Hāʻawi mākou i kahi Windows 7 i kekahi polokalamu "hardware" SYSPREP pono


ʻO ka hoʻoponopono houʻana i ka PC,ʻo ia hoʻi, ka hoʻololi o ka papahoahoa, me ka hoʻokomoʻana i kahi kope o Windows a me nā papahana. ʻOiaʻiʻo, pili kēia i nā mea mua wale nō. Hana nā meaʻike i ke kōkua o ka pono SYSPREP hale i kūkuluʻia, a hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka lako kamepiula me ka hoʻohuli houʻana i ka Windows. Pehea e hoʻohana ai, e kamaʻilio mākou ma kēiaʻatikala.

Uhana SYSPREP

E hoʻokoʻo ikiʻia kā mākou pono. Hanaʻo SYSPREP i kēia mau mea: ma hope o ka hoʻolālāʻana, hoʻopauʻo ia i nā mea hoʻokele a pau e "hoʻopaʻa" i ka pūnaewele i ka lako. Ke hoʻopauʻia ka hana, hiki iāʻoe ke hoʻohui i ka pūnaewele paʻakikī i kekahi papa. A laila, e hoʻolako mākou i nā kuhikuhi kiko'ī no ka hoʻoiliʻana i Windows i ka "motherboard" hou.

Pehea e hoʻohana ai iā SYSPREP

Ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka "neʻe", e mālama i nā mea koʻikoʻi ma luna o nā mea'ē aʻe a hoʻopau i ka hana o nā papahana. Ponoʻoe e hoʻokaʻawale mai nā'ōpili pūnaewele a me nā disks, inā i hanaʻia kekahi ma nā polokalamu hoʻohālike, e like paha, Daemon Tools or Alcohol 120%. Pono pono e hemo i ka polokalamu anti-virus, inā hoʻokomoʻia i kāu PC.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hoʻohana ai iā Daemon Tools, Alcohol 120%
Pehea eʻike ai kahi i hoʻokomoʻia e ka antivirus ma ka kamepiula
Pehea e ho'ōki ai i ka polokalamu

  1. E holo i ka pono ma keʻano he mea hoʻoponopono. Hiki iāʻoe ke loaʻa ia ma ka helu ma hope nei:

    C: Windows System32 sysprep

  2. E hoʻolālā i nā kauā e like me ka mea i hōʻikeʻia i ka palihi. E makaʻala:ʻaʻole eʻaeʻia nā hewa ma kēia wahi.

  3. Ke kali nei mākou i ka pono e hoʻopau i kāna hana a hoʻopau i ka computer.

  4. E hoʻokaʻawale i ka'ōpiko koʻikoʻi mai ka kamepiula, e hoʻohui iā ia i ka "motherboard" hou a hoʻololi i ka PC.
  5. A laila, eʻike kākou i ka hoʻomakaʻana o ka pūnaewele i nā lawelawe, hoʻokomo i nā polokalamu, hoʻomākaukau i ka PC no ka hoʻohana muaʻana, ma keʻano nui, hana like me ka mea hope loa o ke kauʻana.

  6. E koho i kahi 'ōlelo, ka papahana papawahi, ka manawa a me ke kālā a kaomi "'Aʻe".

  7. E hoʻokomo i kahi inoa inoa hou. Eʻoluʻoluʻoe i ka inoa o ka inoa i hoʻohanaʻia ma mua, no laila, ponoʻoe e noʻonoʻo i kekahi. A laila hiki ke hoʻopauʻia kēia mea hoʻohana a hoʻohana i ka "helu" kahiko.

    ʻO nā mea hou: Pehea e holoi i kahi helu ma Windows 7

  8. E hana i kahi hua'ōlelo no ka pūʻulu i hanaʻia. Hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i kēia mākuhi ma ke kaomiʻana "'Aʻe".

  9. E'āpono i kaʻaelike palapala licensing Microsoft.

  10. A laila, e hoʻoholo ana mākou i nā mea hoʻohālikelike e hoʻohana ai. ʻAʻole pono kēia kaʻina, no ka mea hiki ke hanaʻia nā mea a pau ma hope. Paipai mākou e koho i ka koho me kahi hopena i hoʻolālāʻia.

  11. Hoʻonoho mākou i kou manawa.

  12. E koho i ka wahi i kēia manawa o ka computer ma ka pūnaewele. Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke koho "Nūhou Kākea" no kaʻupena palekana. Hiki ke hoʻonohonohoʻia kēia mau palena i hope.

  13. Ma hope o ka hopena o ka hoʻonohonoho kūpono, e hoʻomaka hou ka computer. I kēia manawa hiki iāʻoe ke komo i loko a hoʻomaka e hana.

Ka Hopena

E kōkua nā kuhikuhi ma kēiaʻatikala iāʻoe e mālama i kahi nui o ka manawa e hoʻouka hou i Windows a me nā pono a pau e pono aiʻoe e hana. ʻO ke kau holoʻokoʻa he mau minuke wale nō. E hoʻomanaʻo i ka pono e pani i nā polokalamu, e hoʻopau i ka polokalamu kamepiula a hoʻohemo i nā kamepiula kaomi, iʻole e hiki ke hana i kahi hewa, aʻo ia ka hopena i ka hana kūponoʻole iʻole kaʻikepili.