Pehea e hoʻonohonoho ai i Mail.ru i Outlook

Hoʻohana maikaʻi loa ka hoʻohanaʻana i nā mea kūʻai leka uila, no ka mea ma kēiaʻano hiki iāʻoe keʻohi i ka leka uila i kahi kahi. ʻO kekahi o nā polokalamu leka uila kaulana loaʻo Microsoft Outlook, no ka mea hiki ke hoʻokomo ponoʻia ka polokalamu (ma mua i kūʻai iā ia) ma kekahi kamepiula me ka polokalamu hana pūnaewele Windows. Ma kēiaʻatikala, e wehewehe mākou i kahi e hoʻonoho ai iā Autluk e hana me ka Mail.ru lawelawe.

Mail Mail Mail Setup in Outlook

  1. No laila, e hoʻomaka mua i ka mailer a kaomi i kahi mea "File" i ka papa koho menu.

  2. A laila kaomi ma ke laina "'Ikepili" a ma ka hopena hualoaʻa, e kaomi i ka pihi "Add Pūnaewele".

  3. Ma ka puka e wehe ana, ponoʻoe e wehewehe i kou inoa a me ka helu wahi leka uila, a hoʻonohonoho ponoʻia ke koena o nā hoʻonohonoho. Akā inā i hewa kekahi mea, e noʻonoʻo pehea e hoʻonohonoho pono i ka hana ma ka IMAP ma ka lima. No laila, e mark i ka helu kahi i'ōleloʻia ai no ka hoʻonohonoho'ōnaeho a e kaomi "'Aʻe".

  4. ʻO ka hopena hou e nānā i ka pahu. "POP aiʻole IMAP Protocol" ae kaomi hou "'Aʻe".

  5. A laila eʻikeʻoe i kahi kahi e pono aiʻoe e hoʻopiha i nā māla. Ponoʻoe e kuhikuhi:
    • Kou inoa, kahi e kau inoaʻia ai kāu mau leka;
    • ʻO ka leka uila piha piha;
    • Hōʻoia (ʻoiai mākou e noʻonoʻo ana i ka hoʻohanaʻana i IMAP ma kahi hiʻohiʻona, koho mākou.) Akā, hiki iāʻoe ke koho i ka POP3);
    • "Pūnaewele Pūnaewele Komo Mai" (inā kohoʻoe i IMAP, a laila imap.mail.ru, a ināʻo POP3 - pop.mail.ru);
    • "Pūnaewele mīkini i waho (SMTP)" (smtp.mail.ru);
    • A laila e komo hou i ka inoa piha o ka pahu leka uila;
    • ʻO ka hua'ōlelo kūpono no kāu moʻokāki.

  6. I kēia pūnaewele, e huli i ka pihi "Nā Kumu 'ē aʻe". E weheʻia kahi puka e pono aiʻoe e hele i kaʻaoʻao "Pūnaewele mēka i waho". E koho i ka pahu pahu no kaʻike pono, hoʻololi i "E komo me" a ma nā papaʻelua i loaʻa, e hoʻokomo i ka helu me ka hua'ōlelo i ka leka uila.

  7. Hoʻopau hope "'Aʻe". Ināʻoe i hana i nā mea a pau, e loaʻa iāʻoe kahi leka hoʻomaopopo ua pau i nā loiloi a hiki iāʻoe ke hoʻomaka e hoʻohana i kāu mea leka uila.

He maʻalahi a wikiwiki e hoʻonohonoho iā Microsoft Outlook e hana me ka mail.ru Mail. Manaʻo mākouʻaʻoleʻoe i loaʻa kahi pilikia, akā ināʻaʻole i hana kekahi mea, eʻoluʻolu e kākau i nā pane a e pane mākou.