SuperSU 2.79

ʻO ka loaʻaʻana o nā kumu hakula ma nāʻano likeʻole e holo ana i ka Android OS kekahi o nā hana maʻamau a loaʻa ke komoʻana i ka mana piha ma kahi pūnaewele o ka pūnaewele. Akāʻaʻole ka mea nui iki i ka hopena i ka hoʻopukaʻana i ka mana o nā kuleana nui. Hanaʻia kēlā mau hana me ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu kūikawā, kahi o SuperSU.

ʻO SuperSU he polokalamu'ōnaehana o Android i hoʻonohonohoʻia e mālama i ke kaʻina o ka hāʻawiʻana i nā kumu pakiaka i nā mea hoʻohana'ē aʻe. Ma muli o ka maʻalahi o ka uluʻana, a me ka pono o ka hoʻokōʻana i kāna mauʻoihana nui, ua lanakilaʻo SuperSu i waena o nā mea hou a me nā mea hoʻohana.

Kaomi Tab

ʻO ka hana nui o SuperSUʻo ia ke kāohi i nā kumu-kumu i loaʻa ma mua o ka'ōnaehana. ʻO ka hoʻonohonoho kumu, inā mākou e wehewehe i ka papahana ma nā'ōlelo'ē, e hāʻawi ana i kekahi mau pono i kekahi mau papahana, aiʻole, ma keʻano likeʻole, e hoʻokuʻu ana i ka hoʻohanaʻana i ka pono o Superuser kuleana i nā pūnaewele pūnaewele o nā pūnaewele Android. No nā hana i luna, hoʻohanaʻia kaʻaoʻao SuperSU. "Nā noi".

Kaomi i ka pepa

No ka mākaukau piha i nā hana a me nā hopena, nā hua'ōlelo SuperSu,ʻo ia hoʻi. ka papa inoa o nā manipona i hanaʻia e ka noi ma ka log. No ka nānā i ka log log, hoʻohana i kaʻaoʻao "Nānā".

Nānā pūnaewele

No ke komoʻana i ka mālamaʻana i nā hiʻohiʻona'ē aʻe o ka polokalamu SuperSU, i hōʻikeʻia e kahi loli o ka'ōlelo a me kaʻili, ka kohoʻana i nā mea hoʻohana no ka loiloi, nā hua'ōlelo e holoiʻia ai ka log, a pēlā aku, pono ka mea hoʻohana e nānā i kaʻaoʻao "Papa".

Ke wehe i nā kuleana nui

ʻO kekahi mea nui i hāʻawiʻia i nā mea hoʻohana o ka polokalamu SuperSU,ʻo ia ka hana o ka wehe pihaʻana i nā kuleana mau. Loaʻaʻia kaʻike i ka hana mai ka papa inoa ma kaʻaoʻao "Papa".

Nā Virus

  • Hāʻawi iāʻoe e hana piha i nā kuleana pakiaka;
  • ʻO kahi'ōnaehana hoʻolālā maʻamau i piha i ka'ōlelo Lūkini;
  • Hiki iā ia ke hoʻopau loa i nā kuleana o ka mea nui;
  • Nā hoʻonohonoho kūlana no nā mea hoʻohana kiʻekiʻe.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻole i ka solution 100% ka honua;
  • Loaʻa kekahi mau hiʻohiʻona ma hope o ka kūʻaiʻana i ka palapala i ukuʻia;
  • ʻAʻole ia eʻae iāʻoe e loaʻa i nā kumu hakula me ka hoʻohanaʻoleʻia o nā pono'ē aʻe.

Ma keʻano laulā, hiki iā mākou ke'ōlelo iā SuperSu i keʻano maʻamau i waena o nā noi o kēiaʻano. Hoʻohanaʻia ka hoʻohanaʻana i ka papahana a hiki ke hāʻawiʻia i kahi lehulehu o nā mea hoʻohana, no ka mea,ʻo nāʻoihana i loaʻa ma SuperSU e hoʻopiha i nā mea e pono ai, e like me nā mea hoʻohana.

Hoʻoili iā SuperSU no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka noi ma ka Play Store

Pehea e loaʻa ai nā kuleana pakiaka me SuperSU i hoʻomohalaʻia ma kahi'ōnaehana Android Framaroot Pahi Baidu ʻO ke akamai kaulana

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO SuperSU kekahi o nā haʻina maikaʻi loa i kēia mau lā no ka hoʻomaluʻana i nā pono o ka Super Pol ma nā'ōnaehana Android. 'Imilahi, akāʻoihana hana.
Pūnaewele: Android
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Chainfire
Kuhi: Free
Nui: 7 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.79