Pehea e hoʻoponopono ai i ka hewa KĀNĀ KĀLĀWAI KAI, KA MANUʻA I KA HOPE I KA KAUMĀNA A ME KA PALAPALA?

Ma keʻano laulua, inā e unuhi i ka hōʻailona,ʻo ka hewa "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER",ʻo ia hoʻi, ua hōʻinoʻia ka'ōpae lele, a ponoʻoe e hoʻokomo i kahi pūnaewele pūnaewele a pēhi i ke pihi komo.

ʻAʻole i kūpono kēia hemahema i ka hoʻohanaʻoleʻia o ka'ōpiko paʻakikī (ʻoiai, i kekahi manawa, hōʻike pū kēia i kēia). Ma kekahi hihia, e ho'āʻo mua mākou e hoʻoponopono iā mākou iho, no ka mea, i ka hapanui o nā manawa, ua hoʻoponopono kokeʻia nā mea a pau.

Kuʻia No kēia mea eʻike aiʻoe ma ka pakuhi ...

1. E nānā inā loaʻa kahi'ōpae i ka pahu. Inā loaʻa, e wehe a ho'āʻo hou. I ka hapanui o nā hihia,ʻaʻole hiki i ka computer keʻike i ka waihona pila ma ka diskette, hōʻole e kāleka hou, e koi ana i kahi disiki'ē aʻe. ʻOiaiʻaʻole i hoʻokomo'ē nā polokalamu hou o kēia lā i nā pūkawe, akā he nui ka poʻe i kahiko i nā kaʻa kahiko e lawelawe mau ana. Hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻopau i ka'ōleka ma ka weheʻana i ka uhi o ka pūnaewele a lawe i nā kaula a pau mai ia mea.

2. Ke pili nei kēia i nā polokalamu kelepona. I kekahi manawaʻaʻoleʻikeʻo Bios i nā moʻolelo pūnaewele i kahi kālepa māmā / kāleka ikaika waho e hiki ke hana i nā pirou. No laila, ināʻoe i hele aku i Bios a hoʻololi i nā hoʻonohonoho ma laila.

3. Ke hoʻopauʻoe i ka PC (aiʻole ma loko o ka bios pono'ī), eʻike i kaʻikeʻiaʻana o ka paʻakiki. Inā hikiʻole kēia - he manawa kēia e noʻonoʻo ai. E ho'āʻo i ka wehe i ka uhi o ka pūnaewele, hoʻomehe i nā mea a pau i loko iʻole eʻae lepo a hoʻonohonoho i ke kaula i ka diskōpae (hiki paha i nā mea i neʻe wale aku). Ma hope iho, hoʻololi i ka kamepiula a nānā i ka hopena.

Ināʻikeʻoleʻia ka'ōpiko paʻakikī, hiki paha ke lilo i mea hikiʻole ke hoʻohana. He mea maikaʻi e nānā iā ia ma kekahi kamepiula'ē aʻe.

Hōʻike ka hoʻolālā i ka hoʻoholoʻana o ka PC i keʻano'ōpae disiki.

4. I kekahi manawa,ʻo ia ka mea nui o ka hoʻokomoʻana i Bios i ka pauʻana o ka paʻakiki o ka computer, aiʻole aia ma kahi hope loa ... Ua hanaʻia. No ka hanaʻana i kēia, e hele i Bios (Del kaomi aiʻole F2 i ka wā e hoʻoukaʻana) a hoʻololi i nā wae o ka laweʻana. He hiʻohiʻona i nā screenshots i lalo nei.

E hele i nā papa hana hoʻoili.

Hoʻopili i Floppy a me HDD. ʻAʻole hiki iāʻoe ke kiʻi i kēia kiʻi, e kau wale ma kahi mua i ka pahu mua o ka HDD.

E nānāʻia kēia!

ʻO ka hope, puka, e mālama i nā kikowaena.

E kau i Y a e kaomi i.

5. hiki i ka hopena o ka hewa DISK BOOT FAILURE ke hana ma muli o ka paʻiʻana i nā kikowaena ma Bios. I ka manawa pinepine, hoʻololi nā mea hanaʻole, a laila hoʻopoina ... E hoʻomaopopo, e ho'āʻo e hoʻohaʻahaʻa i nā kumu Bios a lawe i ka hoʻonohonoho paʻahana. No ka hanaʻana i kēia, ma ka papahoa papa, e huli i kahi'ōpuni'ōpili liʻiliʻi. A laila lawe i waho a kali i mau minukeʻelua. E hoʻokomo iā ia ma kahi a ho'āʻo e kāla. Hoʻoponopono kekahi mau mea hoʻohana i kēia kuhi ma kēiaʻano.

6. Inā uaʻikeʻia kāu pēpili, ua weheʻoe i nā mea a pau mai ke kāpena a me ke kaʻa, nānā i nā hoʻonohonoho Bios a hoʻopaʻa hou i 100 mau manawa, a ua hōʻoia houʻia ka hapa, hiki i ka laulā pūnaewele hanaʻino. He mea maikaʻi ke ho'āʻo e hoʻihoʻi a hoʻouka paha i ka Windows.

Inā kōkuaʻole nā ​​mea a pau iāʻoe, makaʻu wauʻaʻole e hiki iāʻoe ke hoʻopau i kēia hewa i kāu iho. Maikaʻi maikaʻi - e kāhea i ke kāpena ...