E hoʻihoʻi i kaʻike i ka Android ke liloʻoe i kāu hua'ōlelo

ʻAʻole nā ​​kānaka a pau i kahi hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo, a i kekahi manawa ua paʻakikī e hoʻomanaʻo i ka hua'ōlelo i hoʻonohonohoʻia ma ke kelepona, iʻole ke hoʻohanaʻole ka mea hoʻohana iā ia no ka manawa lōʻihi. Ma kēia hihia, ponoʻoe e huli i nā ala e pale aku ai i ka hoʻopili i hoʻonohoʻia.

Weheʻia ka polokalamu me ka hoʻohanaʻole i kahi hua'ōlelo

No nā poʻe loea maʻamau, aia nā mana kūikawā e wehe ai i ka polokalamu,ʻo ka hua'ōlelo i nalowale. ʻAʻole i nui ka nui o lākou, a ma kekahi mau mea, pono ka mea hoʻohana e hoʻopau loa i kaʻikepili mai ka'ōpili i hiki ke loaʻa hou kaʻike.

Ke Kumu Hana 1: Kāneka Loke

Hiki iāʻoe ke hana me ka hoʻokomoʻole i kahi hua'ōlelo i ka hoʻohanaʻia o ka Lock Lock. ʻO ke kumu o kēia koho he hoʻohanaʻana i kekahi o nā koho i kohoʻia e ka mea hoʻohana (inā ua hoʻonohonoho muaʻia kēia hana). Hiki paha he mau hoʻohana hoʻohana:

  • Ka hulina pilikino;
  • Nā wahi palekana;
  • ʻIke kelepona;
  • Kaʻike leo;
  • Nā pūnaewele pono.

Inā ua hoʻonohonoho muaʻoe i kekahi o kēia mauʻano, a laila,ʻaʻole e pilikia ka pilikiaʻana i ka laka. Eia kekahi laʻana, i ka hoʻohanaʻana i "Pūnaewele hilinaʻi", ua lawa ia ke hoʻohuli i ke Bluetooth i ka'ōnaehana pono'ī (ʻaʻohe'ōlelo e makemakeʻia no kēia) a ma ka meaʻelua i kohoʻia he mea pono. Keʻikeʻia, wehe kokeʻia ka wehe.

Kālena 2: Pūnaewele Google

Nā kūpuna o nā Android (5.0 a iʻole) e kākoʻo ana i ka hiki ke hoʻihoʻi i kahi hua'ōlelo ma o ka moʻokāki Google. E hana i kēia:

  1. E komo i ka hapa hewa i nā manawa he nui.
  2. Ma hope o kaʻelima komoʻana i ka hewa, pono e hōʻike i ka leka hoʻomaopopo. "Ua kalaʻia kāu memo?" ole kekahi 'ano like.
  3. Kaomi ma luna o ka palapala a komo i ka inoa inoa a me ka hua'ōlelo o ka helu i hoʻohanaʻia ma ke kelepona.
  4. Ma hope o kēlā, e hoʻokomoʻia ka pūnaewele me ka hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i kahi lekaʻike hou.

Inā ua nalowale ka'ōlelo kuhi pūnaewele, hiki iāʻoe ke hoʻokaʻaʻike i ka lawelawe kūikawā o ka hui e hoʻihoʻi.

E heluhelu hou: E hoʻihoʻi i ke komo i kahi moʻokāki Google

E nānā! I ka hoʻohanaʻana i kēiaʻano ma kahi o ka'ōnaehana me kahi'ōnaehana hou o ka OS (5.0 a ma luna aʻe), e hoʻokomoʻia kahi haʻiki pōkole i ka hoʻokomoʻana i kahi hua'ōlelo me kahi noi e ho'āʻo hou ma hope o kekahi manawa.

Māhele 3: Polokalamu Kūikawā

Na kekahi mea hana e hāʻawi aku e hoʻohana i kahi polokalamu kūikawā, kahi e hiki ai iāʻoe ke wehe i ka koho wehe a hoʻopaʻa houʻia. No ke hoʻohanaʻana i kēia koho, ponoʻoe e hoʻohui i ka mea i ka helu ma kahi pūnaewele official o ka mea hana. Eia kekahi laʻana, no nā polokalamu Samsung, aia keʻimi i kaʻu Mobile kōkua. E hoʻohana i kēia, e hana i kēia mau mea:

  1. E wehe i kaʻaoʻao lawelawe a e kaomi i ke pihi. "Komo".
  2. E komo i ka leka uila a me ka memowaena o ka helu, a laila kaomi "Komo".
  3. E loaʻa i kaʻaoʻao hou nā 'ike e pili ana i nā lako i hiki ai iāʻoe ke hoʻokaho i kāu hua'ōlelo. Ināʻaʻole i loaʻa,ʻo ia hoʻi,ʻaʻole i pili ka pūnaewele i kaʻike i hoʻohanaʻia.

Hiki ke loaʻa nāʻike e pili ana i ka loaʻa o nā pono kūpono no nā mea hana'ē aʻe i nā kuhikuhi a iʻole ma ka pūnaewele official.

Papa 4: Hoʻonohonoho i nā koho

ʻO ke ala hewa loa e wehe i ka laka mai ka polokalamu, kahi e pau ai nāʻikepili mai ka hoʻomanaʻo, e hoʻohana i ka Hoʻolala. Ma mua o kāu hoʻohanaʻana, ponoʻoe e hōʻoiaʻaʻoleʻaia nā faila nui a hoʻoneʻenee i ka pahu memo, inā kekahi. Ma hope o kēlā, ponoʻoe e kāomi i kahi hui pū o ka kī hālahala a me ke pihi kī (no nāʻano likeʻole heʻano like paha ia). Ma ka pukapihi iʻikeʻia, ponoʻoe e koho "Hōʻano hou" a kali i ka hopena o ke kaʻina hana.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻokuʻu ai i ka'ōpili i nā hoʻolālā factory

ʻO nā koho i luna nei e kōkua i ka hoʻihoʻiʻana i ka hōʻailona i ka wā e lilo ai kāu hua'ōlelo. Ma muli o ke koʻikoʻi o ka pilikia, koho i kahi pane.