Pehea e ho'ōki i ka puka laka ma Windows 10

I loko o kēia manual, aia nā ala e hoʻopau loa ai i ka puka loka i ka Windows 10, no ka meaʻaʻole i hana ka koho i hōʻike muaʻia e hana i kēia ma ka mea hoʻoponopono kulekele o ka hui i ka lāʻoihana 10, e hoʻomaka ana me ka'ōlelo 1607 (aʻaʻole i kahi o ka home version). Ua hana kēia, ke manaʻo nei wau, me ke kumu hoʻokahi e like me ka hōʻoleʻana i ka hiki ke hoʻololi i ka koho "Windows 10 Consumer Opportunities",ʻo ia hoʻi, e hōʻike iā mākou i nā hoʻolaha a me nā noi i hoʻolālāʻia. Update 2017: Ma ka laikini 1703 Hoʻokumu i ka mea koho ma ka gpedit.

Mai kānaluaʻoe i kaʻike e komo ai (kahi mākou e komo ai i ka hua'ōlelo e hōʻoki ai iā ia, e nānā pehea e hōʻolo ai i ka hua'ōlelo i ka wā e komo ana i ka Windows 10 a me ka moe) a me ka maka loka, e hōʻike ana i nā wallpapers maikaʻi, ka manawa a me nāʻike. no Rūsia, no ka mea,ʻaʻole he mau hoʻolaha hoʻolaha). ʻO ka haʻina o kēia mau mea e pili ana i ka hoʻopiliʻana i ka maka loka (hiki ke komoʻia ma ke kāomiʻana i nā kī Win + L, kahi o Win ka kīʻo ia me ka logo Windows).

Nānā: ināʻaʻoleʻoe makemake e hana i nā mea a pau me ka lima, hiki iāʻoe ke paʻi i ka pahu loka ma ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu polokalamuʻo Winaero Tweaker (aia ka helu ma kaʻaoʻao Boot a Logon o ka papahana).

ʻO nā ala nui e hoʻopau ai i ka Windows screen 10

ʻO nāʻaoʻao nuiʻelua e hoʻopau i ka pahu loka e komo ana i ka hoʻohanaʻana i ka hoʻoponopono o ka papahana o ka hui (ināʻoeʻo Windows 10 Pro a iʻole Enterprise i hoʻonohonohoʻia) aiʻole ka mea hoʻopuka hoʻopuka (no ka home version of Windows 10, a no Pro), ua kūpono nā kūpono no ka Hoʻoponopono Hou.

ʻO kaʻaoʻao me ka mea hoʻoponopono kulekele o ka hui kaiaulu penei:

  1. E kaomi Win + R, e komo keaka.msc i ka puka aniani a hoʻokomo i ka komo.
  2. I ka Luna Hoʻolālā Lōpū Kūkākūkā i weheʻia, e hele i ka paukū "Hoʻonohonoho Pūnaewele" - "Nā Temali Hoʻolaha" - "Pae Mana Mana" - "Hoʻolālā".
  3. Ma ka'āpana'ākau, eʻimi i ka mea "E hana i ka hōʻike o ka maka loka", pālua-ʻelua ma luna o ia mea a hoʻonoho i "Hoʻoponopono" no ka paʻiʻana i ka maka loka (ʻo ia ka "Hoʻoponopono" e hoʻopau).

E kāu i kāu mau hoʻonohonoho a e hoʻomaka hou i kāu kamepiula. I kēia manawa,ʻaʻole e hōʻikeʻia ka pākuhi pahu, eʻike kokeʻoe i ka nānā. Ke pāomiʻoe i nā kīʻahi Win + L a iʻoleʻoe e koho i ka mea "Block" i ka papa "Hoʻomaka",ʻaʻole e hoʻololiʻia ka maka, akā e weheʻia ka puka komo.

Ināʻaʻohe i loaʻa ka Luna Lūlā Kaupapa Lōpū ma kāu polokalamu o Windows 10, e hoʻohana i kēiaʻano:

  1. E kaomi Win + R, e komo regedit ae kaomi Kaomi - e wehe ka mea hoʻoponopono kiko'ī.
  2. I ka mea hoʻopuka hoʻoponopono, hele i HLEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Poliahu 'o Microsoft Windows Personalization (i ka pukaʻole o ka māhele Koi, hoʻohuiʻia ma ka pāomi-'ākau i ka mahele "Windows" a me ka kohoʻana i ka mea koho pūnaewele kūlike).
  3. Ma ka'ākau'ākau o ka mea hoʻoponopono hale hoʻoponopono,'ākau-koho a koho i "New" - "DWORD waiwai" (me kahi pūnaewele 64-bit) a hoʻonoho i ka inoa o ka helu NoLockScreen.
  4. E pāpālua i ke kaʻina NoLockScreen ae hoʻonoho i ka waiwai i 1 no ia mea.

I ka pau, e hoʻomaka hou i ka lolouila - e paʻiʻia ka pale loka.

Inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke hōʻalo i ke kiʻi ma hope o ka nānāʻana: e hana i kēia, e hele i ka hoʻonohonoho - keʻaliʻonaʻona (a iʻole ka pākuhi-'ākau i ka papa - ke hoʻopili) a ma ka mahele "Lock screen" e hemo i ka mea "Show the screen lock background image on the screen login ".

ʻO kekahi kumu'ē aʻe e hoʻopau i ka pahu loka Windows 10 me ka Luna Hoʻoponopono

ʻO kahiʻaoʻao e hoʻopau ai i ka pahu loka i hoʻolakoʻia ma ka Windows 10,ʻo ia ke hoʻololi i ka nui o kahi koho. ʻO AllowLockScreen i 0 (zero) ma ka mahele HKEY_LOCAL_MACHINE 'SOFTWARE' o Microsoft Windows CurrentVersion Keʻokeʻo 'LogonUI SessionData Kōnae Windows 10.

Eia naʻe, ināʻoe e hana me ka lima, i kēlā me kēia manawa aʻoe e komo ai i ka pūnaewele, hiki ke hoʻololi kokeʻia ka helu helu a 1 aʻo ka loka laka e huli hou.

Aia kekahi ala e pili ana i kēia.

  1. E hoʻolālā i ke kikowaena (hoʻohana i ka huli ma kahi pāʻoihana) a kaomi i ka "Create Task" ma ka'ākau, e hāʻawi i kekahi inoa, no ka laʻana, "Hoʻoholo i ka maka loka", e nānā i "Hoʻopiʻi me nā kuleana kiʻekiʻe", ma ka "Kōkuhi no" kahua koho Windows 10.
  2. Ma kaʻaoʻao "Triggers", e hoʻokumu iʻelua mea hopena - ke hoʻohanaʻia e kekahi mea hoʻohana i ka pūnaewele a i ka manawa e wehe ai kekahi mea hoʻohana i ka hana.
  3. Ma ka "Actions"ʻaoʻao, e hoʻokumu i kahi hana "Hoʻouka i ka papahana", ma ka "Program or Script" kahua, e pena hoʻoponopono a ma ka "Add Arguments" kahua, e kope i kēia laina
hoʻonui i ka HKLM  SOFTWARE o Microsoft Windows CurrentVersion Keʻokeʻo 'LogonUI  SessionData / t REG_DWORD / v AllowLockScreen / d 0 / f

Ma hope o kaomiʻana i Ok e mālama i ka hana i hanaʻia. Hanaʻia, i kēia manawaʻaʻole e hōʻikeʻia ka pahu loka, hiki iāʻoe ke nānā iā ia ma ke kāomiʻana i nā kīʻahi Win + L a e hele koke i ka nānā i ka helu komo komo komo no ka komoʻana i ka Windows 10.

Pehea e wehe ai i ka pahu loka (LockApp.exe) ma ka Windows 10

Aʻo kekahiʻoi aʻe,ʻoi aku ka maʻalahi, akāʻaʻoleʻoi aku ka pololei. ʻO ka maka loka kahi palapala noi i loko o ka waihona C: Windows Pūnaewele Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy. A he hiki ke hiki iā ia ke wehe (akā, e lawe i kou manawa), aʻaʻoleʻo Windows 10 e hōʻike i kekahi hopohopo e pili ana i ka nele i kahi kī paʻa, akā,ʻaʻoleʻo ia e hōʻike.

Ma kahi o ka holoi waleʻana i ka hihia (i hiki ai iāʻoe ke hoʻihoʻi i nā mea a pau i konaʻano kumu), makemake wau e hana i kēia mau mea: e hoʻopuka hou i ka waihona Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy (makemakeʻoe i nā kuleana hoʻoponopono), me ka hāʻawiʻana i kekahiʻano i kona inoa (e nānā, i ka paʻi kiʻi).

Ua lawa kēia iʻole e hōʻike houʻia ka maka loka.

Ma ka hopena o kēiaʻatikala, e hoʻomaopopo wau i koʻu mahalo nui i keʻano o ka hoʻomakaʻana o lākou e hoʻokuʻu i nā pāʻoihana ma ka papa hoʻomaka ma hope o ka hoʻopuka hou loaʻana o Windows 10 (ʻoiai uaʻike au i kēia wale nō ma ka kamepiula kahi i hoʻomaʻemaʻeʻia ai ka'ōlelo 1607): ma hope o ka hoʻokuʻuʻana i loaʻa iaʻu Hoʻokahi aʻaʻoleʻelua "manaʻo i hoʻolālāʻia": nāʻano Asphalt aʻaʻole wau e hoʻomanaʻo i nā mea'ē aʻe, aʻo nā mea hou i hala i ka manawa (hiki paha ke hoʻohana: pehea e wehe ai i nā noi i hāpaiʻia ma ka papahana Windows 10 Start). Kū like me mākou e'ōlelo nei a ma ka laka.

He mea kupanaha ia iaʻu:ʻO Windows wale nō ka mea hoʻohana nui loa "mea hoʻohana" i ukuʻia. Aʻo ia wale nō ka mea nāna eʻae wale i kēlāʻano hoʻopunipuni a hoʻololi i ka hikiʻana o nā mea hoʻohana e hoʻopau loa iā lākou. A he meaʻole ka loaʻaʻana iā ia ma keʻano o ka manaʻo kūʻokoʻa - inā ma ka wā e hiki mai ana e lilo ana ka uku i loko o ke kumukūʻai o ke kamepiula hou, aʻo kekahi mea e pono ke koi i ka hōʻailona kūʻai nui no nā $ 100 aʻoi aku, a ua uku aku iā lākou, ua koiʻia e hoʻokumu i kēia mau "ʻoihana".