E hoʻonui i kāu PC me ka Care Care 365

Ma muli o keʻano o ka'ōnaehana o kēia pūnaewele, hiki koke a ma hope paha, kokoke i nā mea hoʻohana a pau i kahi pilikia e like me ka lohi o ka hana (e hoʻohālikelikeʻia me keʻano "maʻalahi"), a me nā hāʻule pinepine. A i kēlā mauʻano, makemake wau e hoʻokala wikiwiki i ka kamepiula.

I kēia hihia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā ponohana kūikawā. Eia kekahi laʻana, Wise Care 365.

Hoʻoholo i ka mālama kula 365 no ka mea noa

Me ka hoʻohanaʻana i ka papahana mālama mālama 365,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻonui wikiwiki i kāu kamepiula, akā, kū'ē i ka hapa nui o nā hewa i loko o ka hana o ka pūnaewele. I kēia manawa, e nānā kākou i ka wikiwiki o ka hana o ka pona me ka pūnaehana hana o Windows 8, akā,ʻo ka aʻoʻana i ho'ākākaʻia maʻaneʻi he mea kūpono hoʻi no ka holo wikiwikiʻana i nā pūnaewele'ē aʻe.

Ke hoʻokomoʻana i ka mālama mālama mālama 365

Ma mua o kou hoʻomakaʻana e hana me ka papahana, ponoʻoe e hoʻokomo iā ia. No ka hanaʻana i kēia, e hoʻouka mai ka pūnaewele luna a holo i ka pūnaewele.

Ma hope koke iho o ka hoʻoukaʻana, e hōʻikeʻia ke alohaʻana o nā mea kōnaehana, a laila, e kaomi i ke pihi "Next" a hoʻomaka i ka hana e hiki mai ana.

Maʻaneʻi, hiki iā mākou ke launa me kaʻaelike o ka laikini a'āpono iā ia (a hōʻole paha aʻole hoʻokomo i kēia polokalamu).

ʻO ka hopena hou aʻe,ʻo ia ke koho i ka papa kuhikuhi kahi e paʻiʻia nā waihona a pau e pono ai.

ʻO ka hopena hope loa ma mua o ke kauʻana, e hōʻoia i nā mea i hanaʻia. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi wale i ke pihi "Next". Inā kū pololeiʻoe i loko o ka waihona no ka polokalamu, hiki iāʻoe ke hoʻi i kaʻaoʻao mua me ka pākuhi Back.

I kēia manawa e kali nei no ka hopena o ke kopeʻana i nā faila pūnaewele.

Ke hoʻopauʻia ka hoʻolālā, e hoʻouna ka mea hoʻokele iāʻoe e hoʻomaka i ka polokalamu koke.

ʻO ka piʻi o ka computer

Ke hoʻomaka ka polokalamu, e noiʻia mākou e nānā i ka pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i "Check" a kali i ka hopena o ka nānā.

Ma ke kaukaʻana, mālamaʻo Care Care 365 i nā mea palekana, e nānā i ka pilikino o ka pilikino, a me ka hōʻuluʻuluʻana i nā pūnaewele hana no nāʻike hewa i loko o nā waihona hoʻopaʻa inoa a me nā kikowaena pūnaewele wale nō.

Ma hope o ka pauʻana o ka'ōpiliʻana,ʻo ka mālama mālama 365ʻaʻole e hōʻike i ka papa inoa o nā hewa wale nō i loaʻa, akā e loiloi hoʻi i ka moku o ka kamepiula ma kahi pālākiō 10.

No ka hoʻoponopono i nā hewa a pau a holoi i nāʻike kūponoʻole, e kaomi wale i ke pihi "Fix". Ma hope o kēlā, e hoʻopau ka polokalamu i nā hemahema i loaʻa me nā mea hana a pau i loaʻa i loko o ka pahu. E hoʻolālāʻia nō hoʻi ka helu kūlana olakino kiʻekiʻe loa o ka PC.

No ka hoʻolālā houʻana o ka pūnaewele, hiki iāʻoe ke hoʻohana hou i kēia ho'āʻo. Inā makemake waleʻoe e hoʻopau, aiʻole e holoi i nā faila kūponoʻole, ma kēia hihia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā pono pono kūpono.

E nānā pū i: nā papahana no ka hoʻolālāʻana i ka hana kamepiula

No laila, ma keʻano maʻalahi, hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke hoʻihoʻi i ka hana o kā lākou pūnaewele. Me kahi papahana hoʻokahi wale nō a me kahi pāʻomi e kānanaʻia i nā hemahema o ka'ōnaehana hana.