4 mau ala e hana ai i kiʻi i ke kiʻi kamepiula Windows 8

Me he mea hiki ke maʻalahi ma mua o ka hoʻokumuʻana i ka hoʻonipani ma ke pona, no ka mea,ʻo ka poʻe o nā mea hoʻohana e pili ana i ke ola a me ka manaʻo o ka pāʻoihana PrtSc. Akā me ka hōʻeaʻana o Windows 8, uaʻikeʻia nā hiʻohiʻona hou, me nāʻano likeʻole e lawe i nā screenshots. No laila, e nānā i kahi e mālama ai i ke kiʻi kiʻi ma ka hoʻohanaʻana i nā mana o Windows 8 aʻaʻole wale.

Pehea e pale ai i ka Windows 8

Ma ka Windows 8 a 8.1 he mau ala e hiki ai iāʻoe ke mālama i ke kiʻi mai kaʻili: e hoʻomohala i kahi kiʻi me ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu'ē aʻe. E uku ana kēlā me kēia me kēia mea e hoʻoholo e hana ai me ka kiʻi. Ma hope o ka mea a pau, inā e hoʻolālāʻoe e hoʻomau i ka hanaʻana me ka hoʻonoeeho, ponoʻoe e hoʻohana i hoʻokahi kumuhana, a inā makemakeʻoe e mālama i ke kiʻi me kahi mālama, heʻokoʻa loa.

Hanana 1: Hōlamalama

Lightshot - kekahi o nā papahana kūpono o kēiaʻano. Me kēia,ʻaʻole hiki iāʻoe ke lawe wale i nā screenshots, akā e hoʻoponopono hoʻi i mua o ka hoʻopakele. Eia kekahi, hiki i kēia pono ke imi i ka pūnaewele no nā kiʻi likeʻole.

ʻO kahi wale nō e pono e hanaʻia ma mua o ka hanaʻana me ka papahanaʻo ia ke kūkulu i kahi kī wela e kiʻi aiʻoe i nā kiʻi. ʻO ka mea kūpono loa e kau i kahi pāʻani palani no ka hanaʻana i nā screenshots Print Screen (PrtSc a iʻole PrntScn).

I kēia manawa hiki iāʻoe ke mālama i nā kiʻi o ka hōʻike a pau a iʻole kahi hapa wale nō. E kaomi wale i ka kī o kāu koho a koho i kahi āu e makemake ai e mālama.

Leʻaleʻa: Pehea e hana i kiʻi kiʻi e hoʻohana i nā Lāhi

Hanana 2: Hōʻike

ʻO ka huahana hou mākou e nānā aiʻo ia ka kiʻi. ʻO kēia kekahi o nā polokalamu maʻalahi a me ka maʻalahi,ʻo ia ka inoa nona iho e'ōlelo. ʻO kona pono ma luna o nā mea hana like pūnaewele o ka pūnaeweleʻo ia ka hoʻohanaʻana i ka kiʻi, hiki iāʻoe ke kiʻi i nā kiʻi ma kahi pāʻomi hoʻokahi - e hoʻopakele kokeʻia ke kiʻi ma kahi ala i'ōlelo muaʻia.

Ma mua o ka hoʻohanaʻana i ka papahana, ponoʻoe e hoʻonoho i kahi kī wela, no ka laʻana PrtSc a hiki iāʻoe ke lawe i nā screenshots. Hiki iāʻoe ke mālama i ke kiʻi mai ka nānāʻokoʻa a iʻole kahi wale nō i kohoʻia e ka mea hoʻohana.

Leʻaleʻa: Pehea e lawe ai i kiʻiiho me kaʻikepili

Māhele 3: QIP Shot

Hiki iā QIP Shot kekahi mau hiʻohiʻona hoihoi e hoʻomaopopo i kēia polokalamu mai nā mea like'ē aʻe. Eia kekahi laʻana, me ke kōkuaʻana iāʻoe e hiki ke hoʻolaha i kahi i kohoʻia o ka pākuhi i ka Pūnaewele. He mea maʻalahi hoʻi ia e hiki ai ke hoʻouna i ka kiʻiiho i laweʻia ma ka leka uila a mahele paha i ka pūnaewele.

He maʻalahi ke kiʻi i kahi kiʻi i kahi Qvip Shot - hoʻohana i ka pāʻani PrtScʻano like. A laila eʻikeʻia ke kiʻi ma ka hoʻoponopono, kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻoulu i ke kiʻi, e hoʻohui i ka kikokikona, e koho i kekahi mahele o ke kiʻikuhi aʻoi aku.

E nānā hoʻi: ʻO kekahi polokalamu kiʻi polokalamu kiʻi

Ka Papa Hana 4: Hana i ka hoʻolele o ka pūnaewele

  1. ʻO ke ala e hiki ai iāʻoe ke lawe i ke kiʻi o ka'ōuli a pau, akā wale nō kona māhele kiko'ī. Ma nā polokalamu Windows kūlana, e huli i "Scissors". Me kēia pono, hiki iāʻoe ke koho lima i kahi'āpana'āina, a e hoʻoponopono koke i ke kiʻi.

  2. ʻO ka mālamaʻana i nā kiʻi i ka papaleipili kekahi mea hoʻohanaʻia i nā mana'ē aʻe o Windows. He mea kūpono ia e hoʻohana ai inā hoʻoholoʻoe e hoʻomau i ka hana me ka hoʻonaniʻana ma kekahi mea hoʻoponopono kiʻi.

    E huli i ka pihi ma ka papa keyboard Kākau Paʻikala (PrtSc) a kaomi ma luna. Mālama kēia i ka kiʻi i ka palepa. Hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i ke kiʻi me ka pakuhi keyboard Ctrl + V i loko o kekahi mea hoʻopuka paʻikala (e like me keʻano o ka Peʻa hoʻokahi) a no laila hiki iāʻoe ke hoʻomau i ka hana me ka kiʻi.

  3. Inā makemakeʻoe e mālama i ka hoʻonaninani i ka hoʻomanaʻo, hiki iāʻoe ke kāomi i ka pilinaʻaoʻao E lanakila + PrtSc. E pōʻeleʻele ka pakuhi no kekahi manawa, a laila e hoʻi i kona'āina i hala mua. ʻO keʻano o kēia kiʻi.

    Hiki iāʻoe keʻimi i nā kiʻi a pau āu i lawe ai ma ka waihona ma kēia ala.

    C: / mau mea hoʻohana / Mea hoʻohana / Images / Screenshots

  4. Inā makemakeʻoe i ka paʻi kiʻi o ka'ōpile holoʻokoʻa, akā wale ka puka hana - hoʻohana i ke'ōkuhi keyboard Alt + PrtSc. Me ka mea, e kopeʻoe i ka puka mata ma ka papaleʻaleʻa a laila hiki iāʻoe ke pākaho i ka mea hoʻopuka kiʻi.

E like me kāu eʻike ai, hiki i nāʻaoʻao 4 a pau ke kūpono i kā lākou iho pono a hiki ke hoʻohanaʻia i nāʻano likeʻole. ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke koho i kahi koho hoʻokahi wale nō e hana i nā screenshots, akā,ʻaʻole loa e pau kaʻike o nā mea'ē aʻe. Manaʻo mākou he mea pono kā mākouʻatikala iāʻoe a ua aʻoʻoe i kahi mea hou.