Pehea eʻike ai i ka hua'ōlelo mai ka pūnaewele i ka Steam

ʻO kekahi o nā pilikia a ka poʻe hoʻohana pinepineʻana i ka lolouila,ʻo ia ka'ōlelo'ōlelo i hoʻopoinaʻia mai kā lākou mau moʻokāki ma nā pūnaewele kaiaulu. ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻoheʻokoʻaʻo Steam, a hoʻopoina pinepine i nā mea hoʻohana o kēia pāʻani palo i nā hua'ōlelo. Nui nā poʻe i ka nīnau - hiki iaʻu keʻike i kaʻu hua'ōlelo mai Steam, inā e poina iaʻu. E heluhelu aʻike i ka mea e hana ai inā e poina iāʻoe kāu hua'ōlelo Steam, a pehea e loaʻa ai.

ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole hiki ke nānāʻia ka hua'ōlelo mai Steam. Ua hanaʻia kēia mea i hikiʻole i ka luna Steam ke hoʻohana i nā hua'ōlelo o kekahi mea'ē aʻe mai kēia kahua pāʻani. Hoʻopiliʻia nā hua'ōlelo a pau i loko o ka pepa i hoʻopunipuniʻia. ʻAʻole hiki i ka weheweheʻana i nā mea i hoʻopunipuniʻia, no laila ke ala hoʻokahi e hoihoi ai i kaʻike i kāu moʻokāki, inā ua poina iāʻoe kāu hua'ōlelo, e hoʻihoʻi i kāu hua'ōlelo. Ke hoʻonohonoho houʻoe i kāu hua'ōlelo, ponoʻoe e piʻi mai me kahi hua'ōlelo hou no kāu moʻokāki. E paniʻia ka'ōlelo kahiko me kahi mea hou.

Ke hoʻohoʻi houʻiaʻoe,ʻaʻole ponoʻoe e wehewehe i ka'ōlelo kahiko, i poina iāʻoe,ʻo ia ke kūpono. No ka hōʻoiaʻana i kahi hua'ōlelo, ponoʻoe e loaʻa i ka'elepili i pili i kāu moʻokāki, aiʻole i ka helu kelepona i pili pū me kāu pūnaewele. I kēlā me kēia hihia, e hoʻounaʻia kahi hōʻailona hōʻoia i ka leka uila aiʻole i ke kelepona. Loaʻa i kēia helu, a laila e hāʻawiʻiaʻoe i kahi hua'ōlelo hou mai ka helu. Ma hope o kāu hoʻololi i ka hua'ōlelo, ponoʻoe e komo, e hoʻohana pono i kēia mau hoʻololi. Ma keʻano e hoʻokipa ai i kaʻike i kāu pūnaewele Steam, hiki iāʻoe ke heluhelu hou aku ma kēiaʻatikala.

Hoʻohanaʻia kekahi pūnaewele palekana like e like me nā mea'ē aʻe. E like me ka mea i haʻi muaʻia, hikiʻole ke nānā i kāu'ōlelo i kēia manawa. Loaʻa kēia i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka pale o nāʻike Steam. Inā loaʻa i ka Steam ka manawa eʻike ai i ka hua'ōlelo o kēia manawa,ʻo ia hoʻi ka mālamaʻiaʻana o nā hua'ōlelo i loko o ka papa inoa i hoʻopukaʻoleʻia. A inā ua kāohiʻia kēia kikowaena, hiki i nā mea hōʻeha ke komo i nāʻikepili hoʻohana pūnaewele a pau,ʻaʻohe mea e'āponoʻia. A no laila, ua hoʻopunipuniʻia nā hua'ōlelo a pau, ma muli o ka hōʻiliʻiliʻana o nā mea mīkini i kaʻikepili Steam,ʻaʻole lākou e hiki ke komo i nāʻike.

Inā makemakeʻoleʻoe e hoʻopoina i ka hua'ōlelo i ka wā e hiki mai ana, a laila, pono e waiho i loko o kahi kikokikona ma kāu kamepiula, aiʻole e kākau i lalo i kahi pakuhi. Hiki nō hoʻi, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā papahana kūikawā, e like me ka mana hoʻopuka inoa, e hiki ai iāʻoe ke mālama i nā hua'ōlelo ma ka lolouila, a ma keʻano kikoo. E mālama kēia i kāu pūnaewele Steam,ʻoiai inā ua kāohiʻia kāu kamepihi e ka mea loea a loaʻa iā ia ke komo i nā waihona ma kāu kamepiula.

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e hoʻihoʻi ai i kaʻike i kāu moʻokūkiʻi inā ua poina iāʻoe kāu hua'ōlelo, a no ke kumu e hikiʻole ai iāʻoe keʻike i ka hua'ōlelo o kēia manawa mai Steam. E haʻi i kāu mau hoaaloha a me nā hoaaloha nāna lākou e hoʻohana.