XePlayer - kekahi emulator'ē aʻe

ʻO ka kohoʻana o nā emulators free Android he nui loa, akā, uaʻano like loa lākou a pau: ma keʻano o nā hana, a me ka hana, a me nāʻano'ē aʻe. Akā, e hoʻoholo ana ma nā'ōlelo i ka manaʻo "ʻO ka polokalamu maikaʻi loaʻo Emiliators no Windows,"ʻo kekahi mau mea hoʻohana eʻoi aku ka maikaʻi aʻoi aku ka palekana i kekahi mau koho, kekahi mau mea'ē aʻe. No laila, ināʻaʻole i loaʻa iāʻoe kahi pono noʻoe iho, hiki iāʻoe ke ho'āʻo iā XePlayer, ma loko o kēia hōʻike.

Wahi a nā mea hoʻolālā, hoʻohanaʻo XePlayer i nā pūnaewele e hoʻomaka ana me Windows XP a hoʻopauʻia me ka Windows 10 (VT-x a me AMD-v i ka BIOS e koiʻia ana),ʻo nāʻoihana pūnaewele'ē aʻe ka emi iho o nā mea'ē aʻe, no ka mea, he 1 GB wale nō ʻO Ram. A, no ka mea, i kaʻike, ua lawaʻo ia. Inā paha e pili ana kēia i nā pono o kēia hopena. Aʻo nā mea'ē aʻe uaʻikeʻia.

Ke hoʻouka a hoʻohanaʻana i ka XePlayer

ʻO xeplayer.com ka pahuhopu aupuni, akā, mai wikiwikiʻoe e hele aʻimi i kahi e hiki ai ke kiʻi iā ia:ʻo ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo kahi palapala pūnaewele kahi e hoʻokomo ai (ʻo ia hoʻi, kahi faila liʻiliʻi e amo i ka emulator pono'ī ma hope o ka weheʻana a hōʻike polokalamu kamepiula i ka halihali), kahi i hōʻino ai kekahi mau antiviruses a me nā poʻomanaʻo SmartScreen Windows 10.

A inā makemakeʻoe e hele i kaʻaoʻao http://www.xeplayer.com/xeplayer-android-emulator-for-pc-download/, hiki i kahi mau "pākuʻi"ʻekolu "ma lalo" ma lalo o ke kiʻi, ma ka'ākau a ma lalo nei ma lalo o ka kikokikona. ʻO ka hope (i kekahi manawa, i ka manawa o kēia kākauʻana) hiki iāʻoe ke kiʻi i ka XePlayer ma keʻano he pūnaewele offline pūnaewele, i hoʻonohonohoʻia me kaʻole o nā pilikia.

ʻOiaiʻaʻole au e hōʻoiaʻiʻo i ka hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o ka papahana: no ka laʻana, ua hoʻopili ikiʻia wau e ka leka hoʻomaopopo "inā he pilikia me ka hoʻonohonohoʻana, e paʻi i kāu polokalamuʻokoʻa". Me he mea maikaʻi paha, akā,ʻaʻole maopopo loa. Ma hope o ka hoʻoukaʻana, e hoʻouka i XePlayer ae kali ma kekahi manawa:ʻo ka hoʻokuʻu mua loa lōʻihi aku i ka manawa maʻamau,ʻoiai ua hoʻokomoʻia kekahi mau mea'ē aʻe.

Inā hoʻomakaʻoe e loaʻa i kahi pale polu o ka make, a hoʻokomoʻiaʻo Windows 10 aiʻole 8.1 ma kāu kamepiula, a laila paha i hoʻonohonohoʻia nāʻano Hyper-V. Hiki iā lākou ke hoʻoneʻeneʻe, aiʻole hiki iāʻoe ke hoʻopau iā ia no kekahi manawa. No ka hanaʻana i kēia, e holo i ke kauoha kauoha e like me ka hoʻoponopono a hoʻohana i ke kauoha: bcdedit / set hypervisorlaunchtype

Ma hope o ka holo pono o ka kauoha, e hoʻomaopopo hou i ka kamepiula, pono e hoʻomaka ka emulator me ka hewaʻole. Ma kēia mua aku, e hana hou iā Hyper-V, e hoʻohana i kēia kauoha me ka kī "ma" ma kahi o ka "off".

E hoʻohana ana iā XePlayer Emulator

Inā ua hoʻohanaʻoe i kekahi mau pono'ē aʻe e holo i ka polokalamu ma Android, eʻikeʻoe iāʻoe i ka'ōnaehana, ka puka like, ka pūʻulu like me nā hana maʻamau. Inā paʻakikīʻole kekahi o nā kiʻi iāʻoe, e hoʻopaʻa i ka upena a paʻa i ka pointer ma luna o ia mea: ua unuhi maikaʻiʻia ka unuhi XePlayer i ka'ōlelo Lūkini aʻaʻole pono he pilikia.

Ke hāpai nei hoʻi au e nānā i nā kikowaena (ka'ōnaehana kiko ma ka'ākau ma kahi'ākau), ma laila e hiki ai ke hoʻonohonoho:

  • Ma kaʻaoʻao "Basic", hiki iāʻoe ke hoʻoikaika i ke kumu, a me ka hoʻololiʻana i ka'ōlelo, ināʻaʻoleʻo Russian e hoʻololiʻia a aunoa.
  • Ma kaʻaoʻao Advanced, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā palena o ka RAM, nā pūnenehana processor a me ka hana ma ka emulator. Ma keʻano laulā, hana maʻalahi ia me kahi o ka paʻamau, akā paha paha kekahi o nā kumu nui no kēiaʻaʻole ka'ōnaehana hou loa o Android (4.4.2).
  • Aʻo ka hopena, e nānā i ka papa "Labels". He mau pōkole no ka mālamaʻana i ka emulator: no kekahi mau hana e maʻalahi paha ka hoʻohanaʻana iā lākou ma mua o kaʻiole.

Aia i ka emulator kahi hale kūʻai kiʻi no ka hoʻoukaʻana i nā pāʻani. Ināʻaʻoleʻoe e makemake e hoʻokomo i kāu moʻokāki Google i ka emulator, hiki iāʻoe ke kiʻi i ka APK mai nā pūnaeweleʻekolu a laila e hoʻouka iā lākou ma ka hoʻohanaʻana i ke pihi pāʻani APK ma ka pāʻaina a iʻole ka hukiʻana i ka pūnaewele ma ka puka emulator. ʻO ka hapa nui o nā "tono" i hoʻopaʻaʻia i ka emulator he meaʻole a alakaʻi i nā māhele o ka pūnaewele hakuhana.

No nā pāʻani, e maʻalahi ka hoʻonohonohoʻana i nā wahi wela ma ka pakuhi a mālama iā lākou mai ka papa. Eia hou, eʻike i nā hana a kēlā me kēia mea e hiki ai iāʻoe ke hoʻolālā, e hoʻohana i nā hīʻike eʻikeʻia inā e hoʻopaʻaʻoe i ka pointer o ka pahu.

A i kekahi hiʻohiʻona'ē aʻe e hiki ke hoʻoiliʻia i nā pono, koe wale nō he emulator me nā koi liʻiliʻiʻoihana: inā nā analogs e hoʻololi ai i ka hoʻokomoʻana i ka Russian mai ka papa keyboard, ponoʻoe e hoʻoholo i nā kikowaena a nānā i nā ala, I ka wā e hoʻokomo ai, kohoʻoe i ka'ōlelo Rūmana:ʻo ka'ōnaeho emulator a me Android ihoʻo ia "i loko", a me ka hoʻokomoʻana i ka papa kuhikuhi papawai - nā mea a pau i ka Lūkini.

ʻO ka hopena: ua mākaukau wau e paipai i kahi hopena no ka hoʻokomoʻana i ka Android ma kahi PC a me ka pona i mea hua a maikaʻi no ka mea hoʻohana'ōlelo Rūkū, akā,ʻaʻole oʻu hilinaʻi i ka palekana o XePlayer.