

ʻOihana 1:'OCX / DLL Manager

ʻO ka'OCX / DLL Manager he polokalamu liʻiliʻi ia e hiki ke kōkua i ke kākauʻana i kahi waihona a iʻole ka fainae o'OCX.

Hoʻouka i'OCX / DLL Manager

No kēia mea e pono aiʻoe:

  1. Kaomi ma ka menu menu "E kākau i ka'OCX / DLL".
  2. E koho i kaʻano o ka faila e hoʻopaʻa inoa.
  3. Ke hoʻohana nei i ke pihi "Huli" hōʻike i ka wahi o ka DLL.
  4. E kaomi i ke pihi "E kākau inoa" a na ka papa pono'ī e kākau inoa i kēia faila.

Hiki iā'OCX / DLL Manager ke nānāʻole i ka waihona, no kēia mea ponoʻoe e koho i ka mea koho "Hoʻoponopono i ka'OCX / DLL" a ma hope iho hana i nā hana like a pau e like me ka hihia mua. Ponoʻoe e hoʻohana i ka hana hoʻoikaikaʻole e hoʻohālikelike i nā hualoaʻa me ka'ōnaehana i hanaʻia a hoʻopauʻia ka file, a ma ka wā hoʻi o ka weheʻana i kekahi mau polokalamu kamepiula.

I loko o ke kaʻina hana inoa, hiki i ke kikowaena ke hāʻawi iāʻoe i ka hewa e'ōlelo ana e pono nā kuleana hoʻokele. I kēia hihia, ponoʻoe e hoʻomaka i ka papahana ma ka pāomiʻana me ka pihi'ākau'ākau, a koho "E holo i luna".

Hanana 2: Hoʻopuka hoʻonohonoho

Hiki iāʻoe ke hoʻopaʻa i kahi DLL me ka hoʻohanaʻana i ke kauoha Holo i ka papa hoʻomaka o ka pūnaehana hana o Windows. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hana i kēia mau hana:

  1. E kaomi i ke pakuhiʻaoʻao "Windows + R" aiʻole e koho i kekahi mea Holo mai ka papa "E hoʻomaka".
  2. E komo i ka inoa o ka papahana e hoʻopaʻa inoa i ka hale waihona puke - regsvr32.exe, a me ke ala kahi e waihoʻia ai ka pūnaewele. I ka hopena, e like me kēia:
  3. regsvr32.exe C: Windows System32 dllname.dll

    kahi e kapaʻia ai ka inoa o kāu pūnaewele.

    E kūpono kēia hana iāʻoe inā hoʻokomoʻia ka'ōnaehana hana ma ka māhele C. Inā he ma kahi'ē aʻe, a laila ponoʻoe e hoʻololi i ka leka uila a hoʻohana i ke kauoha:

    % systemroot% System32 regsvr32.exe% hoʻokele% System32 dllname.dll

    I loko o kēiaʻano hana, aia ka polokalamu pono'ī i ka waihona i kahi e hoʻonohoʻia ai ka'ōnaehana hana a hoʻomaka i ke kākau inoa o ka faila DLL i'ōleloʻia.

    Ma keʻano o kahi pūnaewele 64-bit,ʻelua mau polokalamu regsvr32ʻoe - aia kekahi i loko o ka waihona:

    C: Windows SysWOW64

    ao ka lua ma ke ala:

    C: Windows System32

    He mau'elike likeʻole kēia i hoʻohanaʻia no kahi kūpono kūpono. Inā loaʻa iāʻoe he 64-bit OS a me kahi faila DLL 32-bit, a laila e hoʻokomoʻia ka waihona waihona i loko o ka waihona:

    Windows / SysWoW64

    ae nānā like ka hui:

    % windir% SysWoW64 regsvr32.exe% hoʻokele% SysWoW64 dllname.dll

  4. Kaomi "E komo" ole ka pihi "OK"; Na ka pūnaewele e hāʻawi iāʻoe i ka leka e pili ana i ka hoʻopaʻa inoaʻiaʻana o ka hale waihona aʻaʻole paha.

Ka Papa Hana 3: Lālā Kānāwai

Ke kākau inoa nei i kahi pūnaewele ma o ka laulua kauohaʻaʻole ia heʻokoʻa loa mai ka kohoʻelua:

  1. E koho i kahi hui Holo i ka papa "E hoʻomaka".
  2. E komo i loko o ke kahua e wehe. Kime.
  3. Kaomi "E komo".

Eʻikeʻoe i ka puka ma kahi e pono aiʻoe e komo i nā kauoha like me ka kohoʻelua.

Pono e hoʻomaopopoʻia he wahi hana no ka puka o ke kauoha i mea e hoʻokomo ai i ka kikokikona kope (no ka maʻalahi). Hiki iāʻoe keʻimi i kēia koho ma ka pāhi'ākau i ke kiʻi ma kaʻaoʻao'ākau i luna.

Papa 4: E wehe pū me

  1. E wehe i ka menu menu e hoʻopaʻa inoaʻoe ma ka pāomi-pololei iā ia.
  2. E koho "Weheʻia me" ma ka papa kuhikuhi e hōʻike.
  3. Kāomi "Manaʻo hou" ae koho i ka polokalamu regsvr32.exe mai ka papa kuhikuhi hou:
  4. Windows / System32

    aiʻole inā ināʻoe e hana i loko o kahi pūnaewele 64-bit, a he 32-bit ka file DLL:

    Windows / SysWow64

  5. E wehe i ka DLL me kēia polokalamu. E hōʻike ka pūnaewele i kahi leka e pili ana i ka hoʻopaʻa inoa kūpaʻa.

ʻO nā pilikia

"ʻAʻole kūpono ka faila me ka pūnaewele i hoʻokomoʻia o Windows" - eia keʻano e wikiwiki anaʻoe e hoʻopaʻa i kahi DLL 64-bit me kahi 32-bit pūnaewele a iʻole paha. E hoʻohana i ka'ōlelo kūpono i hōʻikeʻia ma kaʻaoʻaoʻelua.

"ʻAʻole i loaʻa kahi helu komo" -ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa inoaʻia nā DLL a pau, iʻole kekahi o lākou e kākoʻo i ke kauoha DllRegisterServer. Eia kekahi, hiki ke kuhihewa i kaʻoiaʻiʻo ua hoʻopaʻa inoaʻia kēia faila e ka polokalamu. Aia kekahi mau pūnaewele e māhele ana i nā waihona me nā hale waihona puke. I kēia hihia,ʻoiaʻiʻo,ʻaʻole e hana ka inoa inoa.

I ka hopena, pono iaʻu e'ōlelo e like keʻano o nā koho a pau i kohoʻia - he mauʻano likeʻole ia no ka weheʻana i ka hui inoa -ʻo ia ka mea kūpono.